Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość ona ryba on lew
wieczna wojna od 16 lat :O

Gość rybka..
ona ryba on lew - owszem ... niestety ... u nas on na to: "kto się czubi ten się lubi" .. Ale chyba szkoda życia ... :O

Ja jetem skorpionicą -1 dekada-chiński tygrysek, mąż baranek -1 dekada-chińska kózka. Po 5 latach w końcu ucichła miedzy nami jakaś nieustająca wojna. Przyznam że nie jestem łatwa w obsłudze, ale mój mąż to jakas kula piorunska. Uparty, obrażalski, podstępny, egoista -chociaż dobry egoizm nie jest zły :), nie uznawal! zdania czy nie daj boże racji kobiety, porywczy, wybuchowy, wygodny :) Mi też nic nie brakuje, ale ciężko żyje się z kims kto nie uznaje dialogu. Gdyby nie to, ze naprawde go kocham to juz dawno byloby po nas. A co myślicie o połączemiu kobieta-skorpion mężczyzna-waga ??

Gość Pieniążek ona
rybka dzięki :) skorpionica, fakt, nie ma się czym przejmować, ale naprawdę dziwi mnie to, że ktoś zgłasza takie pretensje :P Nie jestem przecież żadną wróżką, ani jasnowidzem, po prostu interesuję się połączeniem par ze zwzględu na znak zodiaku :) Nie można się bezwzględnie sugerować znakami zodiaku, ale w większości przypadków wszystko się zgadza. Sama obserwując siebie, moich znajomych wyciągam różne wnioski. unnotied : Panna i Bliźnięta, chwilowe zauroczenie, małe szanse na stały związek - porządnicką Pannę zacznie drażnić swobodny luzacki, zmienny Bliźniak. Także w kestii finansów trudno będzie się im dogadać. ona ryba on lew - zgadza się, lew przytłacza delikatną rybkę, narzuca swoje zdanie itp. zelek - często w pary dobierają się Baran i Skorpion (wcześniej pisałam o tym). Burze są nieuniknione, gdyż obojgu patronuje planeta Mars - a jest to planeta wojen. Waga racej nie wytrzymałaby dłudo ze Skorpionem :P ja baran, on ryba - to może Ty nie jesteś typowym Baranem :) Jeste ś z pierwszej dekady ?

Gość oooooooooooooooo
A jak to sie bedzie mialo do siebie pieniazku, ona waga a on skorpion? Czy kobiety wagi nie przejawiaja wyrachownia i autouwielbienia?

Gość Pieniążek ona
Osobiście znam jedną Wagę, której baaaardzo nie lubię. Ona jest właśnie wyrachowana. Jest wścibska, podstępna, zła, krytykująca, manipulująca, fałszywa (udawała, że mnie lubi, knując w międzyczasie i obgadując) Jest z treciej dekady Wagi (kobieta). Jednak ogólnie Wagi są fajne - ładne, zadbane, miłe, może występować samouwielbienie, dlatego, że Wagi potrafią się ładnie ubrać, stroić, są często pozerami. 0 Skorpion dominowałby w tym związku, sądzę, że Waga , potrzebująca podziwu i delikatności, uciekłaby wystarszona i stamszona.

Gość ja baran,on ryba
obydwoje jestesmy z pierwszych dekad.Nie jestem typowym Baranem-spokojna,cierpliwa,troche zamknieta w sobie,nieufna,nieimpulsywna,nieklotliwa,ale za to konkretna i fajnym poczuciem humoru.No i czesto sie usmiecham.Jestem tez bardz wytrzymala fizycznie i pracowita.Barany to podobno flirciarze-u mnie jest odwrotnie:nie flirtuje i jestem wzorem wiernosci i lojalnosci.Ascendent mam w Skorpionie.Maz z kolei jest czlowiekiem,ktory twardo stapa po ziemi.jest ambitny,pracowity,oddany rodzinie,lojalny do granic mozliwosci i wie,czego chce,ale za to potrafi sie z nienacka wkurzyc o byle co,nie jest cierpliwy i czasami leniwy.Fakt,jest wrazliwy i czesto chowa sie ze swoimi emocjami-ja to jednak od razu wyczuwam i wiem,ze cos jest na rzeczy i czesto nawet o co chodzi:P Czesto zdarza sie tak,ze czytamy sobie z mezem w myslach i mowimy to samo w tym samym czasie:)Maz ma ascendent w Raku.

