Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Gość mimozaa
Mi cala ciaza ogolnie szybko zleciala, tylko pod koniec mialam juz dosyc, ciezko spac bo polozyc sie wygodnie z brzuchem to raczej niemozliwe;) Zobaczysz zleci nawet nie bedziesz wiedziala kiedy. Moj maluch sie pospieszyl, bo prawie 2tyg przed terminem zachcaialo mu sie do ludzi;)

Gość mimozaa
Orzeszek co sie stalo?

Gość amelia63
cześc dzifffki,tez chciałabym do was dołączyć

Gość mimozaa
A daleko mieszkacie od siebie?? Moze Ty moglabys pojechac do niego?

O to chodzi że mam 25 km. Nie mam dojazdu do niego bo nie ma takiego połączenia. Jest z miasta ale z powrotem będzie wielki problem. A pozatym skoro nie ma dla mnie czasu to ja nie będę się narzucać. Czuje się zbędnym dodatkiem który nie jest potrzebny, chyba oddale się od niego tak będzie lepiej.

Napisałam mu że skoro nie przyjedzie to ja pójdę na urodziny do koleżanki, a on-jak chcesz. Myślałam że zaprzeczy temu, tak jak kiedyś a teraz to nawet go to nie ruszylo, jeszcze trochę i nie wytrzymam i zabije się przez niego.

Gość mimozaa
Moze porozmawiaj z nim o tym, ze moglby Ci wiecej czasu poswiecac. w sumie niedaleka odleglosc Was dzieli wiec to chyba nie problem? Mnie kiedys z bylym dzielilo ponad 150km a jednak co weekend sie widzielismy, dla chcacego nic trudnego:D

Gość mimozaa
w takim razie idz i baw sie dobrze! a z zabijaniem to bez takich pomyslow, to nie jest zadne rozwiazanie i nie bierz nawet tego pod uwage!

Gość mimozaa
no to nie wiem, Twoja decyzja zrob jak uwazasz. To nie miej dla niego tez czasu to moze sie ocknie.

Ale ja te zabawę wymyśliłam , byłam ciekawa co on powie na to. A tak całą sobotę i niedzielę przepłacze, ogólnie to cały czas płacze, i mam taki ogromny ból serca. Kiedyś to ja rządziłam facetami, oni za mną latali, a teraz czuje się kiepsko, kiedy on decyduje wszystkim, kiedy się widzimy, itp. Czuje się dziwnie.

Gość mimozaa
nie placz nie warto❤️

kurcze a ja przespała ze dwie godziny nawet nie wiem kiedy poszłam spac, orzeszku nie przjmuj sie az tak facetem jak zateskni to sam napisze

Gość mimozaa
nie siedz w domu tylko gdzies wyjdz nie masz zadnej kolezanki albo i kolegi?Przeciez nie musisz siedziec w domu no i nie placz, nic to nie da a tylko wylejesz lzy przez kogos kto nie jest ich wart. Nie jest wart Twoich lez, ten co jest wart nigdy Cie do nich nie doprowadzi.

Gość mimozaa
Migotka spij poki mozesz ;) Pozniej noce bede zarwane przez bobika:)

No mam koleżankę. I obie czekamy na wypłatę. Bo obiecałysmy sobie mały melanż. Nie chce mi się już do niego pisać. Chce przestać tak o nim myśleć. Zająć się sobą. I znaleść jakieś zajęcie na te zimowe wieczory.

Gość mimozaa
na pewno dacie rade, jak Ci maz pomoze to nie bedzie tak zle:D Moj to sie bal malego, moze z 5 razy go nakarmil jak mu kazalam bo ja juz padalam ehhh jednym slowem do dupy byl :P:P:P Tylko synek na pokaz wielki tatus 😠

moj to uwielbia dzieci:) i napewno wiece o nich wie niz ja a z mały czyli z brzuszkiem gada codzinnie :)

Gość mimozaa
Bardzo dobry pomysl Orzeszku:) Obyscie dostaly kase przed weekendem i poszalaly:D:D:D Anastazja chyba dzis w pracy, bo sie wcale nie pokazuje.

Gość mimozaa
to swietnie :D szczesliwa rodzinka bedzie oby takich wiecej :)

Tak myślę, co ja mu zrobiłam że tak mnie traktuje, przecież ja z sercem do niego, kiedyś tak mu zależało tak zabiegał o mnie, bal się że mnie straci, a teraz ma to gdzieś.

Gość mimozaa
Faceci sa czasem trudni w obsludze:O NIe smuc sie Orzeszku👄

Mimozza ale ja nie żądam wiele. Tylko więcej czasu dla mojej osoby. Chyba usunę z mojego profilu na naszej klasie zdjęcia z nim. Skoro on nie chce wstawić u siebie ze mną to i z nim mi nie są potrzebne.

Gość mimozaa
Ja wiem, ze nie rzadasz wiele ale najwidoczniej dla niego za duzo. Moze na prawde brakuje mu czasu no nie wiem nie znam go, nie wiem czym on taki zajety jest. Chcialabym Cie jakos pocieszyc no ale nie wiem co moge zrobic.