Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

jeszcze nie robie ale chodze i mysle o niej cały dzien. Bedzie jutro na obiad, mieso mielone juz sobie nawet zmieliłam bo mialam kawałek szynki. Tnks- chetnie skorzystam, poprosze przepis na to dietetyczne tiramisu:)

melduje ze doszukalam sie przepisu na zupe serowa TNKStermin!!!!!!!i ide do kuchni. strona 527. kopiuje: Do bulionu/ rosołku dodajemy: -pora pokrojonego w "księżyce" -kuleczki z mięsa mielonego - pieczarki -serki topione śmieetankowe - polecam hohland Można dodać więcej warzyw np groszek, marchewke etc Gotujemy aż wszystko zmięknie i zagęszczamy śmietaną - jak dla mnie pycha!!! Można podawac z grzankami, na cieplo i na zimno No i najszybsza zupa świata - zup cebulowa Do bulionu wkrajamy cebule w paski, gotujemy, jak zmięknie dolewamy winko lub ballantinesa ( troszke dla aromatu), dodajemy przypraw - sól , pieprz Mozna podac z grzankami a najlepiej z grzankami serowymi

olinka, posikałam się prawie ze śmiechu :D dobre.

ale dobre te wywody "mamy takiej sobiee" hehe caaała prawda;)) Zaraz malego klade to sobie poczytam do konca! ;)) M odwiozlam i ruszyl juz na narty, i juz mam tydzien zaplanowany na wyjscia:) a najlepsze to piłość służbowy samochod niz własny;) przynajmniej o BP sie martwic nie musze;)))) uuuuf;) zaczyna sie u mnie hajlajf!!

Tusia, ja dałam małemu takie deserki/jogurciki (deserek waniliowy). Nie daję tego namiętnie, ale dlaczego nie? Takie moje zdanie :) skoro sa po 6tym miesiącu to znaczy, ze nie zaszkodzą. A 'chemię' mają taką samą jak kaszki.

a ja to zamiast kawy przerzuce sie na regularne oglądanie wiadomosci czy innych faktów- równie skutecznie podnoszą cisnienie:-D niejaki Bartłomiej W na konferencji nosz gwiazdor - Bartłomieju czekam na twój udział z tancu z gwiazdami niemcy jako ofiary II wojny sw żadający oddania domów po przodkach u nas.nosz parodia ile sie to bedzie jeszcze ciągnęło?. jeszcze tylko brakuje zeby Oświęcim Majdanek i inne obozy zaczeli opisywac jako sanatoria czy wczasy...odchudzające!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciotka- a widzsiałaś pewnie jak gwiazdor, celebryta Bartłomiej Wu sobie hairstyle zrobił. Został twarzą jakiejś firmy produkującej rozjaśniacze do włosów, albo wody utlenionej. Wyobrażam sobie Katarzynę Wu teraz jako ściętą na krótko tlenioną blond psychopatkę.

no własnie to mnie ruszyło- zrobił se fryz pewnie na konferencje nosz kurwa celebryta. i juz planują wyjazd moze z kraju, a gdzie wyrok? zdaje mi sie ze bez wyroku tak hop siup sobie wyjechac nigdzie nie wolno... i w ogóle zachowują sie jak ofiary a nie jak s (op)prawcy

olinka kur..waaaaaaa dobre normalnie popłakałam sie potem zabrali i wylaczyli mi kompa bo juz nie mogli ze mna a na koniec wyrzucili mnie z pokoju a ja przez caly ten czas ryłam ze smiechu........ polecam wszystkim link olinki ;)

dziewczyny!! musze wywalic do krzeselko ktore dostalam uzywany, bylo ciagle w worku foliowym, i dzisiaj rozpakowalam, jest dosyc niezabdane. Musze kupic nowee.... nie zapisywalam waszych linkow do krzeselek do karmienia,,,, BŁAGAM wklejcie swoje propozycje... interesuja mnie aby: miały regulowane siedzisko, góra i dół, oraz wychylane do pozycji pollezacej, material łatwozmywalny, 5 punktow zapiec, i fajne tacki . DZIEKUJE

oj tymkowa na swoja stronice musisz jeszcze zaczekac ja jestem w pierwsza w kolejce. krzeselko chicco polly 2 w 1 ale jest dosyc drogie ciotkajulia ma podobne i 3 razy tansze. a moja dzidzia ma sie znacznie lepiej najwazniejsze ze sie juz usmiecha to i ja tez moge. ;)

mnie się humor momentalnie poprawiła a was niema :( dziadek ciotka tnks wy zawsze pijecie? gdzie jestescie??????? dzieci juz spia zapraszam tutaj.

