Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Ja bliźnięta, on skorpion. Jest strasznym zazdrośnikiem i lubi postawić na swoim, ale i tak zazwyczaj wszystko rozegram tak że wychodzi na moje:P Kłotnie się zdarzają, i to czasem ostre, ale szybko się godzimy. Jeśli chodzi o wage i wzrost: ja mam niespełna 170,szczupla, on194, dobrze zbudowany.

Gość kobieta ryba*
:) ja tez troszke si eintersuej tym tematem... aczkolwiek nie wroze ani nawet nie mam kart tarota. na ezoforum.pl masz opisnane AM i AW http://www.ezoforum.pl/arkana-male/18447-katalog-am.html http://www.ezoforum.pl/arkana-wielkie/18443-katalog-aw.html dziewczyny rowniez tam ucza sie interpretowac karty-robia sobei ciwczenia i probuja interpetowac karty: http://www.ezoforum.pl/cwiczenia-i-warsztaty-z-tarota/ ja akurat robie tak, ze losuje sobei karte dnia i sprawdzam co mi tam dzien przyniesie :D a to ze strony: http://cms.mni.pl/client/plus_ezoteryka/index.php?id_menu_text=359,381&page=tarot_wrozba&np_id=index.php :D 🖐️

Gość taka sobie jaaaaaaaaaaaaaaa
A co Pieniążku sądzisz o połączeniu Wodnik(ja) i Skorpion(on)?

Gość Pieniążek - ona
suzi90 zgadza się, Skorpion jest strasznie zazdrosny! Znam prawie pare Bliźnięta + Skorpion: wzajemne dogryzanie, ale coś ich ciągnie bardzo do siebie. Bliźnięta + Skorpion - szansa na udany związek istnieje, ale Skorpion nie powienien narzucać swojej oli.

Gość Pieniążek - ona
Kobieta Rybka dziękuje za stronkii!!! zaraz sobie posprawdzam :) taka jaaaaaaa: Wodnik + Skorpion = lepiej, żeby zostali przyjaciółmi. O trwałości związku decyduje cierpliwość obojga. Wg mnie połączenie znaku powietrznego z wodnym nie jest w tym przypadku dobrym pomysłem. Wodnik: opiekuńczy oddany łatwowierny powierzchowny zapomninalski Skorpion: dociekliwy przenikliwy zazdrosny troskliwy mściwy Oczywiście życze powodzenia :)

Gość on skorpion on waga
to pelna porazka :/

Gość a on waga to najwieksi
podrywacze i kobieciarze, szkoda slow.. on i ona waga siebie warci

Gość taka sobie jaaaaaaaaaaaaaaa
Pieniążku dziekuję za opinie! ;)

Gość tatkoooooo
koziorozec baran

Gość sonya23
Ja ,kobieta lew....temperament.....dzikosc...i wszystko co z tym znakiem sie wiaze.... mialam meza wage....nie udalo sie... dzis jestem w zwiazku z panna i jestem zachwycona choc wszystkie gwiazdy na niebie mowia ze nie mamy szans?? co ty na to Pieniazku??

Gość a ja skorpionica jestem
i zdecydowanie jeśli chodzi o przyjaźń to najbliższe są mi rybki-idealnie dogaduję się z kobietami rybkami, z rakami też a związki... byłam ze strzelcem kilka lat i było super,tak jak teraz sobie o nas myslę, to uzupełnialiśmy się, ale koniec końców związek się skończył, tzn skonczył on... Byłam też z rybą, a teraz jesteśmy tylko przyjaciółmi, nie mogłam znieść jego zazdrości, niezdecydowania i chaotyczności. On chyba mnie kocha nadal...Ale zbyt dużo kłótni było co mnie wykańczało psychicznie (ze strzelcem nie było żadnych, chyba że ja czasem małą burzę spowodowałam, ale to bardziej z powodów nazwijmy to hormonalnych ;p) Uważam że nie ma połączeń idealnych, jest zbyt wiele wyjątków od reguł. Ale każdy kto się zagłębi w opisy znaków zodiaku przyzna że coś w tym jest... ps. w moich przypadkach jeśli chodzi o sex to ryba -super, strzelec kiepsko i totalny egoista Teraz sama ale nie samotna, platonicznie myśląca o nieosiągalnych baranie...

