Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

dobrze -Ja ci powiedziałem kilka przykładów z życia,gdzie byłem świadkiem a na naszej klasie znalazłem ten sam przykład,czyli że takie postępowanie to norma.

powiem wam na dobranoc że kobiety w polsce są za bardzo rozpieszczone i wcale im to nie wychodzi na dobre, zaczynają wybrzydzać, mieć wymagania z kosmosu, nie dając wiele w zamian. a daj im wszystko co potrafisz to najpierw wezmą, potem wyrzucą do kosza, a po dłuższym czasie docenią.

slodkilistopad26-Cholera,ale powiedz te twoje wymagania od faceta bo nie wiem jakie masz wymagania i czego oczekujesz.Ale proszę cię o konkrety a nie o ogólniki.

Rybak nie opowiedziałeś mi na pytanie ....czy tylko takie tematy umiesz zakładać i na takie tematy rozmawiać?

slodkilistopad26-Ale ja nic nie napisałem o dawaniu tylko o oczekiwaniu.Ja wiem że jesteś kobietą ale to nie oznacza że zwania cię to z myślenia i czytania z zrozumieniem.

dobrze-Nie tylko,kiedyś miałem inny nick i rozmawiałem na różne tematy.osoby które lubiłem i z nimi korespondowałem okazały się fałszywe do bólu i całkiem inne niż pisały.po prostu okazały się zimnymi materialistkami .....a zresztą,szkoda gadać.Doszedłem do wniosku że nie warto być miłym a za to warto być szczerym do bólu i sięgać do swojego wnetrza i pisać to co tak naprawdę się myśli.

slodkilistopad26 napisz swoje rozmyślania....widzę ze troszeczkę ciężko tobie opisać czego oczekujesz

Dobrze-jej ciężko odpisać bo prawda cięzko przechodzi jej przez usta.Zresztą większość kobiet nie umie konkretnie odpowiedzieć bo prawda jest taka że szukają bogatego,przystojnego faceta który nie będzie skąpił na nich kasy

po raz pierwszy piszę na takim forum. a ostatni facet którego poznałam to przez internet na gg przypadkiem i co historia jak ich wiele. wolę byc totalnie beznadziejna ale szczera, bawić się w kłamstwa po co na co ? chyba żeby życie troszkę sobie urozmaicić niektórzy lubią . Kurcze piszę nie do składu :) zaraz uciekam bo ostatnio to zamiast do faceta przytulać się to z laptopem zasypiam :)

hmmm.... a tu kasa i , to ze ktoś jest przystojny nic w życiu tak naprawdę nie daje .... nawet szczęścia

Kobiety najczęściej mówia że facet musi miec to "coś".Dosłownie oznacza to duże konto w banku i fajne auto w garażu.Ale lepiej powiedzieć to "coś"

co ty znowu z tą kasą !!!! Jakbym wiedziała na 100 procent czego oczekuję to napisałabym. Jeszcze nie dawno wiedziałam ale jak przemyślałąm swoje ostatnie związki to daleko odbiegają od takiego który chciałbym stworzyć. A pozatym serce nie sługa :(

w sumie tak, ale sie na innych tematach zasiedzialem i jakos tak wyszlo :) czuje lekką antypatię wszystkich kobiet które się tu wpisały i obiecuję, że jak spotkamy się w realu to będę dużo, dużo milszy :P dobranoc

ale ja mam fajne auto :) ford gówno wart które nie mieści mi się w garazu i stoi na zewnątrz i facet nie potrzebny mi jest po to aby miał konto (OCZYWIŚCIE PEŁNE) . Tak to coś : aby czuc się bezpiecznie, kochaną , szanowaną !!!!, aby był moim najlepszym przyjacielem, motywował mnie , miał marzenia i sełniał je razem ze mną , i te inne sprawy ..... :)

Ogólniki tak o pierwszej w nocy :( ja staram się zamykać etap poprzednich związków. Pierwszy rozpad się 4 lata temu i wtedy trzeba było nie wchodzić drugi raz do tej samej wody. Totalny brak ambicji, tylko praca , dom , i kanapa. I faktycznie prawie zaczęłabym utrzymywać faceta. Drugi proste koniec : sorry po kolejnym telefonie koleżanki mężatki która siedzi w wannie to mojego chłopaka , a ten muszę jej pomóc cius bye bye miarka się przebrała. A ostatni stweirdził że chce normalnej kobiety ktróra będzie siedziała w domu i zajmowała się nim .

slodkilistopad26 -No ale rozumiem że ty szukasz faceta co będzie ciężko pracował a po pracy będzie miał mnóstwo pomysłów i jak klaun będzie cię zabawiał? Dziewczyno nie każdy ma w pracy taki luz jak ty,uwierz mi że jak człowiek np fizycznie haruje przez 10-12 godzin bo tak się dzisaj u prywaciarza pracuje to marzy tylko o kanapie i o piwie.Nie w głowie mu jakieś inne rozrywki.Gdyby miał taki luz jak ty że możesz sobie na necie posiedzieć to na pewno że byłby bardziej rozrywkowy.Ty po prostu szukasz klauna który będzie cię zabawiał i ciągle coś nowego wymyslał żeby ci się w życiu nie nudziło

teraz troche przesadziłeś ? Czy uważasz jak przyjeżdzam do pracy o 7 i siedzę do 23 to jest fajnie cud blus chyba nie. A siedziałam na necie bo dawno powinnam być już w domu a nikt mi nie zapaci za nadgodziny :( a jutro mam sorry dziś mam durne codzienne spotkanie o 8 -stej rewelka. Klauna dlaczego po czym stwierdziłeś że potrzebuję ? Bo nie wiem w jakim kontekscie mojej wypowiedzi to przeczytałeś ?

a czy wspólny spacer, czy romatyczna kąpiel lub kolacja przy świecach nie należą się osobie nawet która pracuje fizycznie ? I nie napisałam że ma być to zawsze codziennie . Nawet cudowne jest to że można przytulic się do drugiej osoby poczuć to ciepło , tęsknotę i o to chodzi.

a jak przychodzi weekend to siedzisz w domu tak, zero życia . Nie można wyjść do pubu, kina wyjechać na dwa dni aby odstresować się nie !! bo kluana sobie znalazłam.

a jak człowiek pracuje umysłowo to nie jest zmęczony, ma debilnego prezesa co najlepiej aby zrobione zostało na wczoraj i uwielbia te swoje tabelki i wykresy .