Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzana?....Olana?.....

seks raz w miesiącu to norma??

Polecane posty

zgadza się.ale facet zawiódł już moje zaufanie...jedzie z babami...miał okazje dać mi dzisiaj dowód-kocham cię,nie mam nic do ukrycia.stój sobie,tylko udajmy że się nie znamy-a sama zobaczysz że nic złego się nie dzieje... ale nie,spanikował...

Gość nie chce mi się zalogować, :P
to nie on spanikował - on ma jasno wytyczony cel: nowa kobieta, na boku lub nie. To Ty spanikowałaś, że jak zrobisz cokolwiek, że jak mu się sprzeciwisz to on odejdzie. Masz pewność, że to w ogóle jest jakieś szkolenie a nie, że zrobili sobie wycieczkę "za miasto" i nie urzędują w jakimś hoteliku?

Gość a jak bylas u wrozki to co ona
Ci powiedziala, ze ma kogos czy nie?

tak,mam pewność że to szkolenie,dzwoniły jakieś fryzjerki kiedy to,itp....tak,to pewne. szkolenia były,są i będą...i wiemy jak tam bywa...Ale problem w tym,że zawiódł moje zaufanie....

byłam u kilku...każda mówiła co innego.... I wniosek taki-niestety,ale nie można wierzyć wróżką...:(

Gość jeśli facet ma pracować
wydajnie to nie może tracić energii na kupulację

Gość wiesz co, ja jak bylam u wrozk
i to mi sie wszystko jak dotad sprawdza, ale to co ona mi mowila o moim zyciu teraz tez miala racje. jak postawila mi karty to od razu wiedziala co sie u mnie dzieje, kto przy mnie stoi i takie tam duperele. u ilu tarocistek bylas?

Gość śląsk...katowice
u dwóch.... mam taki żal do niego,że miał dzisiaj szansę mnie uspokoić,przekonać że nie ma żadnych tajemnic....a jednak zrobił inaczej....

Gość trzeba było i tak z nim jechać
na ten autobus nawet jak nie chciał.

Gość i wg tych tarocistek zdradza
czy jedna mowi tak a druga nie?

ktoś się podszył pode mnie! ja tego wyżej nie pisałam! cholera,co za ludzie...:( byłam raz rok temu u wróżki,i drugi raz w tym roku.ale wróżba u wróżki za 10 zł to chyba nie jest wiarygodna....:(

Gość i wg tych tarocistek zdradza
to zalezy. jak przedstawiala ci obecna sytuacje to wszystko sie zgadzalo?

wiem że to chore,ale zwiódł mnie tyle razy....:( i mówiłam mu kiedyś po tym wszystkim-że nie akceptuje jego żadnych wyjazdów,szkoleń.... I teraz prosiłam,siedze w domu,nudze sie,chetnie pojade i dowiem sie czegos nowego na szkoleniu...ale był ketegoryczny protest. wiec prosiłam chociaż czy mogę grzecznie stać....

a może ja się za łatwo poddaje...może mogłam tam stać,czekać,obserwować....może mogłam jednak postawić na swoim....

Gość czytam i oczom nie wierze
kobieto !!!! jak mozna sie tak ponizac ??? prosisz go o to zebyś go mogła podwiezc i postac z nim chwile --- moze nawet udawac , ze cie nie zna ..... no rece opadaja jak rany !!! miłosc miłoscia , ale sa pewne granice najgorsze co kobiecie moze sie przytrafic to żebranie o uczucie , o zainteresowanie , o czuły gest .... ty juz do tego doszłas ... to dno natychmiast !!! ale to natychmiast to zakończ !!! wykop goscia z chaty i zajmij sie soba potem układaj sobie zycie z kims innym , bo z tym facetem na 1000 % NIE !!!

hm....... rozsądek tak by nakazywał....serce mówi co innego... co wybrać...kogo posłuchać... tak,czuję się poniżona...:(

wykop krętacza i nie patrz w tył,nie oglądaj się za siebie ,zrobisz sobie przysługę

Gość wszechwiedząca doradzająca
Błagam Cię, daj sobie z nim spokój!!

