Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

wiadomo kto-Bardzo się mylisz.Absolutnie nie jestem dobrym człowiekiem,a wręcz przeciwnie.Jak ktoś mi zajdzie za skórę nie popuszczę,a miłość to zwykły popęd seksualny bo inaczej nauka tego absolutnie nie definiuje

no wlsnie nauka nauka nauka niczym innym nide potrafisz sie zasugerowac.... bo nigdy tego nie przezyles na wlasnej skorze! czytanie ksiazek to jedno raz sie sprawdzi a wiele nie...

ej to czemu ludzie biora sluby i sa szczesliwi? nie mowie ze zawsze... bo ich mi,losc to poped seksualny....

ja już z zmęczenia padam .... mykam spać jutro wejdę na ten twój topik i napisze tobie co , to jest miłość ... życzę wam milej i spokojnej nocy:)

wiadomo kto-Czyli jeśli kogoś nie kochasz to go nie szanujesz?A gdyby nie było popędu seksualnego to czy ludzie również by łączyli się w pary i brali ze sobą śluby?

Tak !!! Jak taki oczytany jesteś to co robili wcześniej, poznawali się przed ślubem a teraz to po mału każdemu trochę odp.... bo co ludzie w dzisiejszych czasach biorą ślub lepiej żyć w związku.

123paula-Czyli jesteś tego zdania że jesli facetowi nie dawała byś dupy to w końcu znalazł by się jakiś który zaakceptował by cię taka jaką jesteś i nie chciał by abyś mu dała dupy?I myślisz że nie zerwał by z tobą z tego powodu że byś się mu nie dała posunąć?Oczywiście mówię o tym że jak by cię naprawdę kochał.Proponuję ci zrobienie takiego testu,po prostu odmawiaj facetowi seksu i zobaczymy ile tych facetów cię nie rzuci.

Czyli jednak żadna z was nie przeprowadzi takiego testu na prawdziwą "miłość" i żadna z was nie odważy się aby np przez rok odmówić mu seksu a jako powód po prostu powiedzieć że nie chcecie się kochać.Przecież w miłości nie chodzi o seks,a wiec jak kocha to pewnie zrozumie i nie będzie wam kłótni robił o seks bo przecież miłość się na seksie nie opiera;-) Ale jak głupi jestem i na niczym się nie znam.;-)W końcu jestem tylko facetem co nie chce kobiety więc muszę być na pewno głupi. Ale wolę być głupi niż bym się miał oszukiwać tak jak wy, moje panie.

wiadomo kto-prawda jest taka że jak byś swojemu facetowi odmawiała tyłka to po prostu stwierdził by że nie jesteś mu do niczego potrzebna.To tak jak z samochodem,jak jest niesprawny to jest po prostu niepotrzebny i albo go naprawić albo na złom.Ale oczywiście możesz nadal sobie tłumaczyć że seks to nie miłość i że bez seksu jest możliwa miłość.Dobrze wiesz co by było gdybyś odmówiła na dłuższy czas tyłka facetowi.

Cześć!!! Widzę że kobiety i ich poglądy działają na ciebie jak czerwona płachta na byka. Cokolwiek byśmy nie powiedziały ty zaraz masz hamską ripostę wobec kobiet. Chyba naprawdę odstałes porządnego kopniaka od kobiety? 7:34 czas do pracy :(

Gość skowronek*
Ja mam sporo kasy (to pojęcie i tak względne) i nie wyobrażam sobie, aby facet z którym jestem, jej nie miał. Nie mam zamiaru sponsorować jakiegoś pasożyta-nieudacznika przez połowę życia.

Gość ale spakowalas juz plecak
czy jeszcze nie?

Gość skowronek*
Finezja Twojego intelektu jest powalająca :D Kolejny biedak -nieudacznik na forum ?:D

Gość ale spakowałas czy nie
co nie potrafisz odpowiedzi na proste pytanie?

skowronek*-W ten sposób myślą wszystkie kobiety i dlatego bogate kobiety muszą płacić za seks.Sama widzisz że jesteście materialistkami bo faceci tak nie myślą.Jest mnóstwo bogatych facetów którzy mają biedne żony albo je utrzymują.Czyli kolejny dowód że mam rację że kobiety to materialistki.Tylko że gdyby nie twój ojciec to dzisiaj była byś biedna jak mysz kościelna.Niestety,ale właśnie takie są kobiety jak skowronek,a teraz pomyślcie ile było by rozwodów gdyby faceci tak samo myśleli jak kobiety?Mam nadzieję że wypowiedź skowronka sprawi że faceci zaczną się zastanawiać nad "prawdziwa naturą" bab.

Gość skowronek kolejna
pewnie brzydki pasztet ktory umie tylko napisac by wkurzyc autora heh :D

Gość skowronek*
Rybaczku, po pierwsze- jestem od 5 lat w związku (małżeńskim). Po drugie, nie wiem co z tym tematem ma wspólnego mój ojciec? :o

Gość a maz skowronka rypie
kolezanki z pracy az wiory leca a ona ucieszona :D

Gość a gadasz glupoty
ja tam tak samo mysle jak rybak ale tego nie oglaszam jakby to cokolwiek zmienilo :O swiata i tak nie zmienisz

a gadasz glupoty-Być może że świata nie zmienie, ale gdyby te moje wypowiedzi uratują choćby jednego faceta przed zmarnowaniem sobie życia ,to myślę że warto o tym pisać

-skowronek kolejna-Ależ ona mnie nie wkurza,ona jest po prostu szczera,szkoda że w realu nie ma tak szczerych kobiet.Skowronek jest tylko potwierdzeniem mojej tezy.

Gość MonikaEmska
To co piszecie nie jest zgodne z prawda. Napewno nie wszystkie kobiety patrza tylko na pieniadze, podobnie jak nie wszyscy faceci zdradzaja. To sa ugolnienia, tak nie wolno. Powiem wam, ze znam mojego meza od 13 lat. Od 3 jestesmy malzenstwem. Kiedy sie poznalismy chodzilismy do szkoly sredniej, zadne z nas nie mialo swoich pieniadzy. Tyle tylko, ze widzialam(on pewnie tez), ze nasze rodziny zyja na podobnym poziomie materialnym, ktory byl ponizej przecietnego. Ja mam jeszcze 3 rodzenstwa, on 2. Kasy nigdy duzo nie bylo. Mama kupowala czesto produkty z konczacym sie terminem waznosci itd. Wiec nie zostalam wychowana w kulcie pieniadza, on tez nie. Potem on poszedl na zaoczne studia, na ktore czesciowo zapracowal. A ja skonczylam 2 letnie studium. Teraz kazde z nas pracuje. Mieszkanie udalo nam sie dostac z zarzadu budynkow komunalnych, ale calkowicie do remontu, ktory zrobilismy wspolnie ze znajomymi. teraz mamy dziecko tez. pracujem. lacznie mamy ok 3100zl na miesiac. Nie narzekam, bo nie musze na wakacje latac do hiszpanii, egiptu. wazne jest z kim spedzam czas i jak, a nie gdzie i byle jak. W tym roku bylismy na tydzien w ustce i bylo pieknie. pozdrawiam i nie wkladajcie wszystkich w jeden worek.