Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość kaktus kłujący
A mężczyźni po co się żenią? Proszę mi to objaśnić.

Gość maliboo
rybak przyznaj szczerze kiedy ostatnio miales sex? i dlaczego az 3 lata temu :D

Nie jestem blondynką ??? Tylę że auto jedynie jest moim środkiem transportu. A czy ja cos napisałam że skończenie studiów w czymś pomaga :( skończyłam rachunkowośc oraz transport morski . A zajmuję się zupełnie czymś innym .

slodkilistopad26-A swoją droga widzę że masz bardzo ciężką i odpowiedzalną pracę skoro siedzisz na kafe.Sama widzisz że ty bez facetów nie poradziła byś sobie,jesteś od nich zależna.A ja nie potrzebuję kobiety aby normalnie funkcjonować,po prostu nie ma takiej rzeczy której nie umiem zrobić a tylko kobieta je umie,nie mówię o rodzeniu dzieci,ale o życie codzienne

Ale widzisz nie czytasz uważnie co ktoś piszę. Napisałam że to właśnie przez faceta siedzę w pracy zawiast w domu :( i czekam aby skończyli . No wiesz przyznam może Tobie cześciowo trochę racji bo jak czytam te brednie co od jakiegoś czasu wypisujesz na kobiety , to aż mnie skręca.

A ty uważasz że każda kobieta jest materialistką , może sprawiają takie wrażenie, są też kobiet ambitne, które dążą aby coś w życiu osiągnąć. A czy kolor włosów blond mówi coś o człowieku. Bo jak wiem blond odmładza ?

slodkilistopad26-No właśnie,te "coś" to jest bogactwo w postaci materializmu,nowe ciuchy,auta a może dom,tego właśnie kobiety pragną od życia,czyli są materialistkami

slodkilistopad26 szkoda tylko twojego pisania... Rybak , to taki człowiek który nawet jeżeli dostanie dowody na istnienie normalnych kobiet, to i tak będzie bredził swoje.... ma racje w tym co pisze...ale nie każda taka jest jak opisuje

Gość jak w matni
zamiast narzekac, ze kobiety sa materialistkami, zabierz sie za zarabianie kasy... :o

i to dzięki facetowi są w stanie jedynie osiągnąć. pożal się .... a może w złym środowisku obracasz się :) i oczywiście wszystko wynalezili i skonstruowali faceci :) genialna płeć , szkoda że nie urodziłam się facetem :(

Dobrze-A czy ja pisze że każda bez wyjątków?Na pewno zawsze jest jeszcze jakaś normalna dziewczyna na tym świecie.Niestety to tak samo jak z totolotkiem,po prostu szanse na 6 są bardzo małe.A z kobietami to jak z Rosyjska ruletką

poblem że w artykule nie ma ani słowa (wprost) o materialiźmie. a że kobiety są jakie są to każdy normalny człowiek wie, więc jak poprzednik napisał trzeba wziąć się za zarabianie :D a potem to już tylko jedna wychodzi, druga wchodzi :D

Gość szirajatka
mysle, ze trudno ludziom bogatszym spotkac osoby ubozsze i na odwrot... to kwestia srodowiska, ogolnie mowiac... ktos biedny nie gra w tenisa itd. wiadomo o co chodzi.. kobiety z tej polki nie sa materialistkami w tym sensie, ze oczekuja od faceta, aby zapewnil im byt, poniewaz sa finansoow samowystarczalne... natomiast kobiety z polki ubozszej sa materialistkami w tym sensie, ze licza, iz facet zapewni im to, czego oczekuja... i rybak nie jest celem zadnej z tych grup kobiet... stad jego frustracja, zlosc... nie dziwie sie ;)

jak w matni-A ty myślisz że wszyscy faceci to idioci?Myślisz że faceci będą tyrać po to żeby utrzymywać wasze tłuste spasione dupy?Ja mam wszystko co do życia potrzebuję i nie widzę potrzeby pomnażania swojego majątku.

Gość jak w matni
nie pluj jadem, bo tylko pograzasz sie :D kasa faceta nie jest mi do niczego potrzebna. mam swoja kase, swoje mieszkanie, swoj samochod, swoja praca. sram na kase faceta :D

nie są aniołami faceci. Tylko w przypadku kobiet to jest najlepsze że same się pchacie w łapy tych co was wykorzystają. A potem za jakiś czas ta sama historia.

jak w matni a mieszkanie pewnie nie twoje tylko na kredyt lub rodzice kupili i grasz zaradną;)