Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee
Tylko , że kobiety jakoś wyczuwają jeśli facet jest prawiczkiem. To chyba widać po gestach , zachowaniu , ogólnie rzecz biorąc mowa ciała zdradza wszystko. Teraz kobiety nie chcą słuchać tłumaczeń...a ja jestem zwykłą pierdołą i to widać na kilometr.

Gość 2 live 2 die
fawila ale ja nie byłem zakompleksionym nihilistą tylko optymistą z tym, że wtedy jak miałem 18-25 lat to zawsze byłem odrzucany i na pewno nie z powodu charakteru wtedy mi zalezało i to bardzo ale co z tego, wszystko poszło na marne, niestety

Gość TH is IT CK
wiadomo że ofiarą losu jest każdy kto nie zarabia 8 tys na ręke

Są takie które taką pierdolę będą chciały, tylko skończcie z tym użalaniem się nad sobą.

Gość god_is_nowhereeee
dokładnie w tym jest problem ---> i to jest sedno problemu. Masz rację w 100 %. Zerowe doświadczenie.

Gość a co jest złego w imieniu
Ale Ty jestes pusty człowieku . Moja siostra ma obleśnego typa , gruby i w ogole mi sie nie podoba, ale Go kocha do szaleństwa i niedługo sie pobieraja. Ja mam szczupłego intelektualistkę w okularkach i on mi się podoba tak, że własnie mam kisiel w gaciach. Zrozum, że nie to jest ładne, co jest ładne, ale co się komu podoba. Charakter i podejście to też ważna sprawa. Co z tego, że miałbyś wyglada Brada Pitta, jak by się z Tobą wytrzymać nie szlo to i tak prędzej, czy pozniej, każda by takiego chama w tyłek kopnęła. A co do tego, że miałbyś każdą, gdybys byl bogaty, to moze i tak, ale co z tego ? Takie masz ambicje, żeby kobieta byla z Toba nie ze wzgledu na to, jaki jestes, ale ze wzgledu na Twoj portfel...brawo.

Gość god_is_nowhereeee
fawila ---> uwierz mi nie ma takich kobiet , które chciałyby taką niedoświadczoną pierdołę. No chyba , że jakaś chciałaby znęcać się przez całe życie nad takim i go upokarzać.

Gość TH is IT CK
będą chciały jak nie jest brzydalem inaczej to zostaje tylko kilka % dziewczyn i albo los pomoże albo nie będzie związku

zależy, pierdoły emocjonalne są na swój sposób urocze i mają wiele fanek :)

Gość TH is IT CK
Ja mam dobre serce i jasną dusze i tylko zły wygląd mnie dyswalifikuje być może jakbym miał duuuuuzo kasy to by jakaś ze mną była ale pewnie by mnie zdradzała

Gość 2 live 2 die
poza tym chciAlbys taką co jest z tobą dla kasy?

Póki co nie sprawiasz wrażenia osoby z którą chce się przebywać. Też mogę powiedzieć, że mam dobre serce...ale inni mówią, że kawał zimnej suki ze mnie. To może się Tobie tak wydawać.

Wybacz, ale sposob w jaki tutaj piszesz pozwala mi wątpić w to, że masz taką piękną, jasną, dobrą duszę :o

Gość Nihil Mieciu
Kisiel w majtach to sedno związków.

Gość TH is IT CK
Mam dobre serce i takie są fakty ale brzydala nikt nie chce wiec na nic moje promienie dobra ktorymi świecę

Gość god_is_nowhereeee
Idę spać i obym się jutro nie obudził.

Gość TH is IT CK
Trudno Nie można winić dziewczyn że nie chca brzydala

Gość 2 live 2 die
to może nie warto zebys swiecił

Szkoda, że umysł tępy ;) Sorry, ale nawet nie widząc Cię jestem pewna, że pobiegłabym wyłączyć żelazko gdybyś zaprosił mnie na kawę.

masz dobre serce bo Ty tak twierdzisz, jak widać chyba nikt nie podziela Twojego zdania :D

Gość TH is IT CK
wiadomo żadna nie chce pokazywac sie z brzydalem

Gość kolo na molo
ja radzę Ci jeszcze sprawdzić, czy krany zakręcone i ewentualnie zabarykadować się w piwnicy

Gość TH is IT CK
Bo jestem brzydalem widac że za wszelką cenę chcesz mnie sprowokowac sama wiesz że nie chciałabyś być z brzydalem chyba ze nie wiesz co to słowo oznacza byc może nei masz mózgu to ja widzę co się dzieje wokoł mnie i wiem ze gdybym był chociaż przeciętny to już dawno miałbym dziewczynę

więc co to znaczy brzydal wg Ciebie ??

Desperatkę chyba, bo jesteś na prawdę wybitnie..hmm...irytującą osobą. I nie próbuję Cie sprowokować, za stara jestem na te zabawy.