Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusianek

Znajomi mają mnie za wyrodną matkę

Polecane posty

Gość a mozesz powiedziec po
co ten temat zalozylas? bo nie po to aby sie poradzic, nie po to aby sie dowiedziec co inni mysla i nie po to aby cos w zyciu zmienic, wiec po co? chcialas uciszyc wyrzuty sumienia z nadzieja ze ktos bedzie takim samym potworem jak ty? po co zaczynasz dyskusje o czyms czego nie chcesz zmienic, masz juz o tym wlasne zdanie ktorego nie zmienisz i zdanie innych uwazasz za glupoty?

Gość bastabasta
A skąd kaktusie wiesz, że to do Ciebie było ?Skoro nie jesteś autorką, to nawet byś na to nie wpadł(a)

Gość bastabasta
Kaktus to autorka, olejcie ją.

Gość kwi@t k@ktus@
bo jestem inteligentniejsza od ciebie idiotko

Gość kwi@t k@ktus@
nawet kurwa nicku mojego nie umiecie poprawnie napisać ...

Gość xxxxxxyyy
Autorko, i adwokatko autorki kwiecie kaktusa nie szukacjcie sobie glupa.ych usprawiedliwien i argumentow typu, ze jako nastolatek zacpa - zacpa nie zacpa czy chowany przez matke czy babke jak bedzie chcial to to zrobi. Prawda jest taka, ze nie chce ci sie wychowywac dziecka i nie dramatyzujcie, ze majac kredyt to sie klepie biede i je chleb z dzemem w lepiance. Sami mamy kredyt i nie klepiemy biedy, zyjemy normalnie , stac nas na jedzenie, ubrania, wycieczki szkolne, wspolne wczasy co roku , kino, zabawki, ksiazki. Praktycznie wszystcy nasi zanjomi maja kredyty hipoteczne, maja tez dzieci, mieszkaja razem, zyja normalnie i nikomu do glowy nie przychodzi, gdzies te dzieci podrzucac by sie dorobic aby potem zyc w jakims domku z mzonek. Powodem twojej decyzji na pewno nie byla sytuacja materialna, podejrzewam, ze to oszczedzanie to tez taki pic - zyjecie sobie jak te dwie papuzki , zadnych obowiazkow, zadnego placzacego dziecka wieczorem a Warszaw wiadomo ma wiele do zaoferowania mlodym niezaleznym - restauracje, puby, kluby, galerie handlowe , przeciez jako mlodemu malzenstwu cos wam sie od zycia nalezy.

Gość kwi@t k@ktus@
kurwa gdzie ty taka wieś widziałś chyba w zaborze ruskim

A może autorka pochodzi z jakiejś mieściny, w której nie było nic, i teraz mieszkając w warszawie, poczuła wiatr w skrzydłach i najzwyczajniej w świecie korzysta - młody mąż, możliwości jakie daje stolica, no a dziecko w tym układzie, to nie bardzo pasuje... Nie wiem, nie znam autorki, więc mogę sobie tylko dywagować, ale pamiętam moje życie za "singla", nie pamiętam bym jakiś weekend siedziała w domu, wycieczki, kino, koncerty, wystawy, mieszkanie w dużej aglomeracji ma swoje plusy :) I wiem, że jako pracownik banku masz prawo do kredytu na bardzo preferencyjnych warunkach, więc argument o kredycie jest nietrafiony, mogłaś napisać coś innego, przecież nie tylko ty pracujesz w banku, a ci co tam pracują, to wiedzą jak jest... Wam po prostu pasuje taka sytuacja i tyle, po co ściemniać, przecież nie każdy nadaje się na rodzica, dobrze, że daliście dziecko dziadkom, a nie na przykład utopiliście w Wiśle, jak rodzice sześcioletniego Oskara.

