Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Gość Lag
Witam. Możesz pogadać na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość mimozaa
Ja krewetki tez lubie ale zaby bym nie zjadla :P No pieknie to z calego towarzystwa to ja stara dupa jestem:P Juz 27 mi stuknelo :P I sama wiec co ja mam powiedziec :P:P:P zalamka ;)

mimoza przybiła bym ci piątkę... ale ty masz dziciusia... ja dopiero mam beznadziejną sytuację... zanim kogoś poznam hajtne się i urodzę dziecko bede miała cztery dychy,,, to jest masakra...:P :P

Gość mimozaa
Anastazja ja juz sie prawie pogodzilam, ze zostane stara panna z dzieckiem:P Wszystkie mlodziutkie jestescie:) A mi dzis cos w plecy weszlo i chodze jak prawdziwa babcia oj starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc:P Tez kiedys pracowalam jako kelnerka, milo wspominam, fajna ekipa byla. Pamietam moj pierwszy dzien, nie wiedzialam co jest co i szef kuchni sie strasznie darl, wkurzylam sie i rozdarlam sie na niego ze to moj pierwszy dzien i mam prawo nie widziec, juz wiecej na mnie nie krzyknal:) a okazal sie super facetem, smieszny byl strasznie :)

Gość mimozaa
A wiesz, z dzidziusiem to bym poczekala na jakiegos odpowiedniego ojca, bo chcialabym by maly mial tate przy sobie... ale nic juz na to nie poradze;) fajnie miec takiego szkraba ale zycie sie totalnie zmienia o 180stopni

ale głupoty gadasz... dziecko to żadna przeszkoda w poznaniu kogoś fajnego... fajna jesteś więc niebawem ktoś cię sprzątnie...:) a w pracy super jest... fajna ekipa a z szefem jestem na ty super gość...:P

Gość mimozaa
Tak Migotka mam prawie juz rocznego synka:D A Ty widze tez bedziesz mamusia, gratulacje🌻

Gość mimozaa
Wiesz nie kazdy chce sie wpisywac na uklad z dzieckiem i ja to szanuje, nie mialabym nic przeciwko zeby mnie ktos sprzatnal;) A Ty nie licz na stara panne, bo nie wierze zeby Tobie czegosc brakowalo;) Dobranoc Orzeszku 🖐️

Gość mimozaa
A no fajnie ale czasami rak brakuje;) Malenstwo to do roboty i bedzie szkrab ;)

Jutro dziewczyny was odwiedze, mam nadzieję że nie przegonicie mnie;-) i powiem wam coś, mój chłopak się odezwał tylko że ja nie mam czasu pisać bo jestem zajęta pogaduszkami z wami:*

wiesz no niby zgrabna jestem i faceci się za mną oglądaja... ale chorera nie mogę sie przełamać miałam jednego faceta wiesz w łóżku też... więc zachowuję się jak cnotka... i jakoś przełamać sie nie mogę... może jak pójdę do łóżka z pierwszym lepszym to mi sie w głowie coś zmieni...:P

Gość bgntnnytynt
Cześć dziewczyny na afe jest dużo podszywów i nie bardzo lubię tutaj rozmawiać ale jeśli, któraś miałaby ochotę to zapraszam na moje forum. www.forumes.pl wpadnijcie ;)