Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy psiarze to brudasy

Jak można spać z psem w jednym łóżku??

Polecane posty

Gość nie znam nikogo, kto by
chorował z powodu spania z psem, no chyba,ze alergicy, ale im i kwatki szkodzą. Moj pies chodzi tylko po ogrodzie i lesie, jest czysty, nie smierdzi , moze sobie spac, gdzie chce. Kocham wszystkie psy ( a wszystkich ludzi nie)

Gość z psem spac
Ja uwielbiam zwierzeta, sama mam psa i uwielbiam go, ale nie ma on wstepu na stol, na krzesla, na sofe ani tym bardziej do lozka. Spac z psem, to tak samo jakby spac pod koldra, ktora wczesniej lezala za chodniku i lazili po niej ludzie. Pies nosi na sobie wszystko co mozliwe, na lapach i na siersci przynosi do domu brud, bakterie, jaja pasozytow i inne.....A juz niepojete jest dla mnie, jak mozna sie lizac z wlasnym psem. Szczegolnie czesto mozna zobaczyc pancie malych pieskow, ktore daja swoim pupilkom buzi z jezyczkiem. No kuuuuuurwa, ludzie....

Jeśli Twój pies tak jak w moim przypadku jest Twoim przyjacielem to nie widzisz w tym nic dziwnego. Kocham swojego psa i lubię z nim spać w łóżku. Oczywiście nie śpi na poduszce obok, tylko w nogach i przyznam szczerze, że moim zdaniem odnajduje się on tam znakomicie. Jedyne w co zainwestowałem to w specjalny materac na łóżko, żeby go nie brudził. :) Polecam tutaj poczytać o tym: http://www.materaceblog.pl/porady/najlepsze-materace-dla-zwierzolubow.html Wiem, że pewnie się znajdzie dużo hejterów, którzy powiedzą, że bla bla bla coś tam, że jak można kupić materac dla psa, ale ja nie mam z tym najmniejszego problemu.

Jeśli Twój pies tak jak w moim przypadku jest Twoim przyjacielem to nie widzisz w tym nic dziwnego. Kocham swojego psa i lubię z nim spać w łóżku. Oczywiście nie śpi na poduszce obok, tylko w nogach i przyznam szczerze, że moim zdaniem odnajduje się on tam znakomicie. Jedyne w co zainwestowałem to w specjalny materac na łóżko, żeby go nie brudził. :) Polecam tutaj poczytać o tym: http://www.materaceblog.pl/porady/najlepsze-materace-dla-zwierzolubow.html Wiem, że pewnie się znajdzie dużo hejterów, którzy powiedzą, że bla bla bla coś tam, że jak można kupić materac dla psa, ale ja nie mam z tym najmniejszego problemu.

Gość gość
Wielu wlascicieli psów śpi ze swoimi czworonogami :) Tylko żadne z nich sie nie przyzna przed rodziną czy znajomymi - bo by zostali zlinczowani ! A tak naprawde pozwalają im na wszystko - no prawie wszystko :)

Gość gość
Dziewczyny a uprawiacie seks z psem ?

Gość gość
Jak ludzie wylizują sobie tyłki i defekują do paszczy partnera to co za różnica? Większe świnie niż te biedne psy. W porównaniu z tym, co ludzie wyprawiają, strzelić sobie romans z jakimś przystojnym dogiem niemieckim, tosa inu, wilczarzem irlandzkim czy innym słodziakiem ras dużych już nikogo nie zdziwi. Może któras woli dać buzi psu niż jakiemuś mineciarzowi albo g****ojadowi, co wylizuje zadki, fuj. Właścicielek yorków i innych małych psinek raczej nie podejrzewam o romans z psem, chociaż teraz ludzie to same zboki, psy normalniejsze i lepiej wychowane ☺

Gość gość
A mój owczarek jak wspaniale lize...

Gość pat29
Moj pies ma na wszystko pozwolone,bo kocham ja jak nikogo innego.Jest najlepszym przyjacielem jakiego moglam sobie wymarzyc.Nawetjak chce to spi na mojej poduszce obok mnie.

Gość gość nie Kasia
Mam rottwailera i owczarka niemieckiego, ale póki co, bardziej podoba mi się mąż i wolę z nim spać, albo sama, z psem nie. Od kiedy pamiętam zawsze były w domu psy, jednak nikt nie sypiał z psami, ani z kotami. Kocham zwierzaki i mają w domu dość miejsc, gdzie mogą sobie leżeć, nie muszą w moim łóżku

Gość gość
jak ktoś ma małe gówienko to niech sobie z nim śpi, a wielkie bydlę nawet się do łóżka nie zmieści. Takie pierdzielenie bez sensu. A jak ktoś ma hodowlę, to udostępni swoją sypialnię psom, a sam pójdzie spać do psiego legowiska albo do klatki kennelowej. Słabią mnie ludzie, którzy tak myślą, bo właściciel psów, a fanatyk i wariat to nie to samo. Mnie obrzydza spanie ze zwierzętami jak w średniowieczu na wsi, fuj

Gość pat29
Co nie ktorzy to pier***dziela,ze sie czytac nie chce tekstami ze ludzie w sredniowieczu z psami spali.Gosc przede mna.Podejrzewam,ze Twoj pies spi w beczce metalowej przywiazany na lancuchu.Przejechac sie po wioskach to co niektorzy dziwaki tak biedne psy trzymajam.Nie moge patrzec na tekie bezduszne zachowanie i od razu dzwonie do dzielnicowej.Nie mozna pozwalac na takie traktowanie zwierzat.Niech sami chu**e sie przywiaza.

Gość pat29
Psy z pewnoscia sa czystrze co od niektorych ludzi.

Gość gość
Jeszcze nie widziałam psa na łańcuchu, co najwyżej na odgrodzonej części podwórka, dla bezpieczeństwa, żeby nikogo nie uszkodził. Tym bardziej jak ktoś ma dzieci małe, albo jakiś biznes i ludzie mu chodzą na jego posesji. Nie ma obcych, wtedy pies biega wszędzie. Co dzień wyprowadzają go na spacery. Jakiś wariat mi nie wmówi, że taki pies ma się źle, bo nikt z nim nie śpi. Pies ma swoje legowisko w domu, ma gdzie spać. Nieraz wytarza się po ziemi, uwielbia wąchać smrody i ekskrementy, sterylny nie jest, ludzie nie myją rąk po wyjściu z toalety i to jest równie świńskie jak pies w łóżku. Biedota wiejska faktycznie mieszkała z bydłem w oborze, pasterze, parobki, ale oni nie mieli wyjścia, pilnowali tego bydła, a właściciel psa może sobie z nim spać i całować go pod ogon, proszę bardzo, nie moja sprawa

Gość gość
Gość 23:54 nikt nie pisał, że w średniowieczu z psami spali, tylko ze zwierzętami. Psa to nawet do chałupy nie wpuścili pewnie. Na wsi spali z dobytkiem jak konie, krowy, żeby ktoś tego nie zajebał może, nie wiem. Chodziło się na wagary to czytać się nie umie ze zrozumieniem, a książki z historii i lektury leżały bezużyteczne. Spali w tym samym pomieszczeniu, a nie z krową w łóżku. W zimie mieli ciepło, a smród był i tak, bo ludzie się nie myli

Gość gość Walduś
a ja sobie kupię świnkę wietnamską i będę z nią spać, co to kogo obchodzi

Gość gość
Jak masz zwierzę, to z nim śpij. Z rybkami w akwarium będzie trudno, postawić sobie koło łóżka trzeba spróbować. Każdemu się należy spanie z właścicielem, psy lepsze czy jak?