Gość autorko nie masz
za grosz honoru, nikt cie nie broni więc sama siebie bronisz pod innym nickiem... tylko cos ci kiepsko wychodzi, podjelas dobra decyzje rezygnujac z macierzynstwa, jest duza szansa ze dziecko nie przejmie po tobie debilizmu

Gość bastabasta
Kaktus, Twoja inteligencja chyba jest mniejsza od inteligencji mrówki. Jesteś wulgarna i chamska. Po co prowokujesz ? Po co Ci to chamstwo i podjudzanie ludzi ?

Gość kwi@t k@ktus@
widocznie ten kto decyduje sie na kredyt mimo,ze ma mozliwoś zarobic kase i kupić za gotówkę to zwykły nieodpowiedzialny kretyn tak jak ty

Gość kwi@t k@ktus@
Po co wy sie idiotki produkujecie ten babsztyl wyrodny i tak nie ma zamiaru wziąć dziecka do sobie.Te rady wsadźcie sobie w d**e ona i tak ma w d**e dziecko

Gość dama78
hahahaha, tak mój mąż na pewno, jak to ładnie określiłaś, "dmucha" naszą opiekunkę. O jezu, że jeszcze takie baby istnieja :):) Chyba musiałby się z pracy zwalniac, w grę wchodzi też szybki numerek z rana :):)

Gość bastabasta
Tu chodzi o to, by wyrazić zdanie na temat takiego wychowania dziecka, a nie wyzywać się i ku...wić. Mówię, chcesz pokrzyczeć, to idź na Rynek Główny w jakimś mieście i se krzyknij.

Gość kwi@t k@ktus@
heheheheh hehehehhehe

Gość kwi@t k@ktus@
kuku kuku kuku

Gość kwi@t k@ktus@
kukułeczka

Gość bastabasta
Kaktus, wyginaj z forum, nic do niego nie wnosisz, tylko denną głupotę.

Gość kwi@t k@ktus@
tylko inteligentni ludzie potrafia być naprawde chamscy

Gość do kwi@t k@ktus@
idz spac bo bredzisz

Gość kwi@t k@ktus@
bleeeeeeeeee zygam na to

Gość kwi@t k@ktus@
i sram ma ktoś papier?

Gość kwi@t k@ktus@
a i tak widomo ,który to podszyw bo ja zdania nie zmienię , w wy kibel umyć i pomidorowa z wczoraj odgrzac bo mężowie zaraz z pola wrócą

Gość teneryffffaaa
autorko , jesteś po prostu niezorganizowana ... milony kobiet godzą bycie mamą, pracownikiem , żoną , kochanką, sprzataczką , kucharką , koleżanką , córką itd. Wszystko jest kwetią odpowiedniej organizacji , której tobie chyba brakuje, bo w twoim cudownym życiu w stolicy nie ma miejsca na dziecko . Niedawno był temat o samotnej matce , która musiała oddac dziecko do żłobka , zarabiała 1000 zł + alimenty 300 zł, wynajęty pokój, zero pomocy . I chociaz jest jej ciężko to dała i daje sobie radę ... A tobie panisusiu dziecko jest nie rękę ...

Gość kwi@t k@ktus@
i teraz dopiero widać wasza głupizne, zamiast trzymac sie tematu bawicie sie moim nickiem , załosne .......

Gość do kwiatu kaktusa
a co się robi o tej porze roku na polu? Wyłazi z ciebie wieśniara, więc powinnaś wiedzieć. :D

Gość dla autorki dziecko jest popro
stu zbednym balastem...tyle

Gość kwi@t k@ktus@
jak dobrze ze mam pozwolenie na bron bo kiedyś zapadnie haos a wtedy powybijam takie suki jak wy

Gość kwi@t k@ktus@
o tej porze ludzie kopia ziemniaki ,cykorie i buraki cukrowe- ty jestes wieśnira skoro tego nie wiesz i nie obrazaj mieszkańców wsi - bo mogłabyś im buty czyscic

Gość kwi@t k@ktus@
jestem złyyyyyy zaraz wylezę z waszych monitorów, buuuuuuuu buuuuuuuuuuuu jestem idiotą ze schizofrenią