Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monkka02

Mój facet mnie zdradzał

Polecane posty

Gość monkka02
nie wiem juz co robic, jestem na tabsach uspokajajacych ,zapijam sie, nie potrafie przestac o nich myslec, zbiera mnie na wymioty

Gość luiza markiza
Boze dlaczego faceci tacy sa? Nigdy tego nie pojme, nie zdaja sobie sprawy jak bardzo rania te wszystkie kobiety? Autorko zycze duzo sily i wytrwalosci

Gość monkka02
sama bym chciala wiedziec :(

Gość kolejny nick bo kolejny dzienn
zabralbym cie na randke monka... zobaczyla bys inny swiat... ;)

Gość monkka02
wiesz co moze i bym z toba poszla na te randke... ale tu nie chodzi o to.. po prostu mnie to tak bardzo boli ze sie zaspokajali nawzajem, nie moge o tym zapomniec, co ten dziad ze mna zrobil :(

eh... jak ja was dziewczyny nie rozumiem... co bys mi powiedziala gdybym poderwal cie w metrze...? dla bys numer czy patrzyla wstecz?

Gość monkka02
dzisiaj? umowilabym sie i bysmy uprawiali dziki, namietny seks:O taki jak oni... ale tylko dlatego ze jestem przeplniona zloscia i checia zemsty..

Gość Zdjeciojebkaaaaaa
dziewczyno zostaw kurwe. pomysl co byloby gdybys np dostala raka trzustki i lezalabys z wywalonym gozem w prawym boku i wyla z bolu, nie mogla jesc a ta kurwa mialaby sie toba opiekowac i nie moglaby zaruchac ciebie? to poszlaby zaruchac znajoma bo przeciez wg "chlopaka" czy jak temu psu na imie, mialby do tego prawo!:D nie sluchaj burych kurw, kundli ktorzy mysla chujami i zamiast lbow powinni miec kutasa jak jeden mutant z silent hilla 3czesci hehe:D jakby cie np sparalizowalo i nie moglby ciebie zaruchac to tez poszedlby sie pierdolic na prawo i lewo? co to za brednie:D ci co pisza ze mialby prawo to kurwy i bure kundle ktore jak wyczuja suke to im kutas staje i mysla tylko o dymaniu a nie o swojej dziewczynie:-O

Gość monkka02
Zdjeciojebkaaaaaa az sie usmiechnelam czytajac o mutancie z silent hill:) madrze piszesz...

Gość Zdjeciojebkaaaaaa
a poza tym...rob jak chcesz, badz z nim a jak cie dopadnie ww przypadek losowy typu choroba nowotworowa czy paraliz ukladu nerwowego to zobaczysz jak twoj "ukochany" bedzie sprowadzal se kurwy i je pierdolil na twoich oczach:D bedzie cie zdradzal!!! to klamliwa lajza i gowno, zwykly kundel a nie czlowiek

>bo przeciez wg "chlopaka" czy jak temu psu na imie, mialby do tego prawo! mam na imie Dominik, dzis jestem pod nowym nickiem, pisz do mnie... ciagle slucham,

Gość monkka02
obawiam sie ze chyba nie bede potrafila z nim byc po tym wszystkim, to ciagle do mnie powraca..

Gość Zdjeciojebkaaaaaa
monkka no byl taki mutant hehe:D w trzeciej czesci. on mial taki leb i szyje w ksztalcie kutasa hehe i takie dziwne lapy i taki duzy byl:D tak takie chuje powinni wygladac, kutas zamiast lba i szyji

Gość monkka02
niby tylko kolezenski seks , a ja zaraz eksploduje z zalu i zlosci:( tylko dlaczego ona to zrobila? dorosla kobieta, zgodzila sie na kolezenski seks po ktorym wiedziala ze on i tak bedzie chcial do mneio wrocic...

