Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Gość mimozaa
Orzeszek nie przegonimy :) No widzidz pamieta wiec czym sie martwisz:) Anastazja no wlasnie widzisz laska z Ciebie wiec dlugo samotnoscia sie nie nacieszysz:P Spotkasz odpowiedniego to nie bedziesz miala oporow co do lozka ;)

niestety jak narazie nie mozemy sobie pozwolic na dzidzie niestety. fajnie byloby jakby tak wyszlo ze by mimo tego sie pojawiła

mimoza a twój synek śpi? opowiedz nam coś o nim...? podobny jest do ciebie..? umie już chodzić... i kiedy ten roczek to się wproszę na imprezkę hi hi:P

Gość mimozaa
Wiesz zawsze moze byc niespodzianka;) Moj byl prezentem:) Pojawi sie. A dawno temu sie rozstalas jesli moge spytac :)

z obecnym nadal jestem weszłam na ten topik ze wzgledu na bylego. a i z obecnym czasem sie zdarzaja kłotnie i potrafi mnie zranic ja jego z reszta tez bo takie jest zycie

Gość mimozaa
A gdzie tam spi, ostatnio cos mu sie poprzestawialo ze spaniem i chodzi bardzo pozno spac, ale na sile nie uspie go, tylko on sie naplacze a ja namecze:P Ale zaraz go zagonie do spania, bo juz pozno. Jeszcze nie chodzi, poki co trepta w chodziku i za raczki jak sie go prowadzi:) Uwielbia bajki i niezly klocek z niego, to dlatego plecy mnie bola:O Ma az prawie 4 zeby, duzo sie smieje malo marudzi zlote dziecko:) Podobny poki co jest zupelnie do nikogo :P Ma za to duze niebieskie oczy chyba po mnie;) Jasne wloski ale ma ich poki co bardzo malo:P A roczek za 2 tygodnie zapraszam wszystkie :D

czasem sobie tak mysle zeby odstawic tabsy wtedy bylaby dzidzia:) a mój by sie bardzo ucieszył, nie raz mi mowil ze bysmy sobie zrobili ale ja jeszcze nie chce

tzn chce tylko nie mogesie zdecydowac na ten krok tak swiadomie. ale gdyby sie pojawiła to bylubysmybardzo szczesliwi. No to szykuje sie imprezka urodzinowa:)

super kocham takie roczne babęli choc najbardziej męczą rodziców juzmaja dość siedzenia a chodzić nie potrafią ... ja wychowywałam ponad rok czasu synka cioci... ciocia gdy go urodziła bardzo się rozchorowała... więc sie do nich wprowadzilam i zajmowałam sie domem bardzo mi sie podobała ta rola... choc ciężko było się uczyć a po szkole zajomać sie resztą... ale dałam radę... i do tej pory kocham tego łobuza ponad życie ...dziś już ma dziewięć lat ..:)

ja troche zazdroszcze kolezankom i szefowej jak widze jak sie cudnie rozwijaja. rosna jak na drozdzach i jak kochaja swoje mamusie

Gość mimozaa
No fajne sa maluchy ale duzo przy nich jest pracy i to wcale nie takiej lekkiej:P Ja walcze z malym ale nie chce maly dziad spac:P

Gość mimozaa
wykonczy mnie kiedys te jego usypianie i tak dalej nie spi:O tragedia z tym jego usypianiem. Skoro wszystkie poszly spac to i ja chyba zmykam.

Gość mimozaa
U mnie dalej pada snieg, slicznie na dworze, bialo od razu kojarza mi sie swieta z taka pogoda:) Maly chyba zasnal nareszcie :D Dobrej nocki wszystkie klubowiczki ;)

Gość kredka95
Hej Orzeszku ;) W sumie nawet dobrze tylko jakoś nie mam co robić.. ;)

Gość kredka95
A tak na marginesie - jesteś super laska ;) ;D

Gość mimozaa
🖐️ Ostatnio coraz ciezej mi sie wstaje, wieczorem ciezko mi zasnac a rano jestem nieprzytomna:O Orzeszek mam nadzieje, ze dobrze sie zakonczy Twoj plan;) Wczoraj tyle sniegu napadalo a teraz chlapa:O i grad pada, popieprzona ta pogoda. dzisiaj przyznaje sie mam lenia ma maksa, powinnam zabrac sie za sprzatanie, maly poszedl spac a ja zrobilam kawke i przyszlam do Was. Ale Wy pewnie w pracy badz szkole:)

Gość mimozaa
hej migotka:) Jak sie czuje przyszla mamusia?? widze, ze imie masz juz wybrane?? Ja nie moglam sie cala ciaze zdecydowac, maly mial 2 dni i dopiero doszlismy do porozumienia:)

Gość mimozaa
Co do imienia to ja postawilam na swoim :D Ladne wybral Bartus bedzie :)