Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Gość Chłopak w dżynsach

Bo nie rozumiem tego: mloda wyksztalcona , kobieta idzie ulica z takim kims? O co chodzi ? Przystojni są ? Ja widze tylko łyse glowy ,to jest fajne ? Czy wyglad i zainteresowania ? ( siłownia i kasa? )

a to różnie.... bardzo często wiążą się z takimi kobiety, które miały patologie w domu ( ojciec pił bił matkę itp) I te się z nimi wiąża. Są też takie, które robią to dla szpanu ( o ile szpanem można to nazwać). Inne chcą mieć brutala i w ogóle sa dziwne. Ogólnie to głębszy temat, bo są różne powody dla których panny na takich lecą ^^

w czym ci dresy przeszkadzają ? :O to jakis inny gatunek ludzi ?

Gość Berserker
nie wiadomo czy to w ogóle są ludzie

Gość Berserker
a nie jak dres?

a jak sie zachowuje dres? za duzo filmow ogladacie :classic_cool:

Gość lampas
do psychiczna ; ), nie bije bo jeszcze do tego nie dojrzał

nie kazdy kto nosi dres i jest łysy bije kobieety :o

Gość kompas
Najgorsi ci co chodzą w spodniach z materiału, ci dopiero leją kobiety :p

Bo taki gość nie pitoli pierdów i nie pierdzi fiołkami tylko bierze babkę i ją grzmoci jak trzeba.

Gość sfsfshththt
Bezedury - zgadza sie, dres wie ze kobieta to dziwka i wie ze majac niska wartosc w spoleczenstwie kobieta jest dla niego czyms wartosciowym i z okazji na monotonne zycie bez duzych prespektym osiagniec spolecznych sex jest jedna z najlepszych rozrywek jakie moze miec w zyciu - tym wszystkim daje duze zainteresowanie kobiecie i sexowi z nia wiec sie wiaza

Gość sfsfshththt
reasumujac: dla niego kobieta to cos co trzeba miec sex to cos co trzeba miec jak najczesciej rodzina pozostawienie potomka to cos co trzeba zrobic - bo coz by jego zycie znaczylo zapiepszac za 1500 i wluczyc sie po ulicy i pic alkohol bez celu? zawsze tak bylo ze im nizej w chierarchi spolecznej tym wieksze parcie na sex i kobiete

Gość Berserker
"sfsfshththt Bezedury - zgadza sie, dres wie ze kobieta to dzi**a i wie ze majac niska wartosc w spoleczenstwie kobieta jest dla niego czyms wartosciowym i z okazji na monotonne zycie bez duzych prespektym osiagniec spolecznych sex jest jedna z najlepszych rozrywek jakie moze miec w zyciu - tym wszystkim daje duze zainteresowanie kobiecie i sexowi z nia wiec sie wiaza" własciwie to jedyne co taki może osiągnąć

Gość wyszłam za takiego
był w ZK niecałe 2 lata epizod. jestem z dobrego domu rodzice kulturalni wyksztaceni a on prostak gbur i potem okazało sie że alkoholik rozstaje sie z nim po 8 miesiacach od slubu

Gość wyszłam za takiego
potrafi byc cudowny ujął mnie czułościa delikatnoscią poczuciem humoru i naprawde bylismy kiedys przyjaciółmi i moglismy na siebie liczyc. duzo mu pomogłam dzieki mnie rozkręcił interes który teraz mu podupada. alkohol wszystko zniszczył. jednak nie jest złym człowiekiem.