Gość Zdjeciojebkaaaaaa
dominik moj chlopak chorowal na raka trzustki i odkad zaczal go wpierdalac on nie mogl sie kochac. JA CALY CZAS SIE NIM OPIEKOWALAM I NIGDY, NIGDY GO NIE ZDRADZILAM!opiekowalam sie nim do konca, do ostatniego dnia i nigdy nawet nie flirtowalam z innym! a taki cwel, facet autorki gdyby ona np byla w sytuacji mojego chlopaka, zdradzalby ja z kurwami na prawo i lewo. to jest smiec a nie czlowiek, a skoro ty popierasz takie zachowania to jestes chujoglowym mutantem a nie czlowiekiem:)

Gość emcce660
monka a skad wiesz? moze jej obiecal cos?

Gość monkka02
Zdjeciojebkaaaaaa ja dla niego tez bym tak zrobila... emcce660 jakie nadzieje na zwiazek mialaby kobieta do ktorej fagas przyjezdza raz na tydzien czy dwa wieczorem tylko zeby zaruchac? poza tym jak oni teraz beda sie widawac razem ze znajomymi, jak dawniej kolezanka i kolega? znajomi raczej o tym nie wiedza

Gość monkka02
i po co ta kobieta to robi?! no w sumie fajnie, znaja sie juz jakis czas, wspolnie u znajomych sie spotykali, to czemu maja nie uprawiac seksu..

Gość emcce660
no w sumie racja.. ze tez sie dala tak traktowac :O

>Zdjeciojebkaaaaaa >(...) >a skoro ty popierasz takie zachowania to jestes ch*joglowym >mutantem a nie czlowiekiem gdybys byla chora i twoj facet puscilby sie z inna bylbym pierwszy ktory poszedlby mu najebac... ale monka pojechala robic kariere, szukac wrazen, zostawila faceta bo tak zdecydowala... nie przelewaj swojego zalu. napisalem prawde mial prawo odejsc... a ze faceci lubia trzymac 5 srok za ogon i nie potrafia sie okreslic (czyli powiedziec wprost "z nami koniec") jest tematem na inna dyskusje...

Gość niezalogowana furgonetka
no facet świania, no ale czego się spodziewałaś???? przeciez wiadomo , ze facet długo bez seksu nie wytrzyma, jak chchiałaś mieć faceta to trezba było zostać@!!!! I co dał Ci ten wyjazd??rok w Londynie??tezba byłoz nim po studiach jechać? trezba być naiwnym , zeby meśleć że po roku rozłąki da się utrzymać związek.... ja wyjechałam na miesiąc i się długo zastanawiałam czy dobrze robie....

Gość monkka02
mylisz pojecia, zadna kariera, sam mnie namawial, dlaczego chce do mnie wrocic a nie pojdzie sie z nia wiazac skoro taka dobra jest?

i nie uważam , ze miała do tego prawo...ale takie jest życie...tazy są faceci, trezba było to przewidzieć...

Gość monkka02
facet dlugo bez seksu nie wytrzyma? a co to zwierze jest? ja caly rok wytzymalam bez seksu, calowania sie czy nawet glupiego przytulania i bylo mi ciezko ale nie mialam wyjscia bo zadna zdrada mi nawet fo glowy nie przyszl! i jeszcze bezczelnie klamie, to jest straszne ...

monka ja ci juz powiedzialem... jestes mloda i napewno fantastyczna kobieta. zamiast wracac na stare smieci buduj nowy palac...

no to moze daj mu sznsę/?? ale ja bym chyba nie dała, mógł do Ciebie przyjechać, burak jeden zdradzał Cie i to chAMSKO, jak wybaczysz to zrobi to jeszcze raz

Gość monkka02
dlaczego nie powie wprost tak nie wytrzymalem, musialem sie jakos zaspokoic a on mi jakies chore bajki opowiada ? :(

ja się już nauczyłam ,żę o związek trezba dbać... takie długie rozłąki po prostu się nie sprawdzają, żeby ze sobą "być" trzaeba także fozycznie ze sobą być....

Gość monkka02
ale niech sie do tego przyzna do cholery :( zaraz sie okaze ze ja go wcale nie znam bo caly czas mnie oklamywal..

mój też nie chchiał się przyznać jak z niemiec wróciłam, ale plotki wszytskie były prawdą i nie gadajcie głupot , ze kobieta nie odróżni samochodu, chociażbyt po rejestracji kolorze i marce, nie jesteśmy IDIOTKAMI!!!!