Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

Bumbumshoko- kojarzysz możźe japońskiego aktora, zwanego "ogórkiem"?

Dobry 🌻 Pewnie, że Lee min hoo jest fajny :D I ten uśmiech haha, tylko teraz akurat znalazłam w necie zdjęcie, że miał operację plastyczna nosa! http://hanayoridangokorean.blog.friendster.com/tag/lee-min-hoo/ Ogór to Shun Oguri też jest fajny i prawie w każdej j-dramie gra, trochę się przejadł mi nawet. Jeśli jeszcze chodzi o opercję to w Koreańskim top model wszystkie mają naturalne azjatyckie powieki! :D A i tak są ładne.

Gość czy ja znowu
trafilam na dobry watek:-)?? kolezanka wczesniejsza to zakochana jedynka?? wlasnie skonczylam atashinchi ni danshi i ogladam od nowa kkotboda namja bo stesknilam sie za lee min ho:-D...

Gość czy ja znowu
a z tym nosem to i przed operacja musial calkem spoko wygladac, niewielka roznica... jesli to zakochana jedynka, tak mniemam;-) to wczoraj jeszcze twierdzilas ze ji hoo jest fajniejszy od gu jun pio, mowilam ze to kwestia czasu:-D...

"kolezanka wczesniejsza to zakochana jedynka??" ?? Nie wiem o jaki wątek Ci chodzi, ale możesz tu dołączyć :D atashinchi ni danshi Ci się podobało? Bo ja zaczęłam to oglądać i jakoś mi się nie spodobało!

Gość czy ja znowu
kolezanka 'mój typ nie jest metro!', wczoraj ja przekonywalam na innym watku o wyzszosci lee min ho nad no tym blondynem, tez zapamietanie tych nazwisk przekracza moje mozliwosci umyslowe;-)... ale widze juz sie przekonala:-p a co do dramy to fajna, nie powiem ze nie, ale ja jednak wole takie spokojniejsze, nadmiar zjawisk nadprzyrodzonych i niewyjasnionych troche mnie drazni...

"nadmiar zjawisk nadprzyrodzonych i niewyjasnionych troche mnie drazni..." Haha jednak dobrze, że dalej tego nie oglądałam :D

Gość czy ja znowu
tutaj to jeszcze nie bylo zle, np yamato nadeshiko shichi henge nie dalam rady w ogole obejrzec... zalezy co kto lubi:-) ale chyba w kazdej dramie muszą być jakieś dziwactwa, tyle ich jest ze muszą sie jakos wyrożniać z tlumu;-)...

tak jest to ja, zakochana jedynka:D a ty jaki miałaś nick na drugim topiku?

o widze ze trafilam na dobry?

Gość czy ja znowu
początek z tekstu ze trafilam chyba na dobry wątek, cos takiego;-)...

Gość erikaa
nom;-) to teraz podpiszę się jak człowiek:-) ręka trochę sprawniejsza i czasem polskie literki już robię;-)...

Gość erikaa
a widziałam początek wątku i była tam jakaś dziewczyna ':-)' z UM, chyba znam tych jej tajwańców:-)... co do dram to jeszcze macie http://www.dramacrazy.net/ tylko po angielsku...

Gość erikaa
oj oczywiscie to nie miala byc buzka, miala chyba nick ':)'...

