45-ka 0 Napisano Grudzień 23, 2010 No patrzcie państwo:O:) Co rusz to jakaś kelnerką z kawa leci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 23, 2010 bede miala co pic przez caly dzien :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaata 0 Napisano Grudzień 23, 2010 nie zauważyłam,że kawka juz postawiona,ale od przybytku głowa nie boli:):):):):):) 45-ka ja tez juz finiszuję tym bardziej ,że uznaje zasadę że co nie zrobiłaś przed świętami to zrobisz po.:):):):):) Ale ogólnie na jutro zostało zrobienie grzanek do zupy rybnej ,doprawienie barszczyku ,ugotowanie uszek i usmażenie karpia.My tylko jemy smażonego na sklarowanym masełku.Juz wczoraj zrobiłam śledzie w dużej ilości grzybów wg przepisu Koksika :):):):):) fajnie wyszły i co najważniejsze są dietetyczne.........................:):):):):) Jeden miły gość odjechał i chyba dobrze ...............bardzo kocham mojego syna ,ale niestety nadajemy na zupełnie róznych falach...............i niech mu to zycie układa się jak najlepiej ale chyba bez mojego udziału................. Dla ciekawskich śpiew na rynku podobno wyszedł całkiem dobrze :):):):):) Goda grzańca nam nie dali tylko ciepłą herbatke ,a na grzańca poszliśmy sobie sami do knajpy.Mam te występy po części sfilmowane przez mojego Pawełka ,ale to tylko w małej części bo wolał inne rzeczy filmować Aneczko dla mnie jesteś wielka z Twoim podejściem do życia i nawet nie wiesz jak Twoje wywody zmobilizowały mnie bo byłam o krok przed depresją W chwilach wolnych zajęłam się robieniem pps-ów no i zrobiłam ten z tą Kolędą dla nieobecnych jest piękna i jak prawdziwa. Teraz jeszcze chcę zrobić krótkie życzenia dla mojej amerykańskiej rodziny. Odezwę się jeszcze jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moses Nganu Angola Napisano Grudzień 24, 2010 im bardziej poznaje śpaślaki tym bardziej chce mi się na ich widok żygać Clement Bundagu (Chad) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksikk 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Jak się mówi nocą dzień dobry ? Raniutko bym wiedziała a teraz ? Prawie święta :) Girlanda o powały , uszka w spiżarni , barszcz również i grzybowa. Śledzi epo wileńsku ,śledzie ze śliwką i śledzie korzenne , ciasto orzechowe ,pudding już był wcześniej :) Sałatka dojechała , karp w galarecie , pstrąg z piekarnika nadziewany warzywami .Reszta jutro :) Kruszynki nie wyrobiłam się w tym roku z życzeniami , chociaż kartki świąteczne robione przez dzieci szkolne leżą.... Życzenia te zatem wyślę do Was teraz Wesołych świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Wiecie, jest mi przykro. Uciekal czlowiek od komuny a tu rodzi sie jeszcze wieksza. Ciagle zakazy, nakazy, straszenie kara. Narabalam sie zeby wszystko ladnie ulozyc do zabrania. Zabrali moze 1/4 . Sasiedzi podokladalo swoich smieci a na koniec ja musialam to wszystko przerzucic na swoj teren. Czy tym bucom nie zalezy zeby bylo w dzielnicy ladnie? No bo ta kupa na moim terenie ladnie nie wyglada. Nic to, co tydzien do smietnikow bede to wsadzac i juz mi wisi zeby segregowac smieci. Wrzuce tam gdzie bedzie miejsce. I jeszcze zeby bylo smieszniej ... Przed zbieraniem dostalam w roznych jezykach ulotki co i jak przygotowac.. oczywiscie ze w polskim nie bylo. I tak sobie mysle czy nie zadzwonic i powiedziec ze to dyskryminacja a tego to raczej sie boja i czy czasami nie odegrac komedi z placzem, ze chlop mnie zostawil, ze myslalam ze sa bardziej wyrozumiali itd, co slina na jezyk przyniesie. Tylko, ze wtedy nie bede mogla o dyskryminacji jezykowej bo widocznie odgornie uznano ze jestesmy zdolnym narodem i angielski znamy :O:O Jest jeszcze jedno proste rozwiazanie - zaladowac na przyczepke i wywiesc na wysypisko placac. Ale ni wuja! Nie zrobie tego! Jozia, szczesliwego lotu i powrotu do nas. I przyjemnego pobytu. Jak efekty w lustrze widac to najwazniejsze, szklana cholera sie nie przejmuj. Maniu, poza choinka nic swiatecznego... nastroju naj mniej. Zgasl, a byl. A tak na marginesie - kto robil ta choineczke co w kartce do mnie doszla? U nas tez temperatura byle