Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy psiarze to brudasy

Jak można spać z psem w jednym łóżku??

Polecane posty

Gość dihjoijo
jakie oburzenie pomysl teraz sobie nie musisz pisac na forum czy ty ejstes czyscioch 100% czy zawsze myjesz rece po korzystaniu z wc czy myjesz zeby po posilku itp ? dziekuje nie mam wiecej pytan

Gość a twoje w kuwecie pelnej gowie
nnnnnn

ale te wasze porównania sa smieszne :) tak, czesto sie myje, czesto myje rece. czesto piore ciuchy. ale tu nie chodzi o moja czystość. tylko o to że psy wszedzie łażą i wszystko znoszą pozniej do domu, do łożka. nie rozumiem jak mozna spac z psem. jak tylko dotkne czyjego psa, tu czuje jaki on jest brudny. nie czujecie tego? na dodatek to smierdzi :O zwyczajnie smierdzi. wy tego nie czujecie bo jestescie przyzwyczajeni,. ale kazdy pies autentycznie smierdzi.

Gość kocichrupek24
Psa trzeba uwiązać na łańcuchu przy budzie. Tam jest najszczęśliwszy kiedy może szczekać na rowerzystów i listonosza i wkurwiać sąsiadów. Cywilizowany czlowiek nie śpi z psem w łóżku, nie pozwala kotu srać w domu i nie trzyma gryzoni w pomieszczeniach gdzie się je. Jesteśmy narodem brudasów i psiarze to potwierdzają. Pies sra, wyliże sobie dupę, a później roześmianą mordę właścicielki.

Gość aafisia fisia
moja kotka sama za często nie wskakuje mi do łóżka, ja ją kładę na moją sofę, jak chcę pospać z nią w dzień, w nocy jest na podwórku, z psem bym raczej nie spała, ale dlatego, że wolę koty

po korzystaniu z wc?? zawsze, zawsze, zawsze. co za durne pytanie

Gość aafisia fisia
i moja kotka w domu nie sra, nawet nie ma kuwety, bo wychodzi za potrzebą, podchodzi do drzwi i miauczy, i tak od 9 lat

Gość aafisia fisia
i nie pozwalam jej lizać się po twarzy

Gość kocichrupek24
Jeśli to pytanie było skierowane do mnie, to odpowiem jednak: - myję ręce po każdym skorzystaniu z toalety i używam do tego mydła, a nie tylko wody jak większość ludzi. Poza tym czyszczę za sobą kibelek i nie zostawiam kłaków w zlewie. - myję zęby tak często jak tylko mogę, bo lubię mieć czyste;D - nie liże się po jajkach bo nie potrafię

Gość j@@@@
i nie spij z psem .nikt ci nie karze. my spimy i tyle. zapamietaj ,ze tylko swinia nie mienia pogladow.....wiec jezeli kiedys zrozumiesz czym jest posiadanie psa w sensie doslownym to zobaczysz ile lat przegibałes na niczym. ZADEN czlowiek nie da ci tyle ciepla ,milosci,ufnosci,radosci do zycia jak psiak.a jezeli masz do tego szczesliwa rodzine to zyc nie umierac:)

za to za każdym razem, gdy nikogo nie ma w domu, lubieżnie delektuje się świeżą kupką psa sąsiadów. niesamowite przeżycie. jednak co jak co, spac z nim bym nie mogła.

Gość aafisia fisia
a co do smrodu psa, to ja sama nigdy psa nie miałam, ale gdy głaskałam psa koleżanki albo babci ,to rzeczywiscie ze skóry psa wydzielał sie charakterystyczny zapach-smród, nie wiem, czym to jest spowodowane, może to coś jak ludzki pot, nie wiem

Gość stary pierdzoch
czysciochy sie znalazly buhahaha pies czy kto was brzydzi...to glupki nawet nie wiecie, ze np kupujac chlep mozecie tam znalezc zapieczone gluty, jedzac parowki jecie zmielony papier toaletowy hahah najlepiej to sie kurwa wydezynfekujcie domestosem...ja tam spie z kotem i mnie to wcale nie obrzydza..bardziej mnie brzydzi facet co se chromoli reka w gaciach po jajcunach a potem obmacuje ta lapa swoja kobiete...zdziwilibyscie sie tez ile facetow opuszcza toalety nie myjac rak...dotykaja swe pisiory, nieraz sikna sobie na dlon a potem ...

dla mnie to niehigieniczne i tyle :) nigdy sie nie przekonam do trzymania psa w domu, tego jestem pewna :)

