Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bLaCk-HoRsE

Czy powinienem powiedzieć jej prawdę ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość bLaCk-HoRsE
Gdyby była klejąca atmosfera to może byłoby łatwiej o przytulanie i czułości ? ;) Poobejmowałbym wtedy, poszeptał , tak romantycznie by było ;) Pomyślę jutro bo teraz myślę tylko o śnie. Cud będzie jeśli szybko usnę , raczej to chyba niemożliwe ale idę do łóżka już. DOBRANOC ;)

Gość Chłopaku powiedź mi
Jeśli masz takie plany romantyczne- to jak najbardziej :-) Dobranoc !

black hors'ie nie jestem żadnym biedactwem:) i niczego nie żałuję. W Naszym życiu różne rzeczy się dzieją i dobre i złe. Nie jest powiedziane, że jakbym się inaczej zachowywała to bylibyśmy nadal razem. Życie jest stanowczo za krótkie, aby rozmyślać nad tym co by było gdyby... Dla mnie On jest miłym wspomnieniem, ale to już zamknięty rozdział. Ja jedynie pewne sytuacje analizuje po to aby wyciągnąć wnioski na przyszłość. I aby kogoś nie skrzywdzić. Chcę być dla tej drugiej osoby wsparciem. Chcę aby facet, z którym będę czuł się przy mnie pewnie i przeze mnie kochany. Tego samego oczekuje od drugiej osoby. Z tamtym chłopakiem nie wyszło. Rozstaliśmy się z jakiś powodów, czasu nie cofniemy. Trzeba żyć teraźniejszością i przyszłością, a przeszłość zostawić za sobą. Na razie cieszę się z tego, że jestem sama. Muszę uporządkować własne sprawy. I dopiero potem ewentualnie zacząć się z kimś spotykać. Jeszcze nie czuję się gotowa na bycie z kimś.

A jeśli chodzi o filmy. To świetnym pomysłem będą komedie. Rozluźniają atmosferę, pozwalają się pośmiać. Także jak dla mnie to jest strzał w dziesiątkę:)

Do chłopaku powiedz mi: myślę, że powinnaś odezwać się do tego chłopaka. Nawet jeśli by nic z tego nie wyszło, to przynajmniej będziesz miała poczucie, że spróbowałaś. Ty czekasz aż on się odezwie, on być może czeka na twój ruch i tak możecie sobie czekać i czekać i się nie doczekać. Trzeba brać sprawy w swoje ręce, bo potem może być już za późno na cokolwiek.

Gość bLaCk-HoRsE
ivy Wróciłem od Magdy właśnie. Obejrzeliśmy tą komedię ;) Leżeliśmy sobie obok siebie przytuleni i oglądaliśmy ;) Super było , choć wolałbym trochę później żeby to było. Wpadłem do niej po 17:00. Podczas tego filmu zawsze gdy Adamczyk całował się z Trzebiatowską to my ich naśladowaliśmy :D Fajnie było.

Gość bLaCk-HoRsE
chłopaku powiedz mi Posłuchaj ivy. Sama zadziałaj bo jestem przekonany że on by chciał ale się wstydzi. Gdyby Magda nie zadziałała to by teraz tego nie było co jest. A jest cudownie ;)

Gość jlkjlsghthg
A może ona też jest zielona w te klocki? SZCZĘŚCIA I ODWAGI ŻYCZĘ! Brak odwagi to największy wróg miłości!

Horse bardzo, bardzo, bardzo się cieszę:) Super, że jesteś szczęśliwy. Chciałoby się rzec chwilo trwaj wiecznie, co? I sądząc po tym, co napisałeś, że naśladowałeś aktorów, to czyżby twój strach przed pocałunkami, tzn. że nie będziesz umiał - minął, czy przestałeś się przejmować???? No i gadałeś o tym z Magdą, czy po prostu poszedłeś na żywioł. Sorry za wścibskość;), ale ja za Ciebie trzymam mocno kciuki. Mam nadzieję, że sprawy nadal będą się pozytywnie rozwijać:) Powodzenia:)

