Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

dobrze-Tak,stawia dziecko.Dziecko jako ich niespełnione marzenie i karierze i bogactwie.Ich dziecko ma byc wykształcone,po to żeby zrobiło karierę i w zyciu było bogate a nie żeby było jakimś robolem pospolitym.Przerabiałem to z swoimi starymi i wiem jak taka gówniana miłość wygląda.Ciągłe porównywanie do innych dzieci i ciągłe nie zadowolenia.Jeśli tak wygląda miłość to chcę aby mnie nikt nigdy w życiu nie kochał ani aby nie chciał mojego dobra

naukowa to chyba tylko ty znasz.... skoro tylko potrafisz czytac o kobietach.... tak naprawde nic nie wiesz o milosci....

slodkilistopad26 -Po za tym nic nie mówiłem o wsadzaniu bolca tylko o poszukiwaniu bolca a to jest różnica.Przecież chyba masz popęd seksualny i jako samotna kobieta to chyba brakuje ci penisa(bolca)

wiadomo kto-Byc może masz rację,ważne jest to że w życiu jestem szczęśliwy.A na pewno szczęśliwszy niż większość żonatych facetów

skoro jestes taki szczesliwy i tak swietnie sobie radzisz to po co zakladasz temat na forum o kobietach? po co w ogole o nich rozmawiasz? musisz sie wyzalic czy co?

123paula-A na jakiej przyczynie stwierdziłaś że mi psychiatra potrzebny?Ja w przeciweństwie do ciebie to trochę wiedzy w życiu nabyłem,równiez trochę na temat psychiatrii też poczytałem i absolutnie nie stwierdziłem abym potrzebował pomocy w tej dziedzinie medycyny.

123paula-Już pisałem,chce po prostu otworzyć oczy ślepym facetom,którzy wierzą kobieta i myślą że ich ta kobieta kocha a tym czasem prawda jest okrutna i tragiczna.Po prostu taka męska solidarność,po za tym nie lubię fałszu i zakłamania i dlatego tu jestem.

Nie popieram takiego czegoś jak opisałeś ... poza-tym każda rodzina jest inna ...ja wyniosłam z domu dużo ciepła.... nie wtrącali się w moja naukę... nie mówili ze muszę iść na studia... a na pewno nie powiedzieli nigdy ze poprzez moje przyjście na świat zniszczyłam im karierę.... kiedyś podziękuje im za , to jak mnie wychowywali -- każda rodzina jest inna, maja inne podejście do dziecka a miłość hmmm... to nie jest tak jak w książeczkach opisują.... składa się z wielu czynników i na pewno, to nie jest kasa i tylko branie wszystkiego od tej 2-giej osoby...

123paula-byłem u psychologa,niestety była to kobieta i to mocna nie douczona,moja wiedza była znacznie większa od tej kobiety w dziedzinie psychologi,mimo że poczytałem na tem temat raptem kilka książek.Po prostu tragedia

taaak i dlatego wszystkie kobiety sa takie same.... przykro mi nie zgadzam sie z toba.... masz jakis problem albo w zyciu jakas kobieta cie mocno skrzywdzila i zostala rysa.... NIE KAZDA JEST TAKA JAK NAPISALES!

rozni sa ludzie rozne charaktery.... no ale skad masz wiedziec co to milosc skoro nikt cie tego nie nauczyl...