Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoimaONA

Kiedy czas na drugie dziecko ?

Polecane posty

Gość niewiadoimaONA

Witam , mamy juz syna 2,5 roku i z mezem zastanawiamy sie nad nadtepnym :) mam 23 lata a maz 26. Jaka jest u was roznica wieku u dzieci ? i czy ciezko jest maja dwojke dzieci ?

Ja mam 24 lata, maż 28 lat, nasze dziecko ma 2 latka, ale nawet nie myślę póki co o drugim :) Mój syn jest świetnym chłopcem, grzecznyn itd więc to nie dlatego, że nie dałabym rady, ale po prostu nie chcę narazie drugiego :)

przy różnicy co najmniej 3 lat nie pwoinno być już tak ciężko... wcześniej nie specjalnie polecam :) choć u nas teraz jest już fajnie, dziewczynki coraz lepiej się dogadują, bawią razem, ale początki były ciężkie...

Gość niewiadoimaONA
Moj syn tez jest grzeczny ,spokojny, nie chcialabym zeby miedzy dziecmi byla zbyt duza roznica wieku.

Gość kasiunia
ja mam 2,5 letnia corke , i jestem teraz w 2 miesiacu ciazy , tez nie chcielismy zeby byla zbyt duza roznica , ale zobaczymy jak bedzie , moja coreczka to zywe srebro wiec ,moze byc ciezko

Gość jamaica91
Ja mam 29lat maz ma 34 mamy dwie córki 4 i 2 lata i jest masakra ciagle sie kłóca albo bija jakbym wiedziała że tak bedzie to bym sie na drugie niezdecydowała...;)

Gość mamachichi
moja cora ma 2l i 9mies, chcemy miec teraz drugie ale cos nam nie wychodzi:-(zaluje, ze nie postaralismy sie szybciej, tak rok po roku...

Tamiła U mnie dokłądnie tak samo - tzn ja 24 lata, mąż 28 a dziecko prawie 2. Z tym że u nas drugie będzie w lutym :) U nas różnica będzie 2 lata i 2 miesiące.

Gość niewiadoimaONA
my narazie jeszcze mieszkamy jakby z rodzicami :) my do gory mamy 3 pokoje lazienke kuchnie a rodzice na dole wiec zawsze mi mama pomoze :) a dom wykonczymy gdzies za 2 lata . chcialabym drugie ale sie troszke obawiam , o zdrowie i wogole.

Gość niewiadoimaONA
jestem ciekawa opini innych , to chyba nic zlego.