Chciałabym mieć chłopaka Azjatę, ale wiem że nie mam u żadnego szans. Oni kompletnie nie zwracają na mnie uwagi, w przeciwieństwie do tych naszych. Chyba Polki ogólnie mają marne szanse u Azjatów. Takie odnoszę wrażenie z obserwacji i doświadczenia. Zdarzyło mi się tylko raz, że zwróciłam na siebie uwagę jakichś 2 Azjatów, ale raczej to było w sensie negatywnym. Przypuszczam, że winna była fryzura. Miałam krótkie włosy i coś w rodzaju małego irokeza, ogólnie punkowy styl. Minęłam się w centrum handlowym z tymi Azjatami i oczywiście nie omieszkałam na nich spojrzeć. Wlepiali we mnie wzrok, a jeden zaśmiał się cicho, gdy skrzyżowałam z nim spojrzenie. Nie mam pojęcia o co chodziło. I tyle jeśli chodzi o moją przygodę z kawaii chłopcami. Fryzury Azjatów są w stylu emo. Cholernie podoba mi się taki styl, cały czas. I bardzo żałuję że jestem za stara żeby tak się ubierać, czesać i malować. Emo przyszło właśnie od Azjatów, z Japonii chyba. Oni to w ogóle mają pipsa z modą. Najlepsza jest u nich moda na stroje z anime i mang. Czy może na konkretną postać z tychże. Ile razy mnie korciło, żeby kupić sobie coś podobnego. Ale zdaję sobie sprawę, jakie byłyby reakcje ludzi. U nas to by nie przeszło. Jedyne z czym zaryzykuję, bo to taki "lajcik" to strój a'la japońska uczennica. Bardzo sexy ^_^ mój typ nie jest metro! - a oglądałaś Darker than black? Hei to dopiero ciacho ^_^ No jak by poznać takiego w realu... Oglądam obecnie dramę "Devil beside you" :D A z mang czytam świńskie yaoi :P I jeśli chodzi o ten gatunek, to ja osobiście wolę mangę od anime, bo w anime jest cenzura :P Chętnie bym obejrzała dramę yaoi... Chyba że też kręcą takie grzeczne, to dziękuję :P A jeśli chodzi o ten filmik na YouTube o operacjach plastycznych w Japonii... U nich porobiła się między innymi moda na wielkie oczy a'la postać z mang/anime. W sumie skoro dla nich mangi i anime to chleb powszedni, to nic dziwnego że zapragnęli w końcu wyglądać jak postacie z tychże. Mają nawet takie specjalne soczewki, które nadają oczom charakterystyczny mangowy wygląd. Choć mnie osobiście to trochę przeraża. A ma któraś koreańską telewizję Arirang? ;) Tam lecą różne dramy, ale ciężko oglądać jak się nie zna perfect ang.

czy ja znowu- acha czyli twój nick był "o widze ze trafilam na dobry" :D Anka Cynamon- ile masz lat, bo piszesz że jesteś za stara na style emo... "Chyba Polki ogólnie mają marne szanse u Azjatów. Takie odnoszę wrażenie z obserwacji i doświadczenia. " no ja słyszałam też że oni nie zwracają za brado na nas uwagi. Ciekawe dlaczego? Maoże w duzej mierze dlatego bo japończycy są raczej niewysocy a dużo polskich kobiet jednak ma te 170-pare "I tyle jeśli chodzi o moją przygodę z kawaii chłopcami." szkoda że to się tak skońxcyło, tzn. nie doszło do żadnej relacji między wami:P " Emo przyszło właśnie od Azjatów, z Japonii chyba. " ja cały czas miałąm jakieś takie przeczucie "mój typ nie jest metro! - a oglądałaś Darker than black? Hei to dopiero ciacho ^_^ No jak by poznać takiego w realu... " niestety nie, a tego facia to sobie już w googlach grafice ogładam ^^ " A z mang czytam świńskie yaoi " możesz jakieś polecić? "Chętnie bym obejrzała dramę yaoi... " ojjjj, ja też, JA TEŻ! Nawet chętniej nż anime czy mangę. Tak bardzo chciałąbym zobaczyć to na żywo. Może znajdzie się ktoś kto poleci?

czy ja pytałam jaksię nazywa japońska drama która jest odpowiednikiem Kgaboda Namja? PS. Shon Oguri jest śliczny, oglądam jegoz djęcia i takk mi się podobbbaaaaaa Anka Cynamon - tak w ogóle to pdozielam twoje zdanie, że chciałabym mieć chłopaka azjatę Zastanawia mnie raz jeszcze to podejrzenie, że polki mają u nich marne szanse... Oj jak ja bym takiego miałą to bym go na ręcach chyba nosiła!!!

