Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Gość mimozaa
No niby tak ale nie wiem do konca o co mu chodzi. No wlasnie, nie wiem gdzies sie pochowali Ci normalni. U mnie dyska odpada, bo nie chodze a na co dzien, to nawet jak gdzies laze po sklepach itd to z malym, a to od razu zakladaja ze kogos mam:P amelia idz psuc gdzie indziej topic.

to fakt... kiedyś było łatwiej teraz większość fajnych facetów jet zajęta... a reszta myśli że my jesteśmy zajętę więc nawet nie podchodzą i kółko graniaste:P

dzień dobry dziewczyny... ja już po pracy hi hi cieszę się jak cholera w końcu moge coś ugotować i posprzątać chatę... a syn szefa znowu chciał mnie zaprosić na kolację... co on się usrał z tą kolacją??? moze liczy na śniadanie hi hi...

orzeszku nie martw się ten twój były to jakiś cham... nie zwracaj na niego uwagi... mam nadzieję że zareagowałaś na to odpowiednio...?

🖐️ Orzeszku trzeba bylo strzelic w pysk i juz! Anastazja uparl sie na Ciebie :P Juz po pracy, dzis expresem skonczylas:D A u mnie znow sniegu dowalilo. Ja dzis troszke ogarnelam w domu, bo juz patrzec nie moglam.

ja z pewnością bym się nie powstrzymała i w pysk bym mu dała hi hi już tak mam:P tak dziś tylko siedem godz... i luzik hi hi...:P i tak z nim nigdzie nie pójdę... wiecie jak to jest to syn szefa gdyby coś nie wyszło jeszcze pochwaliłby się tatusiowi i co.?

za to ma wpaść do mnie dziś kolega z pracy... nasz kucharz hi hi:P niezłe ciacho ale znając życie to przyjdzie się żalić na swoją ex z którą się rozstali... podobno jakaś szurnięta... chorobliwe zazdrosna gdy chciał oglądać vive to z nerwów kable powyrywała... ale zagrywka co nie hi hi:P ale i tak włożę mini:P kto wie może złapie się na ten chwyt hi hi:P

No ja tez bym w pysk walila od razu:P Anastazja myslisz, ze by sie zalil tatusiow:P tatusia synus heheh To niezla mial laske, matko boska kable rwac niezle:P dobrze, ze tv nie pierdylnela o sciane:P Mi moj byly podarowal tel, a pozniej pierdylnal nim o sciane i powiedzial, ze to moja wina, bo go wkurzylam:O Jak najdalej od takich ludzi, bo to niebezpieczne:P No jak zobaczy Cie w mini, to pewnie nie w glowie mu beda te kable hihihi

może na pocieszenie od razu załączę vive jak myślicie:) to by gały postawił he he :P telefonem rzucił to niezły nerwus... alebo czubek zależy jak kto woli hi hi:P a ty jak tam po andrzejkach ? pan kinowy dzwonił?

moze lepiej nie , bo mu wspomienia wroca;) Psychol to idealnie do niego pasuje, a lubilam ten tel hehhe Nie, nie dzwonil, wczoraj do pozna smsowal. A po andrzejkach dla mnie zwykly wieczor, kiedys to sie szalalo a teraz w domu z dzieckiem:P Zreszta tutaj sie nie obchodzi Andrzejek takze nic specjalnego:)

Nie, no na ksiezycu to mnie jeszcze nie bylo :P:P:P Po prostu nie mieszkam w Polsce ;) A tu maja inne zwyczaje, Haloween etc;)

Aaaa to stad te zabki do jedzenia;) No, ja w Irlandi, zielona wyspa aktualnie biala :D

irlandja jeszcze mnie tam n ie było ale kto wie hi hi ... francja też troszkę zaśnieżona are to raczej na pół zach. a tutaj u mnie to taka średnio... choć mrozik daje po zadzie he he :P

No kto wie :D:D:D Jak cos to zapraszam jakby co :D Orzeszku Ciebie tez zasypalo??

No dziewczyny, ja mam trochę neta w tel bo rozwaliłam matryce w kompie:-( i nie stać mnie żeby to zrobić:-( nie zasypało tak bardzo, a ja mieszkam pod Zamościem:-) i chciałam ze szkoły do domu wrócić...

Anastazja jak tam ten przystojniak??:D dlugo Cie nie ma, to chyba dobrze ;) Orzeszku ale dotarlas do domu?? Migotka wszystkie dzis wywialo:P Ja bylam na spacerku, dupsko mi zmarzlo, snieg dalej pada zima na calego, kto by pomyslal:P