Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniamiii23

dlaczego samotna matka to dla mężczyzn

Polecane posty

Diabollica27 bycie z samotną matką nie nalezy do najłatwiejszych i mezczyzna musi bardzo kochac kobietę,jesli wchodzi w taki zwiazek,bo wtedy nie jest dla niego wazna idea "zobacz ile młodych i bez zobowiazań" tylko fakt,ze znalazł to,czego szukał,ciepło,dom,kogos z kim nadaje na tych samych falach...kwestia charakteru,wychowania i posiadania jednego bardzo waznego organu-serca ------------ kobieto Ty i każda inna! nie piszcie, że mężczyzna nie ma serca, że jest niedojrzały. mamy serce, jesteśmy dojrzali ale nie dla Twojego, ani Twojego, ani dla jej dziecka. nie wiem jacy mężczyźni zakochują się w dziecku swojej kobiety. są ok. niech ich będzie coraz więcej. ale są też dojrzali z sercem, które oddadzą kobiecie ale bez dziecka.

kijemtego Pierwszy wolny nick Chyba Cię zawiodę, ale ideałów nie ma, kieruj się sercem a nie schematami i podpunktami wytworzonymi w twojej głowie, bo może Cię to zmylić ----- to co dla Ciebie może być nie warte zainteresowania i poświęcenia pięciu minut, dla mnie może być ideałem. wiem, że ideałów nie ma. ale nie chciałabyś usłyszeć od faceta "jesteś moim ideałem" ? niech ma te swoje dwie, trzy, cztery, pięc wad. dla mnie jest ideałem. chcesz to mów - "mój facet to ideał, ale ma trzy wady" ja mówię - "moja kobieta to ideał"

Mam 2 kolegów, którzy preferują samotne matki - i to nie dlatego, że wiele z nich jest łatwych, zdesperowanych, ale dlatego, że są kochane, szybciej się przywiązują i bardziej starają. 1 z nich właśnie planuje wspólnie zamieszkać i mimo spotykania się dopiero 3 miesiące już kocha się z nią bez zabezpieczenia. Swoją drogą to bardzo rozsądne. 2. Nie ma teraz żadnej kobiety, ale stwierdził, że będzie szukał właśnie samotnej matki, bo taka bardziej kocha. Zdeklarował się też, że może mieć nawet dziecko z czarnym. Oboje mają po 28 lat. Osobiście uważam, że ich podejście jest żałosne. Nie traktowałabym samotnej matki jako jakieś gorszej kobiety, ale też myślę, że szukanie takiej, bo mnie wymaga jest chore i przykre.

Gość kijemtego
Nigdy nie wiadomo, co nas czeka, każdy ma skłonności do kalkulacji, ale jak to się mówi, miłość nie wybiera i może nas zaskoczyć. A nie swoje dziecko tez można pokochać i to bardzo...

Gość po30stce
Ja będę kierował się tym co mam w głowie, do tej pory mnie nie zawiodła, nie wpakowała w żadne kłopoty więc wole po swojemu, inni mogą być zadowoleni z innych rozwiązań

a może to jest tak, że już sam fakt, że zostałyśmy same z dzieckiem oznacza, że zwracamy uwagę na nieodpowiednie typy. To się jeszcze pewnie niejeden związek rozpadnie. Ale mi naprawdę dziecko nie wadzi, nawet więcej facetów zaczepia mnie na ulicy i zagadują do mojego syna, bo do mnie się wstydzą. A i poważnych deklaracji miałam trochę. A synu kosi fanty przy okazji :-D Bo wiadomo, że kobiety najłatwiej dotrzeć przez dzieci.

Gość kijemtego
Nie wszyscy muszą, ale wszyscy mogą, mimo, że na dzień dzisiejszy myślą inaczej. 🖐️

rozwódkaaa.to czyli opłaca sie byc kobietą z dzieckiem z tego co piszesz normalnie rewelacja

**cream** ja nie pokocham nie swojego dziecka jestem pewien na 100% no i nikt ci nie każe, nie jesteś pedofilem teściów też się nie kocha, ale zaakceptować i szanować trzeba.

rozwódkaaa..tu masz racje wystarczy jak facet bedzie akceptował dziecko kochac nie musi bo w końcu to nie jego on tylko spotyka sie z jego matką . najbardziej denerwuje mnie w tym wszystkim to ze są normalni , ułozeni, nie jacyc brzydale czy super przxystojniacy , którzy mają normalne podejscie do zycia ale wolicie imprezowiczów, podrywaczy itp, czyli wychodzi na to ze imprezowicz , podrywacz ma spłodzic dziecko a normalny ma wychowac

**cream** rozwódkaaa.to czyli opłaca sie byc kobietą z dzieckiem z tego co piszesz normalnie rewelacja cream, opłaca to się uczyć i pracować, a nie zwalać winę za swoje życiowe porażki na dzieci. Jak się samemu coś znaczy to ani dziecko, ani rozwód, ani 2 kilo więcej nie jest problemem. Ale to fakt, że moje dziecko to rewelacja :-D

Gość po30stce
**cream** Dokładnie jest tak jak piszesz, takie po 20tce młode mamuśki rozglądają się za starszymi, a jak pytam czemu to się okazuje się starszy jest odpowiedzialny, ustabilizowany i takie tam kawałki. Odsyłam do rówieśników to towarzystwo.

a po co mi 23letni facet, któremu jak powiem, że nie mogę wyjść do klubu to pójdzie sam i wyrwie następną? apropo cream myślę, że jesteś okropnie niedowartościowany, ciągle gadasz o przystojniakach i że tylko na takich facetów lecą kobiety, powiem ci tylko tyle, że nie każda niestety, masz spaczony obraz kobiet, albo młodzieńczy trądzik.

nie mam trądziku ale wy same jestescie sobie winne ale jeszcze raz napisze zycze wam wszystkiego najlepszego ale ja na panne z dzieckiem nie polece :) moze jestem troche niedowartosciowany ale przez wasze gadania :O

**cream** pannie z dzieckiem mówie NIE coś mi się wydaje, że ten to nawet powie NIE jak to będzie jego dziecko :-D cream na pewno ma trądzik!

kijemtego Nie wszyscy muszą, ale wszyscy mogą, mimo, że na dzień dzisiejszy myślą inaczej. ------ nie. :) nikt i nic mnie nie przekona. pokocham swoje, nie cudze. pokocham mój mały owoc miłości.

rozwódkaaa..widze ze na mnie wylewasz zale i gówniarzem nie jestem ja ciebie nie obrazam więc ty mnie tez nie powinnas

większosc meżczyzn nie chce inwestowac i wychowywac cudzego dziecka i nie ma to nic wspolnego z niedojrzałoscia emocjonalna, gówniarstem , podłoscią, brakiem miłości w stosunku do kobiety czy czymkowiek innym... tak juz jest, czysta biologia :( ja jako kobieta tez bym miała wielkie opory przed zwiazkiem z meżczyna , który ma dziecko .. i napewno tego dziecka bym bo nie pokochała:O

Gość uśta
to jeszcze zobacze

Gość jhvhgfchfjknmjk
wydaje wam sie, samotne matki tez wymagaja i maja do tego swiete prawo bo nie sa gorsza kategoria kobiet, moge rzec ze nawert lepsza, bo sa kochane, czule, wiedza co to milosc, ustatkowane, poukladane itp itd

Gość jhvhgfchfjknmjk
czyli mam rozumiec, ze mezcyzzni posiadajacy dzecko tez sa niepelnowartosciowi niegodni uwagi? zalosne