Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

niektórzy rodzą się z dwiema lewymi rączkami ale często też w domu jest że synek do celów wyższych stworzony i on takich rzeczy nie robi rodzice za niego robią.

ale ja nie narzekam na swoją pracę tylko nie lubie siedzieć do późnia przez jakiegoś palanta który rework zafundował :( Oni za godzinę skończą a ja będę musiała jeszcze siedzieć .

Gość danka42
42, to nie mój wiek... ten, z którym ja spotykałam się kilka razy pracował w dużej firmie jako projektant (budownictwo) i jego hobby raczej oscylowało wokół siłowni, gór, nart, nurkowania, pływania, downhillu etc. Często mówił podczas tych spotkań, że nie poważa ludzi, którzy zarabiają mniej niż 7tys netto ( nie wiem skąd ta cyfra akurat), bo to znaczy, że są mało zaradni i nie nadają się do życia :( Nie wiem czy wiedział ile zarabiam, ale moje ubrania były gorsze od jego więc pewnie to oczywiste było dla niego, że mało... Poza tym ja przyjechałam autobusem na spotkanie, a on mazda jakąś, nie wiem jaką bo nie znam się i nie przywiązuję wagi do tego :(

Gość iceeeeeeeee...
no na szcęscie tylko 80% i to jescze niczym nie poparte...słaba prowo

Gość iceeeeeeeee...
do kapselko-popieram w 100%

Gość Morelowa Panna
E tam zaraz wylewu..................chyba że odwrotnie..szkoda, że znikasz, chętnie bym podyskutowała.

niestety ale tych facetów z 2 rączkami lewymi jest bardzo duźo. Tak patrząc to jakoś faceci zrobili się delikatni dbanie o rączki o fryzurkę. Wystarczy popatrzeć na różne fora jakie tematy zakładają to czasem idzie się załamać.

Gość Morelowa Panna
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy...:D orły sokoły

Gość NB relax take it easy
dbanie o siebie nie musi być równoznaczne z nieudolnością :D kapselek sądzisz po pozorach :D

Gość danka42
Gdybym była tak poszukiwanym "towarem" na męskim rynku, to chyba nie byłabym sama wciąż ? ( a mam 27lat). To nie jest tak, że nigdzie nie wychodzę, że siedzę w domu... Jeżdzę na rowerze, chodzę na spacer... ale nikt nie zwraca na mnie uwagi.... nawet jak podaje komuś coś, co upadło, to każdy coś odburknie nawet nie patrząc za bardzo na mnie... Bo co? Bo nie mam super ubrań etc? Mija mnie wielu facetów i żaden nawet uśmiechu nie odwzajemni... bo niby jak? skoro jestem niewidoczna dla nich.... I gdzie ja mam spotkać normalnego faceta skoro niby aż 95% normalnych was jest? :( a ja nie mogę spotkać ani 1% z nich :( chyba że mam wyjątkowego pecha...

komusza - problem w tym, że kobiety kształcą się tak, aby przypadkiem pracy nie znaleźć :) a na polibudach bez zmian - same chłopy :) drugiej części wywodu za bardzo nie rozumiem, ale roszczeniowa postawa i domaganie się parytetu i wyższych płac chyba nie jest zapędzeniem faceta w kozi róg w tej dyskusji :P

orły, sokoły, herosy :classic_cool:

Gość moj facet jest prof.
na polibudzie i ma kilka doktorantek, wiec stwierdzenie, ze tam same chlopy jest nieprawdziwe.

Gość Morelowa Panna
Danka, nie patrzą na Ciebie , bo patrzą na siebie....Przecież wiesz chyba , że są zniewieściali....i to znaczna część...więc nie będę kończyć.

danka42 tu nie o ubrania się rozchodzi i o to czy masz kasę czy nie. Faceci to wzrokowcy uwagę przyciąga jak panna ładna.

tajemnica w jakim srodowisku ty sie obracasz? w moim srodowisku pracuja wszystkie kobiety, ktore znam...

Gość danka42
Więc co? 95% kobiet to materialistki, a 95% facetów to bezmyślni wzrokowcy, którzy "myślą" penisem? To ja dziękuję za taki świat:(

Gość Morelowa Panna
Tajemnica, no to jestem tym wyjątkiem, a Ty??????????????????????

Danka - wg mnie po prostu jesteś nieatrakcyjna fizycznie, skoro nawet się nie uśmiechają. Może to te ciuchy? Fajne nie muszą być drogie, wystarczy poszukać. pani profesor- chodzi mi o prawdziwą pracę, przynoszącą krajowi jakiś PKB

tajemnica a tobie nie przeszkadzaloby, gdyby kobieta w zwiazku z toba, zarabiala wiecej od ciebie? ( o ile to w ogole jeszcze mozliwe, bo moze wyciagasz jakies mega sumy co miesiac?)

Gość Morelowa Panna
Danka, to nie wiedziałaś, że faceci myślą penisem???????????????????Nie są więc zbyt skomplikowani.

faceci nie patrzą na ciuchy, sprawdzone und potwierdzone :D

Morelowa Panna - ja kiedyś byłem wyjątkiem ale nie popłaciło (standardowa męska historia) , więc teraz zmierzam w kierunku dominującym w populacji :)