w ogóle Shon ma bardzo łądne czoło i powinien wg mnie chodzić bez grzywki albo takz bierać te włosy na górze spinką jak czasem dziewczyny robią:D takie sexy forehead http://www.youtube.com/watch?v=t9iocMzzCVs 0:50 1:07, 1:41 tutaj widać jego sexy czoło

Gość erikaa
hana yori dango;-)

Bumbumshoko- jaką w ogóle dramę z Ogórim polecasz? Bo mnie się chce zonbaczyć coś z nim:P Z takim przystojniakiem... Mnnniaaaaaaaaaaah

Gość warswitawas
NORMALNIE MONGOLIA, dajcie sobie spokój

Gość erikaa
ja tam widziałam takich co rwą wszystkie dziewczyny, polki nie polki;-) no ale rozumiem, ze to nie o takich wam chodzi:-)...

erikaa i jak ma się wersja japońska do koreńdkirj? jest gordsza czy ciekawsza? aktorzy którzy są barziej... e, seksowniejsi ;p ;D

"ja tam widziałam takich co rwą wszystkie dziewczyny, polki nie polki no ale rozumiem, ze to nie o takich wam chodzi ..." co tty mnie chodzi o każdych! A Może Anka Cynamon ma po prostu pecha jakiegoś z acetami. ja nie wiem bo u mnie w mieście nie ma skośnookich :(((((

Gość erikaa
widziałaś go jako blondyna?? w 'hana kimi' ma czarne włosy, ja go nie poznałam:-D moja siostra jeszcze ze względu na obsadę oglądała 'gokusena', oguri jako tleniony dzieciak;-) i jun matsumoto, ktory w 'hana yori dango' grał tsukase-odpowiednika gu jun pio:-)...

PS. Zobaczcie to wideo i zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=-2tfVXb5f90 ja się normalnie rozpływam A tak z ciekawości dziewczyny, jak wy plasowałybyście znanych wamzazjatów i Oguriego na liście sexownych?

"widziałaś go jako blondyna?? " już zdążyłam się go naoglądać w blond, w rudych, w brązowych i czarnych. A ty z któej dramy, albo którą wersję ogórka najbardziej lubisz?

Gość erikaa
szczerze mówiąc to obejrzałam tylko jedną serię i to tylko dlatego że na dysku miałam... jedyny plus to że makino była bardziej znośna od jan di:-) a aktorzy, no dla mnie koreańskie f4 jest po prostu nie do pobicia i tyle:-) no ale matsumoto nie był taki 'zly' jak lee min ho, a oguri jako ten blondyn nie przekonał mnie jako ta 'bratnia dusza i anioł'... ten od garnków nawet nie lepił garnków tylko parzył herbatę, tak to juz się nie bawię:-D pozatym wątki moim zdaniem słabsze i nie jest tak 'na bogato', ale jakbyś zobaczyla tajwańską to bys dopiero się zalamala;-)... no i zalezy od ktorej wersji zaczniesz ogladać, moja siostra wpierw obejrzala japonską i do dzisiaj tą woli:-)

"no i zalezy od ktorej wersji zaczniesz ogladać, moja siostra wpierw obejrzala japonską i do dzisiaj tą woli " no to ciekawe, ja zaczęłam koreńską:) A tak z ciekawości Erika- jakich aktorów/ idoli dałąbyś jako najprzystojniejszyh w japonii?

Gość erikaa
chyba za mało oglądalam zeby sie konstruktywnie wypowiedzieć;-) w 'hana kimi' był jakiś autystyczny, sto razy bardziej wolalam dla głownej bohaterki 'tę drugą opcję';-) w 'hana yori dango' nie potrafie ocenić bo przed oczami mam zawsze ji hoo z 'kkotboda namja', gokusena nie oglądalam ostatecznie, a chyba nigdzie indziej juz go nie widzialam...