Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaaa2000

Dieta 1000 kcal, czyli MŻ , zdrowo i skutecznie , ZAPRASZAM

Polecane posty

wiecznie na diecie ;p haha - Ty to chyba zartujesz - nic nie ma chyba trzeba wazyc i liczyc paluszki ? lody? Co to za dieta?

Gość wiecznie na diecie ;p haha
to nie dieta :D bo ja już schudłam na 1000 kalorii , ale teraz znów się przytyło od słodyczy .. no i pisze tutaj, zeby nie jeść słodyczy :D a lód hm tak jakos przypadkiem, podobno on tam pomaga na diecie gdzieś cos czytałam .. zamiast jakiegos obiadu zjadłam zapiekanke.. miała duzoo warzyw,ale ta bułka .. nie można sobie niczego odmawiać... jutro zobaczymy jak to będzie ;) nie wiem, co zjeśc na sniadanie.. moze jajecznice( 2 jajka ) na oleju i szczypiorek :D

hej Przyszłe Chudzinki:) byłam dziś u kolegi na silowni i poćwiczyłam troszkę na profesjonalnym sprzęcie pewnie jutro z racji zakwasów to się nie ruszę :D hahahah z jedzeniem daje radę bez większych problemów :) nie podjadam między posilkami i dobrze mi z tym :) mało zdiś piłam wody i zielonej ale jutro wrócę do 2l płynów :) macie jakiś fajny pomysł na sałatke w której występuje tuńczyk ? :)

hejka laseczki:) moje jedzonko wygladlo dzisiaj tak(sniadanie omlet z 2 jajek i ogoras,pozniej platki i teraz na wieczor twarozek z zodkiewa) mialam male grzeszki wczoraj kilka czipsow ale potam pobiegalam wieczorem mam nadziej tzn łudze sie ze to spailam hehe wczoraj tez hulalam na hulla hoopie i mam siniaki na calym brzuchu... przepis na salatke z tunczykiem: salata lodowa,papryka,pomidor,ogorek,moga byc oliwki jesli ktos lubi, zesmarzone na masełku ziarna złonecznika,sos vinegret i tunczyk!!paluchy lizac:D

hejka laseczki:) moje jedzonko wygladlo dzisiaj tak(sniadanie omlet z 2 jajek i ogoras,pozniej platki i teraz na wieczor twarozek z zodkiewa) mialam male grzeszki wczoraj kilka czipsow ale potam pobiegalam wieczorem mam nadziej tzn łudze sie ze to spailam hehe wczoraj tez hulalam na hulla hoopie i mam siniaki na calym brzuchu... przepis na salatke z tunczykiem: salata lodowa,papryka,pomidor,ogorek,moga byc oliwki jesli ktos lubi, zesmarzone na masełku ziarna złonecznika,sos vinegret i tunczyk!!paluchy lizac:D

dziewczynki piszcie tez co cwiczycie i ile bo ja tu widze ze na samych dietach polegacie a to glownie ruch nam pomaga buziaki:)