Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

haha pchamy się sorry, uwierz facet dla mnie temat rzeka :) i jakos na swojej drodzę nie spotkałam normalnego. a w tym temacie mogę samym jadem truć :) w końcu listopad i ciężki charakter skorpiona

Rybak wszystkie obrażasz bez wyjątku... jeszcze nie widziałam żebyś napisał coś normalnego o kobiecie(tyczy się , to tych mieszczących się w 10%)... tylko same krytyki, to dla ciebie widzę już uzależnienie.... do tego nie miałeś żadnych doświadczeń z kobietami a rozpisujesz się jakbyś na wszystkich kobietach się przejechał to tak jakbym ja zaraz założyła temat o mężczyznach...i krytykowała wszystko, mogłabym napisać ze dla nich ważniejsze jest kasa...łózko...zdrada...wykorzystywanie... nie szanują kobiet... remont hmmm tylko umieją popatrzeć czy dobrze zrobione ( różnica tylko byłaby by w tym ze ja pisałabym , to z doświadczenia)... i nie patrzałabym na ,to ze jednak istnieją normalni mężczyźni ... to trochę chore by było, bo obraziłabym ta lepsza część mężczyzn

bo one nie kupują tylko się do faceta wprowadzają no ...to teraz się rozbawiłam

ale nie powiecie że trochę racji Rybak ma. Inne poglądy będzie miał facet a inne kobieta. Do tego można dodać odmienne doświadczenia życiowe.

A można być normalną i nie chcieć mieć faceta ??? Czy jest to już niemożliwe i trudne do zaakceptowania ??? jeżeli chcesz iść do zakonu akceptowalne;)

Gość danka42
A ja to zarabiam ok 1500netto, mieszkam z mamą w kawalerce. I nikt mnie nie chce. Nawet nie stać mnie na mieszkanie. Prawa jazdy nie mam, bo nie chce i się boję jeździć. Jedynym moim źródłem radości jest praca. Raz spotkałam się z kimś kilka razy (koleżanka mnie umówiła), ale potem powiedział mi, że ubieram się jakoś dziwnie i że nie mam celów w życiu żadnych, jak dom, egzotyczne podróże itd. A jak ja mogę mieć takie marzenia skoro nie mam pieniędzy? Dla mnie wielkim marzeniem są wakacje nad polskim morzem, a on chciał nurkować w Egipcie kilka razy do roku. I nie mówcie, że tylko kobiety są materialistkami, bo nie każda taka jest. A i wśród facetów są tacy, którym zależy na splendorze. A ja chciałabym normalnie żyć. Praca, dom, rodzina, tv, spacer, wakacje latem.. :( Ale moje marzenia to za mało... :(

Czytajcie uważnie !!! Napisałam że Rybak ma trochę racji :( chyba w waszej eufori złości i krytyki wobec kobiet wybala te szare komórki i czytać ze zrozumieniem nie potraficie :)

jakoś moje doświadczenia z wami kobietami nastawiają mnie negatywnie do was tak jak rybaka.

Gość dziwie sie dobrze
ze chce z wami pisac. Fakt kobiety sa materialistkami przyjelismy do wiadomosci i na tym koniec a ty rybak walkujesz to juz 4 dzien..rzygac sie chce. Jednak niektorzy faceci nie potrafia normlanie egzystowac bez kobiety wspolczuje ci i w sumie jestem wdzieczny ze ja takim czubem sie nie stalem

danka42-Ale ty już stara dupa jesteś o ile to twój wiek.Przyznaję ci rację że wiele facetów tez zależy tylko na kasie,ale wielu nie ma parcia na materializm.niestety koboety bardziej kochają kasę niż faceci.Bo facet wie że tem materializm kosztuje dużo wysiłku mi czasu,a nie lepiej iśc na ryby gdzie duże pieniądze nie sa potrzebne a daje to hobby ogromną radość?

Gość NB relax take it easy
prawdziwy sabat czarownic w męskim wydaniu :D popsioczyliście już dosyć na złe i niezaradne kobiety? :D

Dobrze to skoro ty taka idealna jesteś to czemu pociskacza nie masz i jestes sama? a czy ja napisałam ...ze taka idealna jestem?? ideały nie istnieją Rybak , każdy ma swoje wady ..czytaj z zrozumieniem , to co się do ciebie pisze .... dlaczego nie mam?? bo nie chce .... brak czasu... do tego jeszcze związku bez uczuć nie będę zakładać

Gość Morelowa Panna
Gorzej ma kobieta bo z ona z męskimi zajęciami poradzić soboie nie umi i zawsze musi brać fachowca , To mnie teraz ubawileś....coraz więcej facetów czyni to samo.A zgadnij, dlaczego?

Jak chcecie przegadać kobietę w podobnych sporach to polecam taką drogę, skuteczność jakieś 80%: F: -Kobiety to chyba najbardziej pragną bezpieczeństwa? K: -(czerwieni się) Ohhh taak! F:- Kobiety są strażniczkami ogniska, dbają o dom, aby nic złego się z nim nie stało, nade wszystko chcą by był on bezpieczny. K: (kisiel zaczyna się wydzielać) Ohhh taaaak, masz rację! F:- Był feudalizm, zabory, socjalizm, teraz jest kapitalizm. K: (kisiel schnie) Racja, ale co to ma do rzeczy? F:- W kapitaliźmie najważniejszy jest pieniądz. Za niego można kupić bezpieczeństwo, bez pieniędzy bezpieczeństwo to fikcja. K:- (czuje się niepewnie) W sumie tak. F:- Więc skoro dla kobiet najważniejsze jest bezpieczeństwo, a w naszym kraju tylko pieniądz je gwarantuje, to można powiedzieć że kobiety lecą zwłaszcza na bogatych facetów? K:- (zrezygnowana, wściekła) Właściwie to tak...