Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Gość amelia 63
zachowujecie się jak suki niedoruchane

Gość mimozaa
Amelia nam tez jest milo ale jak Ci sie nudzi to znajdz sobie jakies pozyteczne zajecie a nie musisz pisac swoich wywodow tutaj.

Gość amelia 63
niby nie jesteście lesbijkami a się zachowujecie jak lesbijki

Gość amelia 63
liżecie sobie ci,pki nawzajem a to jest tragedia :(

Gość mimozaa
Amelia nie mamy ochoty sluchac Twoich glupich docinek, jezeli masz doswiadczenia lesbijskie to zatrzymaj je dla siebie🖐️ Orzeszek przestan sie dziewczyno dolowac, nie ten bedzie nastepny nie ma sensu sie tak zamartwiac, zdrowie sobie niszczysz.

Gość mimozaa
Hej Anastazja:D Andrzejkowa noc bosko impreza na maksa ;) a tak na serio wlasnie uspalam malego i nie wiem gdzie rece wlozyc:P wiec sprawdzilam co u Was:P

mimoza wiele mamy wspólnego bo też nie wiem gdzie ręce włożyć...:P czy coś zjeść ... czy się myć czy może posprzątać... a do tego padam 12godin pracy kiedyś mnie wykończy:P

Gość mimozaa
Tak plany mam boskie:P Za godzine bratowa z siostra wpadna na film desperat housewife:D I takie to andrzejki bede miala:P No ja tez nie wiem czy sprzatac czy odpoczac, dzis maly dal mi do wiwatu, troche przeziebiony jest i zeby mu ida, byl dzis mega marudny, wykonczy stara matke:P chyba zrobie sobie cos do picia i po prostu sobie posiedze:D sprzatanie nie ucieknie;) Kurcze usta usta sie skonczyly😭 a tak lubilam ten serial:D

to co już nie będzie więcej odcinków...? masakra zakochałam się w tym serialu... i jak zwykle co dobre szybko się kończy:( bynajmniej sama nie będziesz..:) cholera muszę sobie chłopa znalezdz bo ocipieję:P do reszty...

Gość mimozaa
Migotka szczesciara:D No wlasnie nie wiem, dzis leci co innego az sie zdziwilam, bo bylam pewna, ze juz jest 3 seria a tu ni ma:( Mam nadzieje, ze bede nowe odcinki:D A do mnie w ogole dzisiaj ten od kina caly dzien pisze nie wiem o co mu kaman:P Koniecznie trzeba cos znalesc, tylko gdzie tych normalnych chlopow szukac :P

Gość mimozaa
Z zastrzezeniem zalezy ktory ;)

Gość amelia 63
co za lesby,tragedia i upadek moralny :( :(

ty to fajnie że pisze może polubił oglądanie filmów w twoim towarzystwie....:) no własnie gdzie ich szukać... na dysce nie za bardzo tam faceci szukają lasek tylko na raz... a na co dzień niema gdzie...:(

droga amelio chcesz to dołącz do nas ale coś mi się wydaje że jesteś nie wyżytym prawiczkiem...:P a jeśli szukasz kogoś kto zrobi ci minetę to najpierw się podmyj bo śmierdzi:P