Gość ja baran,on ryba
pieniazek,ja znalam taka Wage-z jednej strony slodka i do rany przyloz,a jak sie tylko czlowiek odwrocil,to wbijala noz w plecy.Ble,nie lubie dwulicowych ludzi.

Gość Pieniążek ona
Ja baran, on ryba - Twójk opis się całkowicie nie zgadza, ale Ryby pasuje. Osobiście bardzo lubię Barany, prawie wszystkie koleżanki to Barany :) to może mówimy o tej samej Wadze :) ta, o której myślę, też jest dwulicowa, okropna ... umiesz obliczać ascendent? Ja czytałam dużo o tym, ale nie potrafię obliczyć ... P.S. Wrócę tu później.

Gość oooooooooooooooo
Z ta waga co zgadza się co do słowa, potrafią być bardzo cyniczne ale pozuja na mile, cieplutkie osóbki o dobrym serduszku, żałosne po prostu.

Gość ja baran,on ryba
pieniazki-mialam kiedys tabele i tam znalazlam swoj ascendent,a meza na jakiejs stronie po angielsku:) Dziewczyny Wagi,ktore znam w wiekszosci sa wlasnie takie mile,a tak naprawde nie zycza najlepiej.Faceci Wagi z moich obserwacji przywiazuja duza wage do wygladu,ale sa normalni:)

Gość isoi
no właśnie ważny tez jest ascedent ja jestem PANNA z ascedentem LWA wiec nie jestem typowa panna, zaobserwowała ze mam troche z lwa (napewno wygląd) mój facet WAGA ascedent PANNA co o tym sądzicie

Gość oooooooooooooooo
Znam taka jedna wage i dokladnie jest tak jak opisalam, pozuje na subtelna i delikatna osobke, kocha zwierzeta, obnosi sie z tym jakie to ma dobre serce a w zyciu codziennym jest zwyczajna egoistka i wyrachowana panienka.

Gość ja rak
ja rak on lew. 14 lat po slubie. ja niezdecydowana ale i upatrta, on porywczy ale ustepliwy. kochamy sie bardzo. czasem klocimy. on zawsze pierwszy przeprasza. dobre polaczenie?

Gość ja baran,on ryba
isoi-bo ascendent odpowiada wlasnie za wyglad i za to,jak postrzegaja nas inni ludzie (podobno:P i chodzi tutaj o tzw.pierwsze wrazenie).

Gość ja waga maz lew
dogadujemy sie super i wogole wszystko jest fajnie Tylko ze jak sie poklucimu to jest ostro Co o tym sadzisz??

Gość rybka...
"Nie można się bezwzględnie sugerować znakami zodiaku, ale w większości przypadków wszystko się zgadza." Właśnie ... z moimi 2 lwami o tym samym imieniu nawet... to sytuacja bardzo podobna... niby bardzo blisko, ale jakiś mur między nami... to takie jakieś specyficzne... bo naprawdę bliskość duża, ale przez szybę jakby... czy coś w ten deseń... :O Obaj wszystko planowali dokładnie ... np. ten zaplanował sobie dziecko - naszą córeczkę z wyglądem mamy, ale charakter to już koniecznie nie :P... już dom przystosowywał pod wózek itd. Dla mnie to niepojęte... bo przecież ta szyba między nami ... z którą on raczej nie zamierzał nic zrobić ... (albo nie umiał) A poprzedni lew... zwierzył mi się z swoich planów ułożonych od lat.. Miał się hajtnąć do 30... I jak tutaj z takim się spotykać???? Kiedy ma już 27 lat? W obu przypadkach zwierzali mi się ... i w obu miałam być składnikiem planu? :O To przytłacza rybę... ona potrzebuje emocji, a nie planów, gdzie jest tylko składnikiem ... :O

