Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helenka Lenka

Jak wygląda brzuch na drugi dzień po porodzie ??????!!

Polecane posty

Gość Helenka Lenka

Jak to było u Was? Mam 2 pytania.......... 1. Na drugi dzień brzuch wyglądał jak w którym miesiącu ciąży? 2. Po jakim czasie znów zrobił się płaski... Ile to trwało?

1. wygląda jak wielki flak, nieładnie, pełno skóry... 2. u mnie przy karmieniu piersią po ok 2-3 miesiącach było super

Gość DOBRA SPACERÓWKA
u mnie wyglądł jak w 5-6 miesiącu, po miesiącu było jak przed porodem, to znaczy nie wyglądałam jak w ciązy ale jakbym przytyła :P

Gość Magda jak sie czujesz?
A moj wcale nie byl flak i nie bylo wiszacej skory, czym wszyscy mnie straszyli :-P

Gość vvvvvxc
tak jak 4 -5 miesiac ciazy,po tygodniu nie bylo widac ze bylam w ciazy i urodzilam dziecko,poprostu brzuch tak szybko mi spadl

Brzuch po porodzie nie wyglądał u mnie jak bym była w ciązy.Wygładał jak kawał wiszącego flaka skórnego.Jak długo potrwa proces aż brzuch będzie idealny zależy od różnych czynników.Mi zajeło to 4-5 miesiące,przytyłam w ciązy 25 kg.

u roznych kobiet roznie wyglada u mojej kolezanki-dodam ze bardzo szczuplej ktora w ciazy przytyla zawrotne 9 kg brzuch po porodzie prawie nie roznil sie od tego przed porodem dopiero jakies 4 mies po porodzie doszla do formy i ma naprawde plaski brzuch moj brzuch po porodzie wygladal jakbym miala wzdecie, zadnej wiszacej faldy nie bylo, mimo ze przytylam az 22 kg , mialam ledwo 103 cm w pasie/170 wzrostu ale dopiero gdzies po roku stal sie taki sam jak przed ciaza

Gość bubaaa
u mnie też flak był no i to głupie uczucie jak się śmiałam na głos to wszystko się trzęsło:)

Gość Mamunia 35
ja przytylam 9kg i brzuch po tygodniu wyglądal bardzo ladnie

Ja przytyłam 8 kg i jak wychodziłam ze szpitala to już w swoich dzinsach przedciążowych i brzuch był już normalny (nie patrząc oczywiśćie na rozstępy :) ) Od razu po porodzie był taki sflaczały, ale mój mąż ciągle mnie głaskał po nim, bo twierdził, że jest taki fajny i mięciusi. Ale jak dla mnie był okropny, taki flak tzręsący się. Ale szybciutko się wchłonąl.

Gość hmmhmmh
ja jestem 3m-ce po porodzie i nadal mam troszkę brzuszka (tak jakby 3ci miesiąc, albo konkretne wzdęcia)

Gość teneryffffaaa
5 miesiecy po porodzie przepuszczali mnie w kolejce ze słowami "pani w ciazy , pani bez kolejki " po samym porodzie na drugi dzień brzuch jak w 7 miesiącu ( mojej) ciaży , a brzuch miałam duży , takze mój 7 misiąc to u niektórych pewnie wygladał jak dzień przed porodem ... doszłam do formy , do płaskiego brzucha bez fałdek po blisko 2 latatch ...

Gość a ja dość
szybko, może za szybko..parę tygodni....

Gość aniammmm123456
po 6 porodach gdyby nie rozstepy ktore pojawily sie juz w 1 szej ciazy nie ma zadnej roznicy,czy 1 czy 6 po kilku miesiacach waga wrocila do normy stabilne 63kg przy 170cm,czasem skora wisi zaraz po porodzie,to w znacznej mierze zalezalo od tego jak tkanka tluszczowa sie rozlozyla

Gość flądra dobra
tak samo jak przed porodem

Gość mama sama w domu...
mój wyglądał ładnie jakbym była w 5 miesiącu ciąży ale nie był flak a 3 dni po porodzie miałam brzuch jak przed ciążą i ubieram ciuchy z przed ciąży

Gość dffsdfd
a moj odrazu jak tylko wyciagneli mala byl plaski jak decha wogole nie bylo widac ze bylam w ciazy nawet lekarze sie dziwili:)

Gość 222222
no jasne 3 dni po porodzie jak przed ciążą :D:D:D

Gość a powiedz mi mama
sama w domu w CO ubierasz te ciuchy??

ja byłam po cesarce wiec mialam troszke opuchniety takie duze wzdecie , po msc znow był prawie plaski:)

po prostu miałam więcej "wałków"na brzuchu, więcej skóry - ale nie jakos strasznie. po tygodniu wszystko wyglądało normalnie ale i tak mam więcej cm w pasie niż przed ciążą (przy tej samej wadze) mimo ,że przytyłam tylko 10 kg a tydzień po porodzie było mnie mniej o 7 kg.

Gość gość
No cudów w tym temacie nie będzie jak nie ma ćwiczeń, kobiety robią błąd, że po ciąży nie ćwiczą brzuszków itp. chociaż 20 dziennie żeby mięśnie z powrotem wróciły do formy i były bardziej elastyczne. Po kilku mieś. ćwiczeń brzuch powinien być idealny.