Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Groszkowa83

ANIOŁKOWE MAMY - miałam termin na styczeń 2011 :( [*]

Polecane posty

gosia 34 ❤️ gratuluję :) :) na pewno jesteś dumna z synka :) :) oj dużo bedziesz miała do nadrobienia :) buziaki groszkowa :) :) w końcu znalazłam chwilę żeby popisać :) miałam dzis rodziców :) strasznie senno dzisiaj jest :) chyba sobie zrobię zaraz 3 kawę :P mam nadzieję że dadzą nam już spokój co niektórzy i nie będą wchodzic na nasze topiki :)

Gość ubaśka
Cześć dziewczyny. W końcu mam chwilę czasu by napisać. Ja dziś czekam na @ i na razie nic tylko brzuch czasami troszkę zaboli.. za dużej nadziei to nie mam ale gdzieś w tyle głowy pojawia się myśl, że może:)

Gość ubaśka
oj była by i to wielka.. nawet nie niespodzianka ale chyba cud. A jak to gdzieś przeczytałam: "w cuda wierz ale na nie nie licz" wolę się za bardzo nie nastawiać. A Ty jak się dziś czujesz?

Gość ubaśka
oby Wam się udało. Ja zaraz uciekam spać bo jutro do pracy muszę wstać. Dobrej nocy i dobrego tygodnia.. Pa

Gość klaudusia1523
hej dziewczyny mam nadzieje że wam się udało i że będziecie mieć w końcu upragnione zdrowe dzieci:) ja sama urodziłam martwą córeczkę w 6 miesiącu ciąży ciąża niby przebiega dobrze jednak córcia zmarła we mnie był straszny ból i nadal jest mimo że minęło już 7 miesięcy obecnie jestem w drugiej ciąży w trzecim miesiącu po trzech miesiącach od urodzenia zaczęliśmy się starać z narzeczonym o dzidzie i w drugim cyklu się udało bardzo się boję jak to teraz będzie drżę ze strach każdego dnia ale staram się być dobrej myśli jestem pod stałą opieką wybitnego lekarza tym razem więc czuje się troszkę spokojniejsza jednak każdy objaw jaki u mnie się pojawia nawet taki jak ból brzucha wywołuje u mnie strach ale wiem że trzeba być dobrej myśli i tego też wam życzę:)

Witam :) klaudusia współczuję tego strasznego bólu przez jaki musiałaś przejśc, ale jak widać po nocy jest dzień po deszczu słońce, Tobie się udało masz w sobie życie i trzeba wierzyć że będzie ok choć po takich przeżyciach jest strach każdego dnia. Miejmy nadzieję że my również za niedługo będziemy mega happy :) Czego i nam życzę :)

Witam dziewczyny:) Weekend i po weekendzie.Mi jakos przeleciał.W sobotę byli znajomi,a w niedzielę poszliśmy z mężem na dłuuugi spacer:)Ok. 3godz.chodziliśmy:)Dziś bolą mnie mięśnie,nawet pośladki uda itp:)Ale warto było! Gosia to gratulację dla synka i jego mamusi:) Oj widzę,że się komuś nudzi,że takie bzdury wipisuje!

Nadzieja hej :) :) spacery są dobre, mnie odprężają a że potem zakwasy to inna sprawa :P niestety wchodzą na to forum różne oszołomy ale nie trzeba się przejmować :) buziak

Groszkowa :) hej..ale mnie zdołowała historia kraqersika :( kurczę ..ale wierzę że za tydzień zobaczy zarodek bedę się o to modlić

Takie historie sa najgorsze tu radosć a potem wielkie gówno bo zawsze coś tez będę się modlić za każdą z nas aby w końcu nam wszystkim się udało MUSI!!!

Groszkowa :) według mnie powinniście spróbować :) takie jest moje zdanie :) ja trochę żałuję że nie zaczęłam po 3 @

I w sumie bym się starała po 3 @ ale mój ginekolog zabronił :O choć wszystko jest ok (jemu chodziło o psychikę) i wolałam zaczekać bo potem mnie nie przyjąłby na porodówkę a jest ordynatorem szpitala gdzie chce rodzic jesli tylko Bóg da :)

Tylko że chciałabym zrobić te podstawowe badania może za tydz w pon pójdę lub we wtorek i końcem tyg byśmy zaczęli zobaczymy

Ech szczęściaro :P no ja czekam- mam teraz cykle 30-32 dniowe i @ powinna przyjść niby 19-21 października :O są już wszystkie objawy: wypryszczyło mnie :O boli mnie brzuch i rozdrażniona jestem, także czekam. Groszkowa naprawdę uważam że mamy duże szczęście :) @ nam przychodzą w miarę regularnie :) naprawdę mamy powody do radości :)

Dokładnie mamy szczęscie że tak jest :) aż dizle się pojawiają no cóż tak to już jest z nami kobietami :D być kobietą, być kobietą ... lalalalala