Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bLaCk-HoRsE

Czy powinienem powiedzieć jej prawdę ???????????????????????????????????????????

Polecane posty

black Tak miałam. Mój poprzedni nick był też ivybluszcz tylko bez 01, ale zapomniałam hasła,grrr......;)

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna To ja Ci odgryzę ten języczek ;) ivy Gapulka ;)

Gość ty blackhorsie
ty black to ty taki widać flirciarz jesteś kurna jego raz :D Magdę ma a tu też widać że dziewczynom zawraca w głowach

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Ale Jej pojechałaś :D A dobrze tak naszemu śmieszkowi ;)

Gość bLaCk-HoRsE
ty blackhorsie Nie bój się, Magdy nie zdradzę :D A co do flirtu przez neta to specjalnie nie doszukuję się czegoś złego. Flirt jest zdrowy , poza tym to zawsze okazja na doskonalenie się w tej kwestii ;) Kiedyś częśto flirtowałem na gg , pisałem do nieznanych dziewczyn i tak zaczynałem im słodzić a one mi że czasami to miałem wrażenie że miłość się rodzi :D Wtedy przestawałem żeby nikt nie cierpiał przeze mnie , ja sam z resztą też ;)

Czy się turlał będziesz - nie wiem, ale opowiem anegdotę z mojego życia, a że temat zahacza o relacje damsko-męskie, będzie o pewnym męskim Bobku: w wolny weekend wybrałam się z koleżankami na wiejską przytupaję, trochę do śmiechu, trochę dla lansu i ze zwykłej ciekawości. Zarywał do mnie chłopak, ale słuchajcie nie byle jaki. Mirosław, lat około 24, wzrost około do mojego cyca akuratnie :D. I ten Miro nieczuły na moje delikatne uniki bierze mnie w obroty na parkiecie, no to potańczyłam, a co będę se odmawiać tej choćby przyjemności. Nie chciał dać za wygraną i tak trwał jak rzep przy ogonie, koledzy nawołują do domu, a ten nic. Zrobiło się bardzo późno, myślę: nie ma chłopak jaj, ja to zakończę. Mówię: Mireczku na mnie pora, a Ty chłopie baw się i używaj. A ten jak nie podleci, jak nie złapie mnie za rękę i jak nie wypali: a może dałabyś się zaprosić gdzieś? Na przykład poszlibyśmy (UWAGA UWAGA) na jakie piwo i haRGumbera? :D (pisownia oryginalna)

Gość bLaCk-HoRsE
ivy Kiedyś tu na forum była taka Iwaaa.... Pomyślałem że to Ty ;) Może kojarzysz Ją ? Teraz już chyba jej nie ma

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna I poszłaś na hargumbera ? :D Gdyby mi tak dziewczyna która do mnie zarywa powiedziała to najpierw parsknałbym śmiechem a po chwili bardzo mocno bym ją przytulił jako podziękowanie za poprawienie mi humoru ;) hehehe. Głowę miał do cycków mówisz ? Pewnie dlatego właśnie Ciebie wybrał ;) Ach to kozak jeden skubany :D

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Nie wiem jakich argumentów musiałabyś użyć abym uwierzył że Ty byś nie skorzystała ;) No brać , wyrywać takiego orzeszka :D

Nie. Nie kojarzę. Bo ja tu od niedawna. Moj nick wybralam dlatego, ze ivy to moje ulubione angielskie sowo, a bluszcz dodalam bo samego ivy mi nie chcialo przyjac.

E, mnie nie tak łatwo obrazić, także luz 🖐️. Wkurza mnie tylko permanentna głupota. No i pusta lodówka jeszcze ;)

black oczywiscie zebym skorzystala. A noz to milosc mojego zycia by byla. sorki za pisownie ale klawiatura mi sie poprzestawiala

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Chodź do mnie szybko bo mam pełną lodówkę ;) Jak święta to święta :D Albo poczekaj do Bożego Narodzenia. Odjedziesz do domu dwa razy okrąglejsza ;)

Ja się całe życie odchudzam i walczę z moim obżarstwem, nie kuś 😭. Miałam już nic nie jeść po obiedzie, a siedząc tu z Wami tylko wciągnęłam serek wiejski i jakiś owocowy jogurt. Także do świąt jak się uda będę wyglądać jak bombka :D Co do zaproszenia, nie skorzystałam, akurat wtedy ktoś siedział w moim sercu, czego Miro nie rozumiał :D.

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Serek wiejski jesz ? To jest idealna przekąska na kolację. ZAmiast jogurtu było wybrać banany ;) Śmieszna bombka będziesz ;) Tak będę Cię nazywał ok ? :) A Miro to cały Miro jest. Pewnie jeszcze nie raz jakiegoś Czesia poznasz lub Zdzicha :D

Gość bLaCk-HoRsE
ivy Ona się odchudza bo jest bombką ;) Czytaj ze zrozumieniem :D No zobacz jakie duże cycki ma a pośladki to takie ogromne że jak jedzie w autobusie to miejsce poczwórne sama zajmuje :(

A czy Ty wiesz, że ten szczuplaczek nad życie kocha jeść i najchętniej nosa z lodówki by nie wystawiał, gdyby tam panowały temperatury powyżej 15 st. C?:) Uprawiam sporty, to jakoś wyglądam, bez tego z pewnością teraz zamiast iść musiałabym się toczyć :D

Gość bLaCk-HoRsE
Ivy Zależało chłopakowi no co ? Męska duma nie pozwoliła owemu dostojnikowi zrezygnować z miłości swego życia , stąd te desperackie próby ;) Hakuna, nie żal Ci go było tak odtrącać ? :(

Gość bLaCk-HoRsE
hakuna Ty jesteś Śmiechowa Toczliwa Bombka :) Jakie sporty uprawiasz ?

Ej, ej pijesz w stronę mego biustu? 😠 Lepiej uważaj na klawisze. :P Mój kolega dietetyk odradza mi banany, podobno najbardziej kaloryczne owoce zaraz po winogronach. Jego zdaniem powinno się jeść pół banana na dzień, a nie jak ja - 3 w porywach do 5 :D

hakuna to najpierw narobiła Mirusiowi nadzieję tańcząc z nim , a potem porzuciła. A biedak pewnie potem na kafeterii się rozpisywał heheheh:)

Basen, biegi, rolki, rower, skakanka, aerobic, kijki. W sezonie siatkówka, ale teraz ciężko zwołać ekipę :(. Serce mi krwawiło, ale jak mus to mus. Powiedziałam mu coś w stylu: słuchaj piękny Mirko, może kiedyś, na innej stacji :). Pożegnałam się, podałam zły numer telefonu i poszłam. Szlocham jeszcze czasem w poduchę, gdy widzę budkę z fast-foodami, myślę, że tak po prostu już będzie i tak musi być. :D