Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość moj facet jest prof.
a to rozumiem, ze zarabiasz tyle, ze boisz sie, iz potencjalna kandydatka moze widziec w "tobie" tylko te kase ... ;) to tak jak z osobami slawnymi... boja sie, ze ktos z nimi jest tylko dla ich slawy itd ;)

tajemnica- za, to ja znam z życia w realu kobiety które zarabiają więcej od męża...jedni mężczyźni potrafią się z tym pogodzić...innym przychodzi , to z trudem

Gość Morelowa Panna
A ja chciałąbym mieć takiego zwierzaka miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

czemu jak to czemu wygodne życie : posprzątane , ugotowane , wyprane i wyprasowane. a jaki facet teraz nie zdradza swojej żony ??? Takich to trzeba szukać ze świecą ???

prof - nie zarabiam jakiejś kolosalnej sumy, jestem po prostu tani w utrzymaniu z powodu braku nałogów i kobiety dobrze - ja takiej pary nie znam ani jednej. jednakże gdybym znalazł się w takiej sytuacji, to również trząsłbym tyłkiem przed rychłym przegonieniem :) no bo to chyba danie ostatniej szansy z limitem czasowym? komusza- od kiedy chcą bo chyba mnie coś ominęło? :P

Gość a dlaczego
pan kamel jest z taka gruba pania N. ktora byla (nie wiem czy jest nadal) prezesem banku? moze gdyby byla ksiegowa w szkole z taka waga, to kulawy pies by jej nie zechcial.... czyz nie? ok, fetyszystow puchatych kobiet zostawmy,,,, bo ich jest niewielu bardzo...

Tani w utrzymaniu? Tzn ze nie masz np zainteresowan, hobby, pasji, samochodu?

Bo juz nie przesadzajmy, ze kazdy ma jakies nie wiadomo jakie nalogi.... Poza tym, kobiety z klasa utrzymuja sie same.... WIdac, nie miales szczescia, by takie spotkac... dlaczego tak sie dzialo dotad?

ok, ja ide do mojego prof. ciao 🖐️

dlaczego- to podaj drugi taki przykład :P bo w drugąstronę można mnożyć. pomijając już że kamel też mało nie zarabia. prof - mam wszystko o czym napisałaś i wystarcza mi tyle, ile przeciętny facet wydaje na fajki i browar. komusza - już to wytłumaczyłem dialogiem o kapitaliźmie :P

Gość mikusiadylusia
A ja jestem sama, bo mam za mało dla tych, ktorzy mi sie podobaja, a za duzo dla tych, ktorym ja sie podobam.

prof- "kobiety z klasa utrzymuja sie same" - dobry żart tynfa wart dlaczego tak sie dzialo dotad? - bym wiedział to bym poradnik dla mężczyzn napisał dobranoc :P

tajemnica-czyli taka sytuacja jest niezbyt komfortowa dla mężczyzn jak i dla ciebie

nie jest komfortowa bo mają świadomość bycia na wylocie dopóki szybko nie znajdą lepszej pracy. no chyba że masz na myśli związki, kiedy już od początku kobieta więcej zarabiała... wtedy nie mam pomysłu, wydaje mi się że takich par jest 1/1000000, ja nie znam żadnej.

Gość ariadnynitka
Hm... Czyli wystarczy, iż ja jestem piękna i mądra i nie muszę mieć dużo pieniędzy jeśli jestem heteroseksualna, gdyż mężczyźni są wzrokowcami?

zadbaj o siebie to sami nagle serenady zaczną śpiewać pod oknem :P stagnacja i codzienne brzydnięcie psycho-fizyczne to nie jest idealny fundament pod wielką miłość.

nie jest komfortowa bo mają świadomość bycia na wylocie dopóki szybko nie znajdą lepszej pracy złe myślenie mężczyzn .... jeżeli kobieta kocha naprawdę faceta, to dla niej za bardzo nie będzie różnicy w tym czy zarabia mniej czy więcej, nie mowie o sytuacji gdy facet jest z kobieta tylko dla kasy ... wtedy na pewno taki facet prędzej czy później zostaje sam

ale nie uważam że nie dbam o siebie :)wiem że ze mną jest wszystko ok :) tylko o to chodzi jak faceci mają takie podejście jak rybak to nigdy nie spotkam normalnego :(

Gość ariadnynitka
Ja się troszkę martwiłam, że zamożniejsza nie jestem... jakoś sądziłam, że faceci wolą kobiety, które mają pieniądze... ale skoro mężczyźni są wzrokowcami przede wszystkim, to już tak nie muszę dbać o swój status materialny.

czyli fakt, że związki w którym facet mniej zarabia, występują bardzo rzadko, jest winą ... facetów ? :D nasze punkty widzenia są chyba na 2 róznych końcach wszechświata.

tym bardziej że to prawda im kobieta jest mądrzejsza może troszkę ładniejsza i ma kasę to nie ma szans u normalnego faceta bo zaraz wpada w kompleksy , że ona jest nie dla niego , że jest nic nie wart , że wystarczy mu spokojne życie blabla bla. My też nieraz mamy beznadziejnie :( Czy kobieta nie może chcieć mieć ambitego faceta nie tylko takiego który grzeje sofę :(

szkoda że te piękne, mądre i ambitne poza internetem nie występują :D boże jak ja bym chciał taką kobietę... niestety nie tylko nie ja, popyt = 200xpodaż