Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiecZmazowsza

Nie masz kasy = nie masz szans na kobiete :/

Polecane posty

Gość trachohhh
Biorac pod uwage, ze zwiazki zawierane sa z roznych pobudek... to oczywiscie jednym z takich bodzcow jest kasa... ale chyba cos za cos? a ja daje kase, ale ty za super wygladasz? ;)

Gość kot13
jot- dzieciak z Ciebie:-) po pierwsze uwielbiam latać szybowcami więc na ziemie nie zejde po drugie nie jestem facetem jak błędnie sądziłeś...

Niepełnosprawni sportowcy startują w zawodach organizowanych specjalnie dla nich. Nikt nie walczy o to, żeby przekonywać kogokolwiek, że powinni startować ze zdrowymi wyczynowcami. Oni się także cieszą, że startują i osiągają wyniki zgodne z ich możliwościami. Oczywiście, wyjątki się zdarzają... -------------- Pracownicy fizyczni szukają pracy zgodnej z kwalifikacjami albo nie wymagających wiedzy ze studiów. Nikt nie uważa, że powinni zajmować kluczowe stanowiska albo wykonywac pracę wymagającą czegoś więcej niż są w stanie zaoferować pracodawcy. Oni się cieszą, że pracując fizycznie zarabiają więcej niż niejeden po studiach. Oczywiście, wyjątki się zdarzają... -------------- Niscy, brzydcy bezbnadziejni! Bez kasy i nic sobą nie reprezentujący! Nikt nie będzie wlaczył o to, żebyście startowali do kobiet ze światowej ligi albo takiej która ma wymagania wykraczające poza Wasze mołziwości. Powinniście się cieszyć, że macie możliwość startować we własnej kategorii, zamiast tylko grzać ławkę rezerwowych podczas oglądania tych z innych sfer. Oczywiście, wyjątki się zdarzają... vide Kopciuszek Ale najlepiej dążyć do... zmiany ligi we własnym zakresie.

Gość kariiineczka
Co Wy tu pieprzycie? Autor dobrze pisze-"laska".Bo Kobieta patrzy na charakter nie na kase.Ale prawdziwe KOBIETY mają teraz po 50 lat! Obecne to "laski", "siksy"....

Gość kariiineczka
SARIN -potraktuj sie tym Sarinem!

Gość kot13
szukanie dziury w całym- powiem tylko BRAWO.

Gość kot13
SARIN -nie zgadzam się - Napoleon był niski a miał kupe lasek

Gość alamiracle
oczywiscie, zadnych mezalinasow.

Gość alamiracle
mezaliansow*

Gość kariiineczka
Tak-bo swiat sie zmienia-szkoda,że na gorsze....

Gość jdfhsdjklgfksdhbf
kot13 nie wiem czemu myślałem że jesteś męską ciotą która nasłuchała lasek przy okazji np. wspomnianych rozmów na gg :-D i uwierzyła w farmazony które pieprzą laski byłem blisko, jesteś uczestnikiem takich rozmów ale po drugiej stronie więc jesteś zwykła laską która mamrocze pierdoły i na forum i wszędzie a robi swoje to co jej instynkt nakazuje, na pytanie czego szukasz w facecie powiesz że grubaska romantyka który będzie się tobą opiekował a w rzeczywistości zrobi ci się mokro w gaciach na widok cwaniaka w marynarce z dobrą furą zaprzecz, nakarm nas mistyfikacją, to Twoja natura

Gość jdfhsdjklgfksdhbf
Szukanie dziury w całym no teraz sprowokowany krytyką się postarałeś :-D powiedziałeś coś do nas a nie sam do siebie , świetnie ale nadal omijasz szerokim łukiem meritum bo istnieje/nieistnienie lig w doborze naturalnym (nieformalnych oczywiście) to inny temat pytanie kluczowe tej dyskusji to czy to właśnie TYLKO pieniądze decydują o przynależności do konkretnej "ligi" czy inne cechy mężczyzn też mają decydujące znaczenie

Gość ciotka benc
Nie masz kasy czy nie chce ci się pracować i jesteś niezaradny? Każdy facet na dziewczynę szanse ma, ale po co komuś bezradny, niezaradny życiowo samiec? Normalne, że nie żadna przyzwoita kobieta nie będzie decydowała się na taki związek. Kasa od rodziców? Jasne, może jak ma się 15-20 lat...wtedy kręci

Gość alamiracle
Ja i moj maz lacznie mamy 3500zl.mamy dziecko. mieszkanie i stary, uzywany samochod. Jestesmy szczesliwi. Bylismy nawet na wakacjach w Ustroniu,w gorach.

Gość kot13
inne cechy Mężczyzny też mają znaczenie jot. obejrzyj sobie "buntownika z wyboru".

Gość ciotka benc
Czy współczesna kobieta pracuje gorzej od mężczyzny? Obecne pokolenie w średnim wieku, to pokolenie kobiet osadzonych w domu. Ale współczesna kobieta? Jaki odsetek zostaje w domu? Tak samo idą do pracy i oczekują tego od mężczyzn.

Gość ciotka benc
moim zdaniem niski wzrost nie dyskwalifikuje, chociaż o kobietę trudniej (odpadają te około 170cm wzwyż) Mam kolegę, właśnie może 162 cm i jest w szczęśliwym związku, tyle że kolega chociaż mały to z poczuciem humoru, którego każdy pozazdrości.

Gość astrozonk
Jesli brak kasy wynika z lenistwa, niezaradnosci itd to na pewno taki facet nie bedzie celem zainteresowania nikogo. Poniewaz kobieta, jak i facet, szukaja osoby zaradnej, ktora umie sobie jakos poradzic sama. I tez nie mozna wymagac od pani prof. ktora wyciaga z 10tys miesiecznie, ze ochoczo zwiaze sie z facetem o waskich horyzontach, ktory zarabia np. 1500zl. Choc moze sa ludzie o waskich horyzontach, ale duzej inteligencji emocjonalnej i sporym poziomie cwaniactwa, ktprzy zzarabiaja wiecej od owej pani prof. Pieniadze jednak nie sa jedynym elementem doboru partnera. Ale ich calkowity brak u jednej ze stron to minus wielki jak mur chinski.

ten z linka też z poczuciem humoru :) przynajmniej tak się określił w profilu :P i co ? samotny a teksty typu kolega,stryjeczny brat ciotki klementyny to wiesz :P

Gość rafaaaaaaaaaaaal
najgorsze jest przeczucie, ze np. bede zarabial te 5, a dziewczyna bedzie ze mna, ale z mysla, ze mogla by miec bogatszego, lepszego, ale juz przy mnie zostaje..

Gość rafaaaaaaaaaaaal
..ze tak naprawde w glebi marzy o kims innym

Gość NOLLAH
Ja mam 172, moj facet ma 176; a ze chodze w obcasach ok 8cm, to goruje :) nikomu to nie przeszkadza. dodatkowo powiem, ze moj facet ma nizsze wyksztalcenie ode mnie (zawodowe, ja mam wyzsze), a zarabia wiecej ode mnie :D choc tez wcale nie duzo. Jest cudownym czlowiekiem. Nasz zwiazek jest trudny, ale po prostu go kocham za to, jaki jest :)

Gość rafaaaaaaaaaaaal
170 to tez niezle, nie zalamuj sie