Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość Przegralam swoje zycie:(
Kochane ! ja naprawde nie jestem w stanie dorobic 5-10 tys, to smieszne.zreszta, niewazne juz.powiedzialam, ze nic nie chce za darmo, nie wyludzam.Nie gniewajcie sie, nie bylo moim zamiarem was oszukac, ale to zwyczajnie wstyd....dlateego zakonczmy to na tym, ze ja Wam slicznie dziekuje, pokazalyscie dobre serca i chec pomocy, a ja coz, jestem wdzieczna ale nie chce zeby ktos poczul sie oszukany

dokładnie a na kafe ostatnio strasznie dużo takich "żebraczych" tematów się pojawia :/ natomiast przegrałam swoje życie wydaje mi się faktycznie szczera dziewczyną bo przynajmniej prawdziwy mail i nie pisze że chce kase i się niczego nie wypiera :)

Gość aniamamaoskara
moja koleżanka też tak dorabia ale pewnie nie każdemu idzie tak dobrze. Nie wierze że gdyby dziewczyna zarabiała 5-10 tys to prosiłaby o pomoc...

nie mam nic do ukrycia, te panie, z ktorymi pisalam na meila, maja moj adres, nawet zdjecia.nie jestem oszustka.chetnie zaprosze do siebie na herbate.nie oceniajcie mnie po glupkowatych wpisach na kafe, kaxzdy popelnia bledy.grunt to starac sie je naprawic.a ja robie co moge.przed bogiem i ludzmi jestem w pozradku.pozdrawiam cieplutko!

Gość nie wszyscy wiedzą że po email
u można dojśc do ich danych i postów, więc podają stare emaile, haha.

Gość przeciez to Freydis
napisalam kto to byscie wlasnie zobaczyly ze to nie oszustka. Dziweczyna przeciez pisala tu pod czarnym nickiem i opisywala swoja nieciekawa sytuacje. Zadna z niej oszustka tym bardziej ze nie prosila nigdy wczesniej nikogo o pomoc mimo ze dobrze jej sie nie powodzilo. Widocznie teraz ma gorzej

Gość w kazdym razie
Z dwojga zlego wolalabym chyba autorce pomoc. Przynajmniej szczerze powiedziala, ze potrzebuje kasy na jedzenie :O Ale jak zwykle przeploszylyscie ja :O a zajelyscie sie cwana baba, ktora i dorobic umie i nie zawacha sie w zyciu skrzywdzic innych aby swego dopiac. Eeehhh!

Gość aniamamaoskara
A rozstałaś się z tym facetem?

Gość nie róbcie afery
nie czytam całego tematu bo za długi,a le napisała na początku, ze dziecko było w stanie zagrozenia życia, że się o nie martwi. Nawet gdyby miała wtedy nieczyste pobudki, to co, nie mogła się żmienić? Nie wolno jej teraz pomóc, gdy potrzebuje pomocy, bo kiedyś nie fair postąpiła?

Gość w kazdym razie
To nalezalo przeczytac calosc :P Chodzilo o to aby odebrac matce dziecko i NIE PLACIC alimentow na mala. Freydis tu byla dobrze znana co poniektorym :P To cwane babsko!

nie chodzilo o to.nie oceniajcie pochopnie.chcialam dobrze a i tak to ja 'wyladowalam na jeżu".gdybym byla cwana, wymyslilabytm nowy meil.nie mam nic do ukrycia, bo nie jestem winna.ale skoro mnie potepiacie, to prosze o wybaczenie i pokornie sobie ide.

Gość ale zauwazcie że w tym m-cu
ta Freydis dawała na forach ogłoszenia, że kupi tabletki antykoncepcyjne, wiec najwyraźniej ma nowego chłopa no i przy kasie chyba tez jest skoro woli kupić na necie niż iśc do gina i miec na receptę darmowe

Gość aniamamaoskara
Na recepte są darmowe?

Gość przeciez to Freydis
Freydis zostawilas tego faceta w koncu czy wciaz z nim zyjesz? I wciaz w tym mieszkanku bez cieplej wody i lazienki?