Gość a potem w tym piekarniku
ja mam psa juz 10 lat i mimo to nie wyobrazam sobie spac z psem w lozku. no i co ty na to?

no coz, swoimi wypowiedziami tylko potwierdzacie moją teorię :)

Gość odebrana
a ja spie i z robakami i z kotem. jedna mala uwaga jezeli sie dba o zwierze i chodzi z nim do weterynarza to ono moze byc czystsze od ciebie.

za to zajebiscie lubie wpieprzać swoje kozy w nosie. zawsze to higieniczneijsze żyjątka :)

Gość kocichrupek24
A największymi brudasami na świecie są kobiety! Mają długie paznokcie pod którymi gromadzą się bakterie. Powiedzcie mi Panie jak wy się podcieracie z takimi paznokciami? ja bym baby nie dotknął, to już wolę z psem w łóżku spać:D

Gość LKCHGIDJDJB
DO wy psiarze... i do kociochrupka JESTEM TAK WKURZONA PO PRZEYTANIU WASZYCH WPISOW JESTESCIE SKONCZONYMI DURNIAMI IDIOTAMI JAK MOZESZ NAPISAC ZEW PSA TRZEBA TZRYMAC NA LANCUCHU CIEBIE POWINNI PRZYWIAZAC I JESZCZE ZAKLINOWAC CI GEBE ZEBYSC TAKICH BZDUR NIE WYPISYWAL .... I JESZCZE JEDENO WIDAC ZE NIE MAILES NIGDY PSA BO MOJ PIES NIE SMIERDZI POSZCZULABYM CIE NIM .... JESTESCIE OKROPNI ZAL MI TAKICH LUDZI JAK WY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość socha___
co tak was dziwi spanie z psem w jednym lozku, malo to panienek jest obrabianych przez pieski :o

Gość njknj
czyscioszki, a wiecie ile razy dziennie macie posredni kontakt z penisami facetow, z ktorymi sie witacie, ktorzy drapia sie po jajach, a potem podaja wam reke?? Dzisiaj facet przede mna dlubal sobie w uchu, potem oblizal palce i na pewno z kims sie dzisiaj przywita. Wiecie, ze biorac kapiel, w wannie rozprzestrzeniacie na ciele bakterie kalowe?? Spanie z psem to pikus🖐️

haha nie smierdzi? jestes pewna? :p to zapytaj pierwsza postronna osobe ;)

Gość j@@@@
przekonasz sie:) pies myty nie smierdzi! kiedys faktycznie czeste kąpiele szkodzily psom.teraz sa specjalne szmpony z ph naturalnym dla psa.odzywki i olejki do skory.wszystko pachnie przyjemnie .psiak czysciutki -pan zadowolony. zapach psa wiaze sie tez z tym co pies je . ale tak szczerze to jeszcze nie widzialam zeby moj sobie dupe lizal.chyba nie sięga:D

Gość aafisia fisia
no dobra, a jak jest mroz to pies, jak i kot, mają być tez na podwórku, zeby nie zostawiać siersci? toz to nie ludzkie, tak samo jak przywiązywanie psa do budy bez możliwości wybiegania się

Gość v mbkhljl
rozumiem ze moze ktos nie lubi spac z psem ok ale odrazu pisac ze psy smeirdza ze nalezy trzymac je na łancuchu ... jestescie ludzmi pozbawionymi empatii zrozumienia pewnie w wielu kwestiach postepujecie w sposob nierracjonalny .

ja np w pracy myje rece co najmniej kila razy dziennie. wiec te wasze teorie totalnie mnie nie dotycza. mama taka prace że nikt mi reki na powitanie nie podaje. poza pracą rowniez rzadko z kims sie witam w ten sposob.

Gość yorkfan
do kocichrupek... Powiem krótko,nie masz zielonego pojęcia co piszesz ! twoja stara powinna byc uwiązona na łańcuchu przy budzie i żreć resztki ze stołu.Na pierwszy rzut oka widać,ze jestes człowiekiem pozabawionym absolutnie wyższych uczuć.Podejrzewam,też że masz kompleks małego członka (pewno pierwszy lepszy mały psiak ma większego) i to "c"ię drażni.Mam yorka,który od lat śpi ze mną w łóżku i jest na 1000000% czystszy od "c"iebie .Regularnie kąpany w drogim szamponie (sądzę,że używasz kosmetyków z biedronki,więc nie zroZumiesz o czym piszę),piesek jest czysty,zdrowy i pachnący.Powiem więcej,zadajesz się pewnie z brudnymi kobietami lub mężczyznami (może jesteś homo) więc sądzisz,że skoro oni i ty śmierdzisz to mały psiak też musi.