Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bLaCk-HoRsE

Czy powinienem powiedzieć jej prawdę ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Co poradzę, że kocham tańczyć i nie chcę zmarnować żadnej okazji, by się wyżyć na parkiecie?:) Miro niedługo później popylał z jakąś dziewoją przez miasto, więc długo po mnie nei rozpaczał skubany. ;)

Boom boom boom boom I want you in my room :) Let's spend the night together From now until forever :)

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna To że banany są bardzo kaloryczne to nie ma znaczenia. Liczy się liczba kcal. Masz zjeść dziennie około 2500-3000 kcal żeby miec energię i tyle ;) A czy zjesz 6 czekolad czy zjesz ze 6 kg ziemniaków to nie ma znaczenia :D Można jeść dużo byle by to spalać ;) Zobacz na kolarzy. Non stop wcinają batony a grama tłuszczu na nich nie ma :D

Nieee, on taki prostolinijny, zwykły chłopak, raczej nie w głowie mu takie intrygi ;) i całe szczęście, bo po co psuć "wrażenie":). Ale się teraz Mirowi czka :D

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Nie drwij z Miro ;) On by zapłacił za hakunę. Może jeszcze jakiś ciuszek by jej kupił za małą przysługę ;) Ja znam takiego kumpla który robi z dziecwzyn idiotki. Proponuje że kupi jakieś majtki lub biustonoasz za numerek ;) Najlepsze jest to że podrywa tylko super laski podczas gdy sam ....... o boże :( :D

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah ;) Ostatnimi czasy rzadko tu wstępujesz. Mam pstryczka w nos dać ? ;) Nie wolno tak nas opuszczać :)

Jak to: nie ma znaczenia? Nawcinam się pyrek, a gdzie jakieś tłuszcze, białka, witaminki, inne mikroelementy? Na samych węglach to ja za daleko nie pociągnę :) Taki kolarz potrzebuje ogromne ilości energii, także sobie wcina, a ja i bez batonów chodzę nakręcona, więc trochę muszę uważać ;). Oczywiście wyolbrzymiam problem, bo mam dobre spalanie, ale dla lepszego samopoczucia lubię po prostu dbać o siebie. I jeść lubię przeogromnie. :)

Wy już chyba za daleko poszliście w tych spekulacjach z Mirem, wiecie?:D Miał być epizod, wyszła telenowela :P

Wiesz te majtki z triumpha pewnie tak działają im na wyobraźnie, że są w stanie zrobić wszystko i z byle kim, aby tylko je zdobyć:)

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Ciekawy temat z tym Mirem ;) Iva jako standardowa kobieta lubi plotkować a ja jakoś też no więc plotkujemy sobie ;) Nie zabraniaj nam bo i tak nie posłuchamy okrągła bombko :(

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah Uciekłaś ? 😡

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna To Ty taka dietetyczna jesteś , tak ? Zdrowe jedzonko, sporty, pewnie jakieś masaże jeszcze i medytacje co ? :D

Oooo wypraszam sobie ja plotkara. Teraz mój drogi przesadziłeś. I do tego jeszcze "jak typowa kobieta" - to już normalnie szowinizm.

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Jeżeli dam Ci buzi to wybaczysz mi ? ;) Już umiem całować więc będzie to słodziutki buziaczek ;) W czółko Ci dam kochana ;)

Zyje sobie :) Mam dwie prace , wybacz lol 13 godzin dziennie a raczej nocnie popylam :P a w dzien spie :P Jak tam ci ida milosne igraszki ogierze?

Medytacje to chyba straszna nuda, ja wolę życie w biegu ;) Ale jakiś masaż bardzo chętnie, bardzo ;) Plotkujcie do woli, jeśli lubicie. A ksywkę w moim towarzystwie mam: pączek :D

Gość bLaCk-HoRsE
ivy Nie mów że nie chcesz buziaka bo dziś przy święcie nie wypada kłamać okropna ropucho :( Buziaki i cicho ;)

Pracuje tak ze 3 dni w tygodniu, moje zycie towarzyskie ma sie dobrze tym bardziej ze pracuje w miejscu w ktorym nie musze sie martwic o brak towarzystwa, uwagi, baa, nawet moge sobie saczyc danielsy za friko :) A rodzina po swiecie rozrzucona. Faceta rzucilam bo mi numer wykrecil, lajdak. Tyle, dziekuje :) Hehehe

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Medytacje to nuda ale korzyści sporo. Ja swego czasu to stosowałem i musze Ci przyznać że to był piękny okres w moim życiu. No takiej energii w sobie to nigdy nie czułem. Zwłaszcza gdy ktoś ma wprawę i umie wywołać u siebie energię jin i jang to nic nie odbirze mu szczęśliwego życia. Może mu się wszystko walić a jego dusza i tak będzie szczęśliwa. Pączku , a czemu tak duzo biegasz ? :D

Gość bLaCk-HoRsE
Keerah A jaki numer Ci wykręcił ? Powiedz żebym wiedział czego unikać aby Magdy nie stracić :D

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Wiedziałem że mnie pokochasz księżniczko ;)

Gość bLaCk-HoRsE
Pączek bombkowaty Da się to wykorzenić czy wada wrodzona ? :D