no narawde !!! nie masz nikogo .... kolezanki, przyjaciółki , no nie wiem .... kogos kto by cie po prostu porządnie potrzasnał ??? czy ty slepa jestes ... nie widzisz co sie dzieje ??? jakie serce ??? kogo ty kochasz ??? dupka , który ma cie gdzies ???

mam koleżanki....mówią to samo co wy....:( ale jego znajomi on mi mówił-że też mu współczują,kobieta z dzieckiem,taka konserwatywna,nie toleruje męskich dyskotek swojego faceta czy też późnonocnych przyjść o dowolnym czasie z piwka kolegami-podobno współczują mu..... A może to ja jetem ta zła,niedobra,tu do was się żale,a powinnam jak to on mówi byc normalna......czyli luz,bluz,zaufanie,nie sprawdzanie,kontrolowanie..... Tylko jak komuś takiemu ufać,których bym sie nie spodziewała,że mi to zrobi....:( może to ze mną coś nie hallo.....:(

dziewczyny mają rację niech spierd do jakiejś cizi jak bedzie musiał wynająć lokum za 1200 conajmniej to zobaczy daj sobie z nim spokój

no ale powiedzcie sami-czy w takiej sytuacji jak my jestesmy/czyli nadszarpniete zaufanie/-czy taki pomysł abym mogła tam chwilę być-to coś złego?czy to coś wstydliwego dla niego gdyby miał dzisiaj okazję w taki skromny sposób przekonać mnie o swej uczciwości i swych dobrych zamiarach,....czy to naprawde zbył zły i głupi pomysł?....

Gość dajcie już spokój, to
prowokacja. nie ma tak głupich ludzi jak niby zdradzana, olana. jakaś gówniara wymyśla tematy.

nie prowokacja. nie gówniara,dojrzała kobieta. nie ma takich "głupich" ludzi?...można i tak nazwać osoby które kochają i jeszcze mają nadzieję na przemianę na lepsze.....głupcy...może i tak... ale na chwilę obecną jest to dla mnie straszny problem z którym dzielę się z wami.....licząc na wasz osąd,wasze zdanie...

Zdradzana kochana ile masz lat? bo piszesz jak naiwna ,ślepo zakochana dziewczynka...Na jednym facecie świat się nie kończy.I weź go wywal póki nie będziesz musiała składać pozwu jak ja.Pozdrawiam

pozew i takie tam to już mam za sobą...po chorym 10 letnim małżeństwie...później 5 lat na dojście do siebie,i teraz ktoś kto miał być lepszy,kto miał sprawić że byłabym w końcu szczęśliwa,w nowym poukładanym związku...Mam 39 lat...i zabitą nadzieje na lepsze,zabitą chęć życia...

nie musze składać obecnie pozwu-bo nie mamy ślubu,ponad półtora roku razem,od roku wspólne u mnie mieszkanie...

nie tłumacz tego, ze straciłas swoja godnosc , tym , ze go kochasz.....zakochujemy sie nie zawsze w odpowiednich osobach, o ile jednak młody wiek i brak doswiadczenia zyciowego tłumaczy smarkaczy , o tyle w twoim przypadku wytłumaczenia brak nie wiem co toba powoduje ... moze niskie poczucie własnej wartości .... moze to , ze on taki przystojny i boisz sie , że takiego juz nie znajdziesz, moze to, ze uwazasz , ze kobieta dojrzała z dzieckiem w ogóle juz nikogo nie znajdzie ... nie wiem moze zwyczajnie jak tu inni pisza jestes zbyt tepa by ocenic sytuacje prawidłowo i kochasz byc nieszczesliwa i poniżana jesli tak jest to mi cie nie żal ..... głupich sie nie żałuje !!!!

Jesteś moją równolatką i wiesz ,że już nic na szczęście nie musisz.Nie musisz przechodzić przez to samo .Nie musisz błagać o czułość,sex ,szacunek ,lubienie itp.Jak nie jest Ci w stanie tego dać to się z nim pożegnaj.NALEŻY CI SIĘ SZCZĘŚCIE.

Wykop go ztego mieszkania póki się nie rozpanoszy.Będzie chciał to spotykać się będziecie w pabie na piwo ,bez łaski.