Gość Pieniążek - ona
taka sobie jaa proszę bardzo :) Wariatka : Lew + Koziorożec = ich związek nie jest najlepszym pomysłem. Lew może uciec od koziorożca... pesymisty Znak ognisty + znak ziemny.... Koziorożec będzie czuł się zdominowany przez Lwa, któremy nie spodoba się mizantropia Koziorożca Lew może być zbyt hałaśliwy dla Koziorożca Lew: głośny hałaśliwy wesoły dusza towarzystwa Kozorożec: zamknięty w sobie spookojny czujący niedosyt w życiu Lwu łatwo przychodzi zarabianie pieniedzy, a Koziorożec musi się ciężko napracować. To jest moje zdanie Jednak wg książki David Harklay "Horoskop. Sekrety Zodiaku na rok 2010" Lew + Skorpion, Wodnik, Lew, Koziorożec = najwyższa harmonijność współżycia. Ja nie podzielam tego zdania.

Gość asjsjsjahhaa
ja koziorozec , on baran 3 lata razem (0 klotni)

Gość asjsjsjahhaa
pieniazku cos o nas na przyszlosc?

Gość sonya23
Pieniazku ! A jak widzisz lwa z panna:(? bo do tej pory mialam tylko zle opinie...

Gość Pieniążek - ona
Sony 23 Waga + Lew to dobre połączenie. Z moich obserwacji wynika, że zarówno Waga, jak i Lew, to pozerzy, robią otoczkę wokół siebie. Waga lubi się pławić w luksusie lub sprawiać takie wrażenie, tak samo jak Lew - aktor nr 1. Oboje lubią wytworność, luksus. Lwu podoba się ładna, zadbana Waga. Związek może być całkiem udany, wielkiej namiętności i iskier raczej nie będzie, ale mogą stworzyć stabilny, udany związek. szkoda, że Wam się nie udało. Lew + Panna = wg astrologów możliwe są między nimi konflikty, a pani Lew ma 2 gwiazki na 4 co do harmonijności współżycia z Lwem. Ale z moich obserwacji wynika, że istnieje przyciąganie między nimi :) Lew kobieta: zmysłowa, powabna, idealny partner : zamożny, przystojny, inteligenty, taki, którym można się pochwalić, to dla Lwa bardzo ważne. A Panny sa bardzo reprezentacyjne :) Panna facet: realista, sprawiedliwy, bardzo pracowity, wysoki, przystojny, zorganizowany, dowcipny, czarujący. Szuka dystyngowanej i wytwornej kobiety (Lwica ma predyspozycje do tego). Lew i Panna doceniają wzajemnie swoje zalety. Uwaga, Panna bywa wybredna - najwięcej starych kawalerów jest spod tego właśnie znaku.

Gość Pieniążek - ona
Skorpionica dzięki za obszerny opis!!! asjajaja niestety koziorożec + baran to najmniejsza harmonijność współżycia. Baran+Koziorożec = układ mogący wyglądać ciekawie. Osobiście uważam, że to niezbyt dobre połączenie. Ale to, że jesteście ze sobą 3 lata razem i nie ma żadnych kłótni, to przecież bardzo dobrze rokuje na przyszłość!!! :)

Hej ! Prosze poszukajcie topiku na dyskusji ogolnej Ratujcie te biedne zwierzeta , podpiszcie sie pod petycja

Gość dzieki pieniazku
za opinie Z tom waga to chyba tak jest Jakis taki pogmatwany mamy ten znak Moze i jestesmy czasem wredne Ale jak kochamy to do szalenstwa I jestesmy bardzo urocze:)

Gość Pieniążek - ona
Wago nie ma za co:) - to prawda, Wagi potrafią być urocze. -przyciąga miłość, pieniądze, sukces -klasa -lubi spokój i harmonię -dyplomatki -miłe -słodkie -towarzyskie -niezdeecydowane -manipulujące -mogą się narzucać -sprawiedliwe -ma jasno określone poglądy Planeta Wagi - Wenus (planeta piękna) Wagi bardzo dbają o swój wizerunek, chcą być postrzegane przez ludzi jako osoby idealne. Raz leniwa, raz pilna. Miewa zmienne nastroje. Jej dobry humor może przechodzić w głęboki smutek bez powodu, a wyrozumiałość - w małostkowe, nerwowe debaty.

Gość kobieta ryba*
i jak strona sie przydala? ;) spelnila oczekiwania? :D pozdrawiam 🖐️

Gość aMETYSTttttttttttttttta
a moglabys odpowiedziec na moje pytanie :) ?? (na samym dole 5 stronka) dziękuję :)

Gość aMETYSTttttttttttttttta
aaaa i jakbyś mogła to napisz jeszcze coś o moim znaku zodiaku (byczek)

Gość Pieniążek - ona
Kobieta Rybka tak , przydała się, są dokładne opisy, dziękuję za link :) ja widziałam same płatne stronki. Dokładnie tego szukałam :) Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość natala78...
Ja bliźnięta, mąż byk. Nie najlepsze zestawienie.

Gość Pieniążek - ona
natala, to by się nistety zgadzało "Bliżniak z Bykiem powinni omijać się z daleka"