Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morena My Love

Czy to prawda, że kobiety uważają za atrakcyjne inne kobiety niż mężczyźni?

Polecane posty

Gość Morena My Love

Jak w temacie. Wiem, że tak po części jest, ale: - czy zawsze ? w każdej sytuacji się to sprawdza ? - czy jak kobieta dostaje komplementy od innych kobiet tzn. że dla mężczyzn na pewno nie jest atrakcyjna ? - czy, jeśli mężczyźni głównie zwracają uwagę na piersi, pupę i twarz, to kobieta z przeciętnymi parametrami tych części ciała na pewno jest gorsza? Czytałam już trochę na ten temat i ogólnie gdzieś tam ktoś się wypowiadał, że kobieta patrzy na makijaż, ubiór, paznokcie itd. u inne kobiety, a chodzi mi o takie spojrzenie całościowe- ocenę samej atrakcyjności, nawet gdyby zdjąć makijaż, ekstra ciuchy, szpiki. Sama się często zastanawiałam z koleżankami, co np faceci widzą w tej czy w tamtej i wiem, że musiało to być coś zupełnie innego, niż widziałyśmy my. Chciałabym poznać różne poglądy, może z przykładami. Zakładam kulturalną wymianę zdań, więc osobom, które nie mają nic wnoszącego do tematu do powiedzenia- dziękuję.

Gość Morena My Love
Nikt nie chce się wypowiedzieć ??

Gość tomekkk3334
czy jak kobieta dostaje komplementy od innych kobiet tzn. że dla mężczyzn na pewno nie jest atrakcyjna ? czesto jest to prawdą ... Dla mnie najatrykcyjniejsza znaną Polką jest Marta żmuda-trzebiatowska

Gość tomekkk3334
NIektorym mezczyznom podoba sie doda .. JA bym sie nigdy za nia nie obejrzał , nie jest w moim typie .. Takze atrakcyjnosc to rzecz subiektywna . Wielu facetow w koncu leci na dode i wielu ona sie nie podoba .

Gość thomsonjacob
"Sama się często zastanawiałam z koleżankami, co np faceci widzą w tej czy w tamtej..." - po prostu zalezy od gustu. Skoro Ty sie zastanawiasz, to znaczy ze musisz czuc sie atrakcyjniejsza i z pewsnoscia tak jest. Byc moze tamte bardziej skąpo sie ubieraja i to przyciaga uwage facetow.

Gość Morena My Love
Właśnie nie. Znałam kiedyś dziewczynę, no jak dla mnie i wielu innych niezbyt ładną, wcale się skąpo czy wyzywająco nie ubierała, a wręcz jak szara myszka, cała tak wyglądała, a jednak facetów zmieniała często. Ja się nie czułam od niej atrakcyjniejsza, po prostu wg. jakiegoś tam przyjętego kanonu piękna- ona piękna nie była. A znam koleżankę, której wciąż kobiety mówią, że ładna, że to, że tamto, od facetów słyszy to dużo rzadziej i nie może znaleźć już długo faceta. Wiem, że ją to podłamuje i podkoopuje jej wiarę w siebie.

Gość nienawidze facetttttów
mojemu byłemu podobały sie czasem straszne raszple ;/ a mi inne ładne wysublimowane kobietki ktore dla niego były zbyt mdłe...wolał solary ;/

Gość byża hyza
ja jestem nielubiana przez kobiety i nie mówią mi komplementów a faceci za mną szaleją

Gość miszekkkk
ja tam od kobiet nigdy nie slysze komplementow nawet nie pamiętam bardzo rzadko sie to zdarza od facetow często cos w tym jest

Gość Browarek121
Wielka promocja znanego browaru która trwa do końca października. Maksymalnie jedna osoba może zgarnąć 24 puszki piwa :). Jeżeli ktoś chce zaproszenie to proszę napisać do mnie e-meila: morgan242@o2.pl

Gość Morena My Love
tomekkk3334 - mnie Marta Żmuda-Trzebatowska również się podoba.

Gość Anna______Panna
To prawda czesto, faceci patrza pod wzgledem seksualnym, kobiety pod wzgledem estetycznym, jak juz ktoś tu napisał.