dziś małej spadła temperatura i jej sie poprzestawiało nie chce nic jesc oprocz cycka :( dobrze ze chociaz jego chce ;)

Heloł!!!! Nieobecna usprawiedliwiona ;) Cały weekend pod znakiem spotkań towarzyskich ;) Dzisiaj gościłam bagatela 12 osób ;) TNKS--ja tez karmię piersią i daję rano, potem duża przerwa i od 13 w zasadzie co 2 h cycek, czasem jaki dodatek. Jedynie dwa karmienia (od jutra tak będzie) wyłączam. Im mniej karmisz, tym mniej pokarmu. Mi wychodzi jakie 4-5 karmień w ciągu dnia i dwa w nocy. Pytanie mam o tego Atkinsa, to można być na tej diecie karmiąc piersią? Masz może jakiegoś e-booka? Czy zasady diety, cokolwiek? Laski Lence IDZIE PIERWSZY ZĄBEK!!!!! :d :d Widać już białą kreseczkę :D Tymkowa--ja mam regulowane wszystko, oparcie i podnóżek, tacki (dwie), kosz z tyły, nazywa się Apollo Sun. Polecam!! Tusia-- (masz na imię Marta?) Bo na mnie też w domu Tusia wołają ;) Ja kupiłam, ale nie dałam, bo zawiera cukier na drugiej pozycji, czyli ma go dużo w składzie. Kup jogurt naturalny, dodaj owoc i będzie git! Za tydzień wracam do pracy, chyba się porzygam :o

Gość Aga 15510
Pozdrowienia z Borow Tucholskich. Chyba sie tu przeniosę. Moje dziecię samo zasnęło w łóżku i nie potrzebowało do tego cyca. Nie ma to jak u babci.

kurde, misiaczkowa ty rzygać chcesz bo musisz wracać do pracy, a ja bym dyrekcję , która by mnie zatrudniła po dupie całowała za pracę w trybie dziennym :-(

aga 15510- w Borach Tucholskich spędzałam wakacje pod namiotem co roku z rodzicami ! fajne wspomnienia z dzieciństwa mam, baaaaaaaaa nawet noge złamałam wskakując do płytkiej wody i wróciłam z gipsem po samą dupę i spędziłam w nim resztę wakacji:-)

_aga_ ja jeszcze jestem, ale ucielam długa pogawedke z Grays na fb i net mi nie chcial dwoch stron naraz odpalic no . Dzieki za krzeselka, piszcie mi jeszcze, ja kopiuje do worda nazwy i jutro bede analizowac. a teraz ide polezec i poczytac z koma was bo jutro rano na rehabilitacje no .... ciaooo

yeeeeeeeah ;)))) hehheh _aga_ wcisnelam sie no nie ;P qrde, wybacz kochana, postawie ci dobre latte machiatto ;)

misiaczkowa - podoba mi sie to apollo sun , a powiedz szczerze jak z czyszczeniem tych zakamarków o ktorych mowi sie na roznych forach..?

Nie wiem, bo jeszcze nie czyściłam ;) :D Mam zamiar prać w tygodniu. Miałam kiedyś podobne krzesełko i nie kojarzę jakiś problemów z czyszczeniem :)

oooj to chicco jest wypasione;))) heh...cena juz mniej ;P ciotka - podaj mi twoje krzeselko, tez masz ladne i fajne ponoc.

Dzieńdoberek:D Niebo lazurowe za oknem:classic_cool: więc pewnie i wiosna za pasem:D Przydałoby się, bo wody i błota mam po kolana:O Kawy? TNKS🌻 huśtawka chyba do 9kg, krzesełko do 18, pozycja raczej siedząca...dziecko zakochane❤️

Dobry! Dawaj kawy DJ! właśnie karmię paszą -kaszką mojego królewicza.

już wkrótce będzie moja: http://kochamksiazki.pl/2012/02/07/serge-gainsbourg-fragment-ksiazki/ Ubóstwiam tego starego, oblesnego pierdziela:D:D:D Moja ekscytacja tym wydawnictwem osiągnęła poziom, na którym kochanie zażądało wyczerpujących wyjaśnień na dwa tak oto postawione pytania: O co mi chodzi z tym starym pierdzielem? Czy nie uważam, że jestem odrobinkę zbyt leciwa na podniecanie się tego typu typami:D:D:D