Gość czyżby oszustka?
darmowe nie, ale można kupić już za 5zł. ale nie o tym mowa:p sama nie wiem co teraz myśleć...przespijmy sie z tym i kto się zdecyduje ten wyśle paczke, a kto sie rozmyśli ten sie rozmyśli i tyle

Gość na receptę ksoztują mniej
ja widzę, ze te wszystkie potrzebujące to wcale tak bardzo nie potrzebują.

o kurde a które tabletki anty na recepte są darmowe???????? pierwsze słyszę o takich może niech każda sama podejmie decyzję koleżanka się nie wypiera swojej przeszłości i jak dla mnie to tylko na plus dla niej :)

przeciez na recepte nie sa darmowe, pelnoplatne.tyle ze w aptece listek u mnie kosztuje 49 zlotych.a ja za dwa zaplacilam niecale 60.wiec to dowodzi jaka jestem rozrzutna.ok, widze ze teraz bedziecie mnie kamienowac i wszystkio obracac przeciw mnie.trudno.trzeba bylo pisac pod tamtym nickiem i nie zabierac wam czasu.orzepraszam raz jeszcze.spokojnej nocy.cofam moje prosby bezczelne

Gość Kasia B...
rzeczywiście w październiku dała ogłoszenie na kupno anty. Znaczy ma faceta, więc już nie jest to prawda, bo facet pewnie też coś dorabia lub zarabia.

za dwa kupiuone online od pewnej pani zaplacilam niecale 60* prosze powiexdzcie mi jakie to tabletki sa po 5 zl, chetnie sie przerzuce. zmienilam mieszkanie, mam lazienke i ciepla wode. zrozumiem jesli uznacie ze nie zalsuguje na pomoc i pzryjmuje to z pokora.

Gość aniamamaoskara
Ode mnie paczkę dostaniesz, i niczym się nie przejmuj:)

Gość czyżby oszustka?
nie tłumacz sie dziewczyno bo tym którzy Ci wierzą nie musisz się wybielać z przeszłości a tych którzy Ci nie wierzą żadne Twoje słowa nie przekonają. Kto zechce to Ci wyśle paczke

wysuwacie dalekoidace wnioski,....to, ze sie bierze tabletki anty, nie znaczy ze mieszka sie z facetem ktory jest obowiazany cie wspierac finansowo itp.nie musi tez znaczyc ze w ogole ma sie faceta.tabletki nie tylko zapobiegaja ciazy.

Gość czyżby oszustka?
są nawet takie za 5 zł...jak będziesz u gina to powiedz,ze chcesz takie tanie tabletki

aniu, mamo Oskara, dziekuje ci za dobre serce,i za to, ze mnie nie pietnujesz.naprawde nikomu nie zrobilam nic zlego.moim bledem byla zbytnia aktywnosc na kafe dawnym czasem. Nie chce nikogo denerwowac swoja obecnoscia, cofam wszystkie prosby, nie zawracajcie sobie mna glowy.za gto chetnie posprzatam jesli ktos potzrebuje za pare groszy przed swietami.pozdrawiam i dzieki serdeczne

Gość nie róbcie afery
no tak, ma faceta to już jej pomoc nie potrzebna,a na tabletki wydaje, jeszcze gorzej, niech lepiej walnie sobie kolejne dziecko...

Gość no i wydało się
mieszka z facetem i dlatego nie chciała,by osoby z ubrankami do niej przyszły do mieszkania. Cóż mieszkasz z facetem, więc nie gadaj, że nic się nie dorzuca. Dobre ruchanko też jest ważne, nie?

Gość mamineczka
przegralam swoje zycie :( - a dlaczego taki nick mozesz powiedziec ?czy dlatego ze masz jakies dlugi? ile masz lat? Twoja corcia ma dwa latka i 92 rozmiar? tez mam coreczke dwulatke o takim rozm ale cos bym znalazla z ubranek moze tez buciki bo mam jej duzo ubran.napisz jaka zywnosc bys chciala

czy ja pisalam ze nie chce by ktos do mnie przyszedl???przeciez zapraszam na kawe, herbate, niczego nie ukrywam, a w szafie nie mam ani trupa, ani faceta:)napisz meila do mnie, podaqm ci adres i sama sprawdzisz:)a rfuchanko jak najbardziej samo zdrowie, tyle ze jak widze tyulko dla uprzywilejowqanych:)