Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przesuszona do mokrej nitki

ciąża a ślub - przed czy po rozwiązaniu

Polecane posty

Gość hoop cola
spokojnie- pojedynczy incydent z alkoholem nie zaszkodzi dziecku, ja w ciaży od czasu do czasu kradłam mężowi łyk piwa i mały jest zdrowy jak rybka

ja bole w podbrzuszu mam do tej pory i to na prawde silne. juz od miesiaca biore 2 razy dziennie globulki i nic nie przestalo. Myslalam, ze troszke bol bedzie lzejszy, pytalam mojego gin ale on twierdzi, ze wszystko ok. co do alkoholu itp... zanim dowiedzilam sie o ciazy bylam w pl na 2 tygodniowym urlopie, obskoczylam 2 wesela, chrzciny, kilka imprez, spotkan ze znajomymi przy piwku, oczywiscie bez solarium, kosmetyczki,fryzjera tez sie nie obeszlo. i jeszcze jedno bylam 2 razy u dentysty i dostawalam bardzo mocne znieczulenie i bralalm silne leki... wiec generalnie powodow do obaw mam az za wiele... Ale kiedy pytam o to wszystko mojego gin to kaze sie nie martwic i mowi, ze wszystko jest i bedzie ok. szczerze nie uspakaja mnie to za bardzo.

Podobno we wczesnej ciąży nie ma wpływu na płód ani alkohol ani używki- taka naturalna ochrona organizmu. Ja sama, nie wiedząc, że jestem w ciąży byłam na dwudwniowej imprezie :) Autorko, zdecydowałaś już kiedy wychodzisz za mąż?

Gość pieknybrzuszek
Sklep internetowy www.pieknybrzuszek.com na szczególny okres ciąży proponuje przyszłym mamom sukienki, w których mogą czuć się kobieco, seksownie i wygodnie. Nasze sukienki ciążowe podkreślają brzuszek, dopasowują się do zmieniających się kształtów ciała. Tworząc własny styl używamy wyłącznie wysokogatunkowych tkanin, w które zaopatrujemy się u polskich producentów. Sukienki, dzięki oryginalnym krojom i tkaninom służą naszym klientkom całą ciążę i po porodzie. Wyszliśmy na przeciw potrzebom kobiet, które w ciąży wychodzą za mąż. Sukienki do ślubu szyta są z najdelikatniejszych ślubnych materiałów w krojach idealnych dla przyszłych mam, aby ten dzień był najpiękniejszy. Kupując nasze sukienki możesz być pewna, że otrzymujesz produkt najwyższej jakości, modny i wygodny.