Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina2222221

UMARLAM JUZ WIELE RAZY - ZNAM KAZDY SZCZEGOL SWOJEJ SMIERCI

Polecane posty

Gość Madlen.....
...oj marcelinko.. było by dla mnie wielce ciekawym doświadczeniem znaleźć sie w takiej sytuacji...

Gość jhhjhjhjhj888
2011 tez

MUZYKA OK.. lady gaga bedzie miala nowa piosenke "looking for you" x factor wygra rebecca czy jak jej tam taka mulatka troche.. wiem bo pozniej wyda plyte. ale to angielski program wiec pewnie nic wam to nie mowi..

Gość rwewrr
Przeczytałem szybko na necie, że masz prawdopodobnie Zaburzenia obsesyjno-kompulsywne związane z obsesją na punkcie własnej śmierci. W różnych forach dziewczyny wypowiadają się na ten temat i mają podobne objawy. Podłoże może mieć w depresji lub po traumatycznych przeżyciach. Leczenie jest skuteczne i trwa ok 2 lat.

Gość nie wychodz tego dnia z domu
od 7 lat przeżywa rok 2011 napisała, ze budzi się 15 listopada 2010 więc wydazenia z krzyzem dla niej miły miejsce 7 lat temu

dobra ja nie muszę Cię sprawdzać, wierzę w to co napisałaś, ale znowu pytam: jak my mamy w tym pomóc ?

Gość nie wychodz tego dnia z domu
marcela, a w jakim mieście byłaś w szpitalu?

Gość rwewrr
Ja ci akurat wierzę autorko w to, co piszesz bo to co odczuwasz jest dla ciebie jak najbardziej realne, ale musisz zdać sobie sprawę z tego, że to jest choroba i nie trzeba się jej wstydzić.

Gość Madlen.....
Hmm.. to jasnowidz na przykład i ktoś kto pamięta poprzednie wcielenia też mają zaburzenia obsesyjno-kompulsywne?

Koniecznie musisz iść do jakiegoś dobrego psychiatry.... dziewczyno jesteś chora, to co piszesz nie może mieć miejsca bo takie rzeczy się nie zdarzają

Gość avecezarrr
Marcelina- to jak DZIEŃ ŚWISTAKA..... u ciebie trwa siedem lat!!! Ale.... wszystko kończy się OPTYMISTYCZNIE.... PRZEŁAMIESZ TO!!! I.... 21 grudnia 2011 roku- OBUDZISZ SIĘ i to będzie- NORMALNY DZIEŃ- dalszy ciąg Twojego życia- bez żadnych powtórek. Ty masz traumę a ja... (ha, ha- może też jestem INNA!!) WIEM, że tak będzie!! Dlaczego trafiłam na Twój topik????? ABY CI TO POWIEDZIEĆ! Będzie OK!!!!!

Gość rwewrr
Nie - jasnowidz ich nie ma. Ktoś kto pamięta poprzednie wcielenia - były kiedyś badania nad takimi ludżmi i się okazało, że są normalni ale w żaden sposób nie można udowodnić, że mówią prawdę o poprzednich życiach. Po prostu bajerują, mają taką psychikę choć w społeczeństwie normalnie funkcjonują.

Gość Madlen.....
Czyli wierzysz że można przepowiadać przyszłość, a pamiętać przeszłości z poprzednich wcieleń nie? Ciekawe..