Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Szukam koleżanki, kogoś z kimś mogę normalnie pogadać...

Polecane posty

Nie ma za co :D Anastazja na pewno sie doczekasz:D Wprawe juz masz, wiec do roboty hi hi hi:D

dzięki dziewczyny :) dobrze miec takie wsparcie:) a moj Bartuś dzisiaj jakies wariacje ma od godziny nie daje mi chwili spokoju

kurcze 18 euro za godzine...no pomysle pomysle;) Dziewczynki spadam powolutku bo obowiązki mnie wzywają...dziecko głodne chyba już:)a chłop zaraz z robotki wróci...wiec jakąs kolacyjke za 10 euro musze przygotowac;)...sciskam Was mocno i kolorowych snów zycze

Ja pamietam, jak poszlam na usg to moj maluch zamarl nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami:P lekarz musial mnie po brzuchu szturchac, zeby sie ruszyl a po wizycie kopal jak szalony :D To nic tylko biznes otwierac :D

no jutro odezwe sie do Was Kochane bo niesamowicie humor mi sie poprawił po rozmowie z Wami:) Migotka, życze żeby dzidziuś Twoj zasnął szybko bo takie kopnikai w brzuchu przez całą noc to nie dają spac:);)

ja widze ze sie nie wyspie dzisiaj a musze czekac na mojego az z pracy wroci kurcze jeszcze cos ogrzewanie mi padło i tak w domu niezbyt ciepło:(

Misia Twoja malutka tez tak dlugo nie spi?? Chociaz odpukac maly poszedl dzis spac wyjatkowo wczesnie wiec pewnie mnie z ranca obudzi, a ja bede nieprzytomna:P

dziewczyny od dawna jesteście na kafeterii? bo ja to od niedawna ale juz zauważyłam że czubków też tu nie brak na szczęście... my się zgrałyśmy:)

Mimoza no moja malutka tez nieraz w nocnego marka sie bawi, ale tak zalezy od dnia...ale dzisiaj szaleje;)...dobranoc Dziewczynki:*

Ja kafe znam juz ladnych pare lat. Kiedys regulanie pisalam pozniej mialam pare przerw, nie chcialam by byly czytal to co pisze, bo on wszedzie nos wsadzal. Czubkow nie brakuje, kiedys bylo lepiej mniej zlosliwosci i jakos przyjemniej bylo. Poki co nasz topic przebiega milo i oby tak zostalo:) Anastazja no nie dziwie sie ja tez bym nie spala:P

Tak wczesnie otwieracie restauracje? Pewnie sniadania serwujecie? Ja pamietam najwczesniej na 10 chodzilam wiec dalo sie wyspac:P Kurde horror leci na tvn wiem, ze nie powinnam ogladac bo pozniej bede sie bala sama spac:P

czesto krzycze na mojego kochanego hehe no a tak to nic mi nie jest:) jak by mały nie kopał to bym wogole nie czuła sie ciezarną

wiesz rano to ja planuję imprezkę tym razem będzie wieczór kawalerski więc mam troszkę dodatkowej pracy... kiedyś wykończy mnie to organizowanie imprez... ale fajna kasa jest..:P o otwarcie restauracji mamy od 9...

Wieczor kawalerski uuuu znow pelno kawalerow do wziecia:D Ale Ci dobrze :D

nawet nic nie mów nie znoszę takich imprez... tym bardziej że koleżanki z pracy mają głupie pomysły... kiedyś zawołały mnie na środek sali ... co się okazało powiedziały tym samcom że jestem striptizerką... masakra myślałam że spalę się ze wstydu... ale podobno każdej z nich poprzedniczki robiły taki kawał:P

ja też swojemu nie pozwolę tym bardziej że widzę co pan młody potrafi robić na takiej imprezie... po prostu obłęd :P

no własnie, koledzy mojego na bank by wzieli jakis striptiz albo i gorzej a ja nie chce zeby moj w czyms takim uczestniczył