Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety ale tak jest

Człowiek inteligenty musi niestety przywyknąc do samotnosci...

Polecane posty

Gość Kim 30
ike - tak interesuje mnie moje życie, a nie wirtualnych sierot...

wiesz, że to zdumiewające że tak śledzisz życie idiotek i tu docieramy do tego, że moje stwierdzenie o twoich zwidach jest faktem bo ja nikogo nie śledzę:) ja cię tylko pamiętam:) :D

ike - tak interesuje mnie moje życie i dlatego przeżywasz je na kafe?:)

Gość Kim 30
To żaden fakt .. :O Chyba nie doczytałaś co to fakt ... :O

Gość Kim 30
Tak, pisanie pomaga mi ułożyć emocje ...

fakt to zaistniały stan rzeczy masz zwidy widząc mnie na każdym topie i do tego dołożę manię skoro myślisz, że cię śledzę :)

Gość Kim 30
Nie muszę Ci się tłumaczyć dlaczego korzystam z forum.... Tak, jak nie obchodzi mnie, dlaczego tutaj mieszkasz ... i żyjesz życiem innych...

a kazałam ci się tłumaczyć ?:) to tylko pytanie było:P

Gość Kim 30
ike - zwidy nie są faktem ... fakt, to coś co zaistniało w rzeczywistości... :O To ty masz zwidy, że ja je mam ... :O

Gość Kim 30
ike - napiszę ci po raz kolejny... Nie zadawaj pytań, na które nie chcesz odpowiedzi... albo przynajmniej nie dziw się, że jest odpowiedz ... :O

nie ogarniasz zwidy są zwidami posiadanie zwidów jest faktem proste:)

Nie zadawaj pytań, na które nie chcesz odpowiedzi.. zabroń mi:)

Gość Kim 30
Faktem jest to co widzą wszyscy, a nie to co widzisz tylko ty ... lub tobie podobni ... :O

tak to jak ci poszło liczenie mojej obecności na topach?:) zawsze możesz udowodnić , że jestem wszędzie i nie masz zwidów

Gość Kim 30
Nie zabronię, bo jesteś tylko g......, które się doczepiło... nawet sama w nie nie wdepłam ... ot spadło na mnie ... bywa ... życie .. :D

Gość Kim 30
a jak ty masz zamiar udowodnić moje zwidy? Swoimi zwidami na temat moich? A może przedstawisz swoje metody badawcze?

Gość Kim 30
Niczego nie zamierzam liczyć ... przeceniasz zdecydowanie moje zainteresowanie twoim marnym żywotem wirtualnym ... :O

moje metody badawcze są proste wiem, gdzie bywam i ile:) więc śmiało wysuwam wniosek, że jeśli ty mnie widzisz wszędzie to masz zwidy:) Nie zabronię, bo jesteś tylko g......, które się doczepiło... nawet sama w nie nie wdepłam .. rzeczywiście zajmujesz się tu tylko swoim życiem:D:D:D

Niczego nie zamierzam liczyć ... przeceniasz zdecydowanie moje zainteresowanie twoim marnym żywotem wirtualnym ... a skąd wiesz, że jest marne skoro nim się nie interesujesz? i przyznajesz, się, że mimo, że nie sprawdziłaś stwierdziłaś, że jestem wszędzie ?

Gość Kim 30
ike - sam fakt, że widzisz moje zwidy oznacza, że sama masz zwidy ... bo widzisz więcej, niż ja ... :D

Gość Kim 30
ike - jakie by nie było twoje życie... dla mnie jest wystarczająco marne, w końcu zapamiętujesz nic nie znaczące fakty z życia innych... których nawet nie widziałaś ... za to widzisz ich zwidy ... :D

widzę tyle ile sama mi powiedziałaś :) nawet ładnie przedstawiłam ci argumenty:) ty jakoś kontrargumentów mi nie przedstawiłaś wiem, wiem bo ci się nie chce i cię to nie interesuje :D tak bardzo cię to nie interesuje, że zdążyłaś mnie obrazić, opowiedzieć mi o moim marnym żywocie, stwierdzić, że jestem wszędzie , uznać, że cię śledzę i posądzić mnie o znajomość ze smerfami:) będziesz tak się mną nie interesowała do wieczora?:) czy postanowisz tu zamieszkać razem ze mną :)?

nie pamiętam żadnych faktów z twojego życia pamiętam twój topik:D to wielka różnica:P

Gość Kim 30
ike - rozumiem, że w świecie wirtualnym to możliwe ... Zaczepiając kogoś pytać go dlaczego Cię zaczepia... :D I nie muszę Cię szukać na topikach ... wystarczy, że ja gdzieś jestem, a Ty jesteś na pewno ... to zdecydowanie za dużo ... g.... bardzo się do mnie klei ... :O

no chyba, że chcesz mi wyznać, że posądzasz mnie o śledzenie cię i w realu?

a bardzo ci będzie przykro jak się przyznam, że weszłam tu bo zobaczyłam lusię? a ciebie zagadałam tak po prostu?:) nie wpadłaś na to ? w zasadzie nie wiem czy spotkałyśmy się wcześniej raz czy dwa to trochę mało jak na teorię śledzenia chyba, że bywasz pod innymi nickami na co nie mam wpływu i skoro moja niezamierzona styczność z tobą ma być argumentem na śledzenie to tak przyznaję się :D jestem winna :P

Gość Kim 30
ike - chcesz mi coś powiedzieć? :D

Gość rusałka011
....to wszystko zalezy -czy chce byc samotny -moja pułenta :)