Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Morelowa Panna
Facet się żeni, bo chce mieć: - darmową pomoc domową - seks gratis - chodzący inkubator dla swojego nasienia co jeszcze?????????????????

Gość robią to dlatego, że
nie umieją myśleć i takie są skutki ślub nieszczęście rozwód

morenowa a czemu zakładasz że facet nic nie umie robić w domu nie umie prać itp często faceci to umieją robić więc nie rób z nich ofiary losu.

,,faceci jedno mówią a co innego robią " to prawda , albo nie miało to takiego sensu jak zrozumiałaś. Stwierdzenie kobiety są z wenus a faceci z marsa nigdy nie wiesz co im do głowy przyjdzie, co myślą. Życia zabraknie aby poznać co w drugiej osobie tak naprawdę siedzi , ale taka jest nasza natura. A życie było by smutne bez takich jak rybak.... :)

do dzeci przecież kobiety nikt nie zmusza. Są zabezpieczenia i nie musisz mieć dziecka. To samo z seksem nikt nie zmusza siłą facet nie bierze.

A więc ja się nie zamierzam ożenić bo: -umiem wszystko koło siebie zrobić -Nie chce dziecka -z seksem też sobie radzę Gorzej ma kobieta bo z ona z męskimi zajęciami poradzić soboie nie umi i zawsze musi brać fachowca ,a wiadomo że fachowiec kosztuje a ona ma problem z kasą bo wszystko wydaje na cuchy i kosmetyki

są takie co umieją sobie poradzić z męskimi zajęciami ale ich niestety jest bardzo mało. W przypadku brania fachowca to raz że kasa a dwa nie wiadomo jak zrobi to ten fachowiec.

kapselko-Która kobieta sama robi sobie kompleksowy remont?Samotna kobieta musi mieszkać w bloku ,bo gdyby mieszkała w domu to po prostu zginie tam sam.Ja mieszkam sobie sam i świetnie sobie radzę bez kobiety.

a po co remont niektóre polegną za wymianie koła w samochodzie. Ile kobiet umie wymienić samodzielnie koło?

Gość NB relax take it easy
jakie herezje :D znam kobiety, które z powodzeniem mieszkają w domach bez mężczyzn i chwalą sobie takie życie :D

Kobieta tak zmienia koło w samochodzie: http://www.youtube.com/watch?v=n57jkA9-FBQ A tak jedzie na przegląd auta: http://www.youtube.com/watch?v=qzl3uJxXnLk&NR=1 Tak wyjeżdżaja z parkingu: http://www.youtube.com/watch?v=-QFGOS-TDNE&feature=fvw A tak robi zakupy: http://www.youtube.com/watch?v=dhPU9LFci_E&feature=related kobiety bez faceta jesteście po prostu nikim

Przepraszam ja mam dom i radzę sobie nieźle z remontem. A koła w samochodzie nadal nie potrafie wymienić. A jak poprosiłam rok temu na stacji faceta !!!! dodam aby dolał mi płynu do spryskiwaczy to wlał mi do chłodnicy. Hahaha świetnie 450km przejechałam dobrze że była zima :( palant

a co to za filozofia wymienić koło w samochodzie? dobry klucz żeby długi był i bez problemu idzie odkręcić.

to się patrzy co wlewają na opakowaniu pisze do czego płyn. Płyn w chłodnicy regularnie się uzupełnia kontroluje mogłaś sama dolać .

slodkilistopad26-Rozumiem że płytki sama sobie w domu położysz,to samo z brukowaniem czy np wstawieniem drzwi to też potrafisz?No i oczywiście umiejetność zrobienia dobrze dachu tez się przydaje jak człowiek mieszka w domu.Nie jest sztuka pomalowanie wałkiem gładzi,to nawet dzieciaki z przedszkola umieją

zazwyczaj jest pełnowymiarowe koło. Często też spotykane jest tzw koło dojazdowe widać od razu bo jest mniejsze i węższe. Zazwyczaj do auta producent daje lewarek oraz klucz do kół. Klucz jest do d.... bo krótki i jak trochę śruby się pozapiekają to będzie cyrk odkręcić. Należy przy okręcaniu koła nasmarować smarem miedziowanym śruby i nic się nie zapiecze.

Nie nie wiedziałam. Nawet maskę nie wiedziałam jak otworzyć, no i co z tego ? Widzisz można skończyć dwa fakultety i mieć problem z martwą rzeczą :( Dlatego mój samochód stoi teraz na drugim krańcu Polski :( i nabiera urzędowej mocy naprawy :)

slodkilistopad26 takie podstawowe pierdoły jak wymiana koła czy dolewki oleju czy płynu do chłodnicy, sprawdzenie oleju to powinnaś umieć to są bardzo proste rzeczy ale ważne.

Płytek nie, ale panele tak. Łóżko skręciłam i karnisz powiesiłam. Chole... trawę koszę co tydzień i masakryczny żywopłot przycinam. Czasem oczko wyczyszkę :) a na resztę czasu brakuje :) i taki jest bardziej problem. Jak widzisz która jest godzina a ja w pracy :( to z układania płytek byłoby .... :(

slodkilistopad26-Czyli ty po prostu głupia blondynką jesteś która szczyci się magistrem.Wow,to ja już wolę należeż do klasy robotniczej i wszysko umieć sam soboe zrobic niż do klasy inteligenckiej i o wszystko się kogoś prosic i pokazywać jaka jesteś niedoroazwinięta dlatego że prostych rzeczy zrobić nie umiesz. Ps;Tyłek sama sobie wycierasz czy kogoś o to prosisz.Wiesz,w końcu dla ciebie to moze być skomplikowana i trudna do opanowania czynność

e to słabo dziewczyno. Ja w tym roku działka remont instalacji elektrycznej nowe przewody w ścianach nowy licznik nowe zabezpieczenie. Potem naprawa kabla ziemnego i montaż mufy. Wiesz co to mufa ?

płyn do spyskiwaczy już naleję :) a pozostałe rzeczy , całe szczęscie że mam kolegów :) którzy zawsze pomogą i powiedzą , a wogóle temat aut jest dla mnie drażliwy :( Jakie fakultety? nie przydadzą się w naprawie auta , chyba że prawdopodobieństwo że wiem gdzie znajduje się koło zapasowe w moim aucie .