Gość pseudonimka oleeee
Pieniążek - ona ---a o mnie zapomnialaś ;) napisalas tylko, ze moze byc ciekawie a możesz coś więcej powiedziec :) Ja -PANNA ( z ascedentem SKORPIONA) On- SKORPION Znamy sie juz 4 lata i tylko raz była sprzeczka, nazwala bym to nawet niedopomowieniem z mojej strony ;). Nie jestesmy para ale wszystko na to wskazuje, ze bedziemy ;) Ja- wysoka, szczupła bladynka o zielonych oczach, zadbana (czasami wręcz pedantyczna);) On- wysoki, brunet o niebieskich oczach Z horoskopu chińskiego: Ja- MAŁPA On- WĄŻ

Gość Pieniążek - ona
Waga + Lew to dobre połączenie. Z moich obserwacji wynika, że zarówno Waga, jak i Lew, to pozerzy, robią otoczkę wokół siebie. Waga lubi się pławić w luksusie lub sprawiać takie wrażenie, tak samo jak Lew - aktor nr 1. Oboje lubią wytworność, luksus. Lwu podoba się ładna, zadbana Waga. Związek może być całkiem udany, wielkiej namiętności i iskier raczej nie będzie, ale mogą stworzyć stabilny, udany związek.

Gość pseudonimka oleeee
miało być....blondynka :)

Gość Pieniążek - ona
Pseudonimka Olee - zgadza się, panny są pedantyczne :) Panna + Skorpion = duże szanse na udany związek :) Skorpion będzie szanował Pannę, inteligentą, poukładaną, ogólnie wzajemne zrozumienie, szacunek, pomoc. Skorpiony są zazwyczaj przystojne i seksowne :) Niestety , z wieloma znakami nie potrafia się dogadać, trzeba się z nimi "uzerać" Panna potrafi się z nim porozumieć, bo jest symaptyczna, dowcipna, czarująca, zmysłowa - a to jest dla Skorpiona bardzo ważne! Jest też oddana. Skorpion od partnerów wymaga całkowitego zaangażowania. Skorpion jest samokrytyczny, tak samo jak Panna. Jest przenikliwy, dociekliwy, trosklwy, uczuciowy, empatyczny, zazdrosny, podejrzliwy. Moje rokowania dla tego związku są optymistyczne:) Warto próbować :) Piszcie, mnie teraz nie będzie, ale później poodpisuje, pozdrawiam !!!

Gość kobieta ryba*
autorko intersuje Cie tarot? szukasz interpretacji AM I AW ? trafilam na chyab Twoj post w innym temacie :D

ale my jesteśmy ze sobą już 4 lata :D raz jest lepiej, raz gorzej.. ale się dogadujemy jakoś ;). Tylko ta nasza wspólna upartość.. heh.

Gość aMETYSTttttttttttttttt
ja byk on skorpion co masz na mysli piszac poszanowania ?? szanujemy się, i raczej nie klocimy ... ewentualne male sprzeczki ale po chwili sie godzimy... czy uwazasz,ze to nie jest dobry zwiazek ?? i o co chodzi z tym,ze ja (byk) rzekomo go przytlaczam ?

Gość :o)
Ja Lew, on Rak. Najlepsze połączenie, kłótni zero, we wszystkim się zgadzamy. Przy spokojnym Raczku gwałtowny Lew robi się potulny jak baranek:) Miałam chłopaka Wagę i jak tu opisujecie- pozer, kozak, kłótliwy, niezwykle konfliktowy, zamknięty w sobie, aspołeczny, wszystkich miał za nic, a siebie za bóstwo.

Gość Pieniążek - ona
Kobieta Rybka, zgadza się :) interesuje mnie zwłaszcza AM, bo opis AW jest łatwo dostępny, ale z AM jest już problem. Znasz może jakąś stronkę, czy coś na ten temat? Dziewczyny chce, żebyście pamiętały, że nie jestem: a) jasnowidzem b) wróżką c) astrologiem d) nieomylną wyrocznią

Gość Pieniążek - ona
o:) dzięki za opis :) Zapraszam do dalszych wpisów!!!