Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady77

Żonaty jesteś , szukasz wrażeń...

Polecane posty

Zbo . mąż nie ale dużo pracy , mało czasu i takie tam jeszcze inne ... :) ale właśnie jestem i widzę ze sie stęskniłeś :P za mną bardzo ;) :) :P

no dobra, same o to prosiłyście.... otóż ja uwielbiam pieścić kobietę oralnie, moja żona uważa, że jest to zboczenie..... dlatego jestem zboczony.... Wszystko teraz jasne?

Z. m nic nie jest jasne, bo dla nie to nie zboczenie wiec dawaj dalej co tam masz zboczonego, bo to nie robi wrażenia :P

gdzie tu jest zboczenie ? jakieś żarty zboczony

erotyczna, moja tęsknota za Tobą osiągnęła punkt szczytowy.... każdego wieczora zaglądam tutaj i sprawdzam, czy zostawiłaś jakiś ślad... delikatny zapach Twoich włosów, albo odrobinę Twojego uśmiechu....albo.... a tu nic się takiego nie wydarzyło ostatnio, smutek mnie zaczął pożerać....

Z.m mmmmmmmmmmmmmmmmmmm słodko :) ale teraz jestem jak widzisz:) specjalnie dla Ciebie :) to już nie tesknij za mną :)

ja też nie uważam tego za zboczenie, ale cóż poradzić, moja żona jest niestety odmiennego zdania....Poznam chętnie kobietę, która potrafi docenić zalety sztuki oralnej

Hej Mephi dlaczego robisz kuku i uciekasz nie ładnie tak :) chociaż daj nacieszyć sobą moje oczy no ;):P !!!!

Gość moogeeeeeeeeee
przyłaczyć się?? Zboczony.....- jestes rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!! Ile masz lat ??

:D Dobranoc Zboczony jednak ty zboczony jestes jak kazesz mi takie rzeczy robic :P Bye

jeśli możesz, to się przyłączaj..... jeśli chodzi o mój wiek, to u komunii już byłem i rower też już mam...więc mam już kilka lat za sobą... :-)

Gość moogeeeeeeeeee
Zm nie kokietuj :)) Wiem, pytanie nie powinno paść ale taka juz jestem ze mam za długi jezorrr:)) Choć czasem sie on przydaje :)):p To zapytam inaczej jesteś przed 30 czy już po ??:))hmmm?? Tyle chyba mozesz zdradzić ??:))

erotyczna, to bardzo proste, moja dusza nie potrafi dostrzec odpowiedniego miejsca do lądowania, chyba takiego jeszcze nie przygotowałaś.....

Gość moogeeeeeeeeee
hmmm...Rozkosznie brzmi :)) To jak możesz to czekam na odpowiedz .... Ale obstawiam ze jesteś juz po :)) Strzał w 10 czy chybiłam ??hm???

Ok Zboczony m postaram sie przygotować miękkie lądowisko dla Ciebie Może być anielski puch ? I odpowiedz no pragnącej duszy na pytanie o wiek , bo sie gotowa zadręczyć , a miło tu z nią jest :)

Tylko dojrzały owoc smakuje rozkosznie..... Owszem, jeszcze mogę..... Dobry masz wzrok, spokojną rękę oraz za długi jęzorrr:-)

Zm mnie tu nikt o wiek nie pytała, ale może moje łono sie nie nada do lądowania :P , a miła pomarańczka widzisz chętna bardzo :P i na pewno przed 30 :P