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Dobrze że jesteś wścibska ;) Łobuziaku okropny ;) Nie powiedziałem w końcu, że jest moją pierwszą. Podczas buziaków jakoś nie wyczułem żeby się dziwnie czuła ;) Ale jak kiedyś dojdzie do seksu to ja nie wiem jak to będzie :D Gdy ją przytulałem i czułem jak jej ciało przylega do mojego to taki byłem podniecony i tak mi zesztywniał że jeżeli bym zobaczył ją nago to bym chyba się spuścił :D Nie wiem co wtedy powiem gdy do tego dojdzie :D Ehhh ... Ale puki co nie myslę o tym. Chcę stopniowo do tego dochodzić. Najpierw na kolana ją wziąć, później kiedyś rękę pod bluzkę włożyć, cycka pomacać itd ... no i dopiero później ;) Hakuna Co się cieszysz ? :D

O proszę jak się black zagalopował. Już o macanku myśli. Niegrzeczny chłopiec;) PS: tak sobie teraz myślę, ale z nas dupy wołowe

Tak się baliśmy, zwykłych buziaków, jakby to było nie wiadomo co. A to przecież czysta przyjemność, którą my sobie odbieramy głupim myśleniem.

Gość bLaCk-HoRsE
Nie to że myślę o macanku choć skłamałbym gdybym powiedział że nie mam na to ochoty :D Wybacz ale skoro pościłem 26 lat to mam teraz taki nadmiar energii że ho ho :D Gdzieś czytałem o tym że facet ma tak jakby wyznaczoną ilość stosunków w swoim życiu. A więc jeśli wcześniej zaczyna to szybciej kończy a gdy później zaczyna to później kończy. Mam nadzieję że to prawda bo wtedy nie zostałbym tak szybko impotentem jak inni :D Ehhh ... nie ważne z resztą ;) Myślę o tym bo przecież kiedyś do tego dojdzie a ja mam to do siebie że za dużo rozmyślam ;) Buziaki mi się bardzo spodobały, czuję wtedy zapach mojego skarbka ;) Pytałem co to za perfumy ale już nie pamiętam ;) I takie ciepełko się wtedy czuje ;)

Gość lecz sie na głowe
bLaCk-HoRsE

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Ja nie jestem pewien czy to tak jest bo brzmi to dość dziwnie. W jakiejś książce czytałem o energii jin i jang, która ma powiązanie z seksualnością. Wniosek był taki że osoby , które wcześnie zaczynają seks są później mniej chętni a także jakość seksu jest gorsza. Tyle że tam chodziło o osoby , które jeszcze nie dojrzały. Ciało kompletnie dojrzewa w wieku 21 lat wi.ęc teoretycznie wtedy najlepiej jest zacząć aby w pełni korzystać ze swoich mozliwości seksualnych. Z resztą ... może nie będę o tym pisał bo już ktoś mi napisał żebym leczył się na głowę :D Pewnie jakiś chłopaczek z disco, który zaczął w gimnazjum i boi się, że coś stracił ... Co do macanka to nie chyba każdy tylko na pewno każdy o tym pomyśli ;) Zapaliłaś już dziś znicze ivy ? ;)

bLaCk-HoRsE, hej sorry, że tak się wcinam w kilkudniową dyskusję, ale muszę to napisać: Mam wrażenie, że bardzo fajny chłopak z Ciebie! :)

Tak black, byłam dziś na cmentarzu. Niedawno właśnie wróciłam do domku, bo jeszcze byliśmy odwiedzić rodzinkę.

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy A do mnie rodzinka sama wpadła. Posiedzieliśmy , pogadaliśmy i już ;) Bardzo lubię takie grono rodzinne. Musiałem przez nich odwołać spotkanie z moim skowronkiem ale wyrozumiała dziewczyna jest więc focha nie zrobiła :D Teraz to już za późno bo jutro do pracy idziemy.

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Na fotce się śmiejesz, tu się śmiejesz. Od dziś mówię na Ciebie śmieszek. No co ? Ksywka musi być ;)

Śmieszek to ja akurat jestem, lubię się śmiać i rozbawiać innych, więc udał Ci się strzał Panie Kolego ;)

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna WEź mnie rozbaw, tak żebym się turlał po podłodze ze śmiechu ;) Ja też uwielbiam się śmiać a gdy już zaczynam to nie mogę się powstrzymać. Ehhh , ja nie wyrosnę z dzieciarni nigdy :D

Gość bLaCk-HoRsE
ivy Mam do Ciebie takie pytanko. Miałaś kiedyś inny nick czarny oprócz tego ?

Wesoła, tylko języczek czasami ciut cięty ;). Dziękuję za ten niespodziewany wysyp komplementów w moją stronę. :D