Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzana?....Olana?.....

seks raz w miesiącu to norma??

Polecane posty

Gość popierdółkaa111
ale myśmy przez pierwsze 1,5 roku mieli zaaajebisty seks i nigdy nie narzekał, wiedział też że jestem otwarta na nowe propozycje. Ja myślę, że znudził mu się seks, ale cała reszta jest ok i dlatego fajnie mu się pasożytuje.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A jest obrzezany?

Hm..seks mu sie nie znudził,bo wiem że lubi tak jak ja czy tez jak każdy zdrowy facet.... Jesli ja mu się znudziłam-to nadmieniam,że nie jestem kobieta-która kładzie się i rozchyla nogi i cała reszta do faceta....ja lubię cos nowego,ja lubię zaskakiwać,aj chętnie bym w róznych miejscach czy też jakies dodatki wprowadziła nowości...Pytam go,prosze ,płaczę,nic.....echo.....

Gość hrabiabrunświku
Być może chłop zaczął dopiero coś z nową panną i jeszcze nie wiem jak mu się nowa znajomość potoczy... dlatego odmawia Ci sexu,a zarazem twierdzi, że wszystko jest ok.... im dłużej Ty sie zastanawiasz, tym więcej czasu on ma, aby stwierdzić, gdzie zajdzie jego nowa znajomość... Kiedy już się dowie, Ciebie pożegna. Chyba że zrobisz to wcześniej, a wtedy miej pewność- on nie będzie ubolewał. Obecna sytuacja mimo wszystko jest pewnie trudna dla niego... Na pewno jest mu łatwo z tym, że Cię oszukuje... ale wpierw musi sprawdzić czy warto dla nowej, skończyć z Toba.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
lubie przy zonie zwalic konia

hdmhdfdfd;ld;df A jest obrzezany? No nie...;D

Gość hrabiabrunświku
Ale nie ma znaczenia czy jesteś kłodą czy nie... sama widzisz, że to nie ma znaczenia... chodzi o świeżą krew, po prostu 🖐️

Macie podobne temperamenty i seks raz w miesiącu?:D:D siedziałaś w samochodzie bo fryzjerka nie moze wiedzieć, że kogoś ma? ubawiłam się:D skoro obojgu wam odpowiada, że ma darmową (200 zł w ratach noclegownię):D nie macie slubu, nie mozesz mu powiedziec zeby się wyprowadził? przejrzyj na oczy, zdradza Cię, a Ty nie chcesz o tym wiedzieć chcesz miec dowód? wynajmij detektywa

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Zdradzana? Olana? je jestem obrzezany

hrabiabrunświku hm....może byc i taka opcja....Ale co ja moge wobec tego zrobić...czekać z założonymi rękoma kiedy mu się coś nowego urodzi..... Jesli widzi moja miłośc,zaangażowanie,prosby,płacz.....A sam mówi,że tez kocha -to dlaczego tak się zachowuje....Czyż nie lepiej dać coś z siebie między nami.... A jesli mu sie nie opłaca ze mną-to jak może pozwolić abym tak długo cierpiała....płakała....

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A twoj facet obrzezany?

Zhana wierzę w miłość....to mnie trzyma.... Detektyw...drogi-bierze ok.2tysięcy....chyba że jaki amator.......

Mówi... że kocha:D przejrzyj na oczy:D jak to Eistein powiedział: Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej ;)

Zhana czasem mam mysli,że to może rzeczywiście ja jestem ta zła,niedobra...że zbyt wiele oczekuje....On często mówi,że czeka aż sie zmienie,poprawię...że musze nad soba popracowąc.....:(

Miłość? gdyby mi facet powiedział, żebym siedziała w aucie, bo fryzjerka nie powinna wiedzieć, ze kogoś ma, byłyby to jego ostatnie wypowiedziane do mnie słowa.

wiesz,taka praca-wiadomo,że jak wejdzie sma,rzuci bajer,usmiech numer 5-to fryzjerka mieknie i zamówienie ładne zrobi...a to dla niego wtedy kasa...każda fryzjerka,kązde zamówienie na wage złota....

Gość hrabiabrunświku
Kobieto, trudno mi uwierzyć, że jesteś tak naiwna. Gadasz jakbyś dopiero co pojawiała się na świecie. Jest jak mówię. I koniec. Lepiej przyjmij to do wiadomości. A może ten temat to prowokacja? Bo nie wierzę, aby w obliczu takich faktów mieć dylemat- o co chodzi? Jeśli mimo prób, rozmów itd nic się w tym związku nie zmienia, to go zakończ. Proste. Straty nie mogą być większe od zysków. No, ale skoro chcesz czekać, aż on powie, że odchodzi to Twoja sprawa. jesteś zdradzana i olewana - tak.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
lubie jak kobieta mi robi loda

tez tak mówię,że jesli juz to razem mamy pracowac zmieniać sie dla drugiej osoby,ale nigdy tak-że tylko jedna strona jest winna,a druga tylko wymaga i daje czas na poprawę...to nie poprawczak....Ale on tego nie rozumie

Gość NOLLAH
Pewno poznał jakieś fryzjerkę, bywa :o

Gość on.....
wypisz wymaluj mam ten sam problem tyle ze ja po ok 2 latach skamlenia postanowiłem już więcej nie prosić masz racje jesteśmy za młodzi by żyć beż seksu

niestety mógł poznać jakąs fryzjerkę...... ale mam nadzieję,że jednak może nie........

Gość wiem to ze wiem
nie poznał, nie zdradził, to ciota i tyle. Jakby zdradzał Ciebie, to mógłby i ją. Miałby 2 laski na raz. On jest ciotą, mówię Ci.

I tu sie mylisz...... Nie jest "ciotą" w żadnym calu....Bo i naczej bym z nim nie była ;) Mam tylko czasem może krzywdzące odczucie,że nie ma żadnego poczucia winy....tak go zycie ukształtowało..... i nie ma żadnego kręgosłupa....Ale może sie mylę,może krzywdze go moim osądem...to tylko takie jakieś dziwne wrażenie....

Gość matacz ,,,...
A dlaczego z nim jestes ? dla tych 200 zł płaconych w ratach ? bo jak pragne zdrowia - co z niego masz ?

hm......... Dlaczego...bo kocham... 200zł w ratach....ale mówi,że zmienia pracę od nowego miesiąca i wtedy będzie dokładał się do czynszu już bez problemów..... :( :( zresztą,tu nie chodzi o pieniądze....tylko o wierność...... niestety,czuję się bardzo samotna w tym związku.........................................................................................................................................................................................

Gość hrabiabrunświku
On nie chce już z Tobą być. zdradza Cię.

to jak dlugo mozna życ w takim kłamstwie?........ to dlaczego mówi,że chce byc,że to ja coś sobie sama jakies głupoty wymyślam..o zdradzie,itp......