jaka. Wczoraj malo slonca a jak w piekarniku, momentami 36. I jak wrocilam do domu to strasznie przykro mi sie zrobilo. Ajska byla normalnie spocona! Miala wilgotna siersc. Dzis juz tak nie jest. Nawet sie zastanawialam nad przymknieciem okna :O Opty nie narzekaj, zrobilas duzo. Ja tylko rybke posmazylam a reszta??? Przeciez to tylko dwa dni :P A jesc duzo nie bede bo pieski nie dadza :D Jak do lodowki, one tez i jak mozna nie dac? A musze "nie dac" bo oby dwie maja za malo ruchu. ja tez :P Ano widzisz, ci przy korycie sa okropni! No co sie narobilam to lepiej nie mowic ale plecy mowia! Za szybko ze zloscia przerzucalam te smieci i dzis mam! 45-ka , smutno, ze Orelek nie zasiadzie z Wami ale myslami bedzie. Aneczko, ja specjalnie nie kupilam ciasta. W koncu bede sama i musialabym sie poswiecic i zjesc :P Podlizuje sie do Lapki :P Ciesz sie dziecmi Sagus... przy okazji mocno usciskaj Jubilatke ode mnie. Yoana :( nie masz no pod reka jakiegos lekarza co by delbete czy co... Punk 5 mnie rozsmieszyl, dzieki Aaatko, ja tez wpadlam w zadume przy tej koledzie dla nieobecnych. Zawsze mi sie podoba. Koksiku, u nas po polnocy to juz rano wiec czemu nie wiesz jak powiedziec dzien dobry? :D a ja powiem inaczej ... spokojnych swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Kruszynki Kochane WESOŁYCH ŚWIĄT! Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia WAM się spełniły. I tradycyjnie: http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Saguś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 24, 2010 I do kompletu :) http://i51.tinypic.com/nxtdow.jpg - tegoroczna;) http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moses Nganu Angola Napisano Grudzień 24, 2010 ankieta: Co lubisz w święta? a) żarcie b) tłuste żarcie c) zaparcie i wzdęcia d) mojego męża jak śpi pijany pod choinką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2010 (_)> (_)> (_)> (_)> Zryczalam sie przez Manie A tak, ogladalam film o piesku i sobie pobeksalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 24, 2010 No i znowu moja wina :D ale film o piesku sliczny i tez pobeksałam ogladając go:D a karteczka to produkcji PT dostałam od niej takie dwie zeby wlasnie wyslac do zamorskich kolezanek :D A u mnie nastroj tez bylejaki :(coscik działam ale jakos bez wiekszego zapału:( cholibka chyba starośc dopada :( ciasto zrobiłam tylko jedno bo przecie cukrzyk i tak nie pwonien jeśc a jak jest to wiadomo nie powstrzyma sie :( Atka bo teraz młodzi to inaczej zyja i juz nam trudno zrozumiec ich świat tak to jest z tymi pokoleniami , nas rodzice tez nie bardzo rozumieli . Koksiku o rany przecie to nie Twoja pora :D tez zagladnełam własnie kiele Ciebie ale juz mi sie klikac nie chciało :( znaczy zwyczajny leń u mnie siedzi :( Opty a s zkoda bo plusy przyszły i z zamrazalnika na balkonie wyszły nici :( zapomniałąm o pierogach ze tam leza i chyba trzeba bedzie nowe kupic :( Aneczko oj córcie to są kochane mi tak zawsze brakuje córeczki szkoda ze nie miałam:( Yoanka no to i lepiej ze nie posłuchasz co Ci kocurek bedzie wyzywał :D Rodzina juz wstała co to taka pilna jest ale moze jeszcze poleniuchuja troche więc ja też jeszcze poleżeć troszke :D Zdrowych radosnych i bez odchudzania Świat Bozego Narodzenia życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkas 0 Napisano Grudzień 24, 2010 http://www1.yahoo.americangreetings.com/ecards/display.pd?prodnum=3266392&path=40713 Kruszynki Sorki,jutro poczytam,mam takie zaległości .... we wszystkim.... Piorę,sprzątam i mam zamiar upiec jakieś ciasto,czy dążę? :( Spieszę,by życzyć Wam najserdeczniej: ZDROWYCH,SPOKOJNYCH ŚWIĄT! Wigilijny Wieczór, opłatek na stole, Zapach potraw wśród płonących świec, Betlejemska gwiazda mruganiem wesołym Niesie ziemi swą niebiańską pieśń. Bóg Miłością dusze rozświetla I opłatek błogosławi biały, Wlewa pokój w nasze smutne serca Narodzony dzisiaj Jezus mały. Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, Każdy dom i każdego z nas, Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta Niosą wszystkim betlejemski blask. http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Inka Ogrzejemy Go ciepłem naszych serc, niech nie drży z zimna w kolebce. Jezus mały dobrą nowiną jest dla tych, którzy na niego czekali. Niech więc opłatek dziś - symbol pojednania - zamrożenie uczucia miłości obudzi i poderwie do góry rąk las, w podzięce za to, że jest Bóg co kocha nas. Dużo szczęścia i radości, niechaj w domu Waszym gości Dużo jadła wszelakiego i napoju wybornego. Pieniądz niech się sypie, a lepiej szeleści Pan Bóg zdrowiem darzy, a miłość niech pieści. {\ {\{*\ {*\\_______ {\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkas 0 Napisano Grudzień 24, 2010 cd. http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Inka http://www.care2.com/send/card/6570 http://www1.yahoo.americangreetings.com/ecards/display.pd?prodnum=3173936&path=40713 ========================================================= Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud... Paulo Coelho http://www.ewa.bicom.pl/czas/wrs1.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka17 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Zdrowych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia zycze dla Wszystkich Kruszynek i ich najblizszych ! Wszystkie prace dobiegaja konca, wszystko lsni czystoscia i pachna wigilijne potrawy ! To jest ten dzien najpiekniejszy na swiecie - kocham Wigilie ! Wszyscy bliscy sa razem i ciesza sie miloscia i bliskoscia siebie a takze przygotowanym zarelkiem i prezentami. Za oknem niewielki przymrozek i bialo choc sniegu bardzo skromnie u mnie. Wszedzie slychac koledy, koledy, koledy............ Kochane Kruszynki ............ WESOLYCH SWIAT ......................... (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka17 0 Napisano Grudzień 24, 2010 ...........a swiatelek na zewnatrz chyba nie bedzie :( bardzo mi smutno, bo tak bardzo, bardzo lubie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaata 0 Napisano Grudzień 24, 2010 To jeszcze raz kochane życzę zdrowych ,spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i bogatego dzieciątka tego u nas na Śląsku życzą. http://i55.tinypic.com/11bqja8.gif Kartek nie wysyłałam,a też mam ich bardzo dużo.Jakoś tak zleciało. Teraz czekamy na wieczór i na gwiazdke na niebie. Anoolko próbowałam się dodzwonić ,ale jakiś facio się odzywa :(:(:(:(:( szkoda ..............z Marysią w Brisbane połaczyłam sie bez problemu.Własnie jedli kolację i jest ich 29 osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2010 No i na sile chcialam dluzej pospac :( ne da se! Pieski jeszcze leniuchuja :D Wy juz po oplatku, pewnie jeszcze siedzicie przy stole. Oj ja tez nasiedzialam sie przy stole. Pysznosci, roznosci i pyszne ciasto! Dawno tak dobrego nie jadlam. Wszystkim razem i kazdej z osobna jeszcze raz WESOLYCH SWIAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 24, 2010 Brodaty nawiedził :D człeki wsie obżarte i juz wyszykowane do wyrek bo jutro slubny do roboty a my wiadomo gdzie :D dokumentacji narobie mnogo WESOŁYCH ŚWIĄT i głodniutkich hihi ciekawe kto tu bedzie głodny :D:D jak jedzonka smakowitego mnogo :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 25, 2010 Zmusilam sie do spania, na dobre mi to wyszlo :D Pieski leniuszki tez pospaly ale dla nich to normalka bo jak jestem w pracy to co moga robic? No i patrzcie... pol swiat ja juz mam za soba. Znaczy nie do konca bo poniewaz swieta przypadly na sobote i niedziele to wszyscy maja wolne jeszcze poniedzialek i wtorek. Wszyscy jak wszyscy bo shoppingi teraz zaczynaja akcje obnizek. Wybieram sie w poniedzialek zeby cos sobie kupic. W tamtym domu sasiadka do klubu odchudzaczek to przyniosla i to jest naprawde dobre jesli sie uzywa a nie jak to robi za wiedzak do ciuchow lub podstawke na radio :P http://i53.tinypic.com/oh0qdi.jpg Maniu ano Twoja wina ale juz wybaczona :D Tak sie domyslalam ze to PT dziergala ta choineczke. Slicznie podziekuj Moje pieski tez nie przemowily :( chociaz tak sie slicznie Ajska do mnie tuli jakby chciala powiedziec ze mnie kocha. Ja jej to ciagle mowie. A Misia ktora ma u nas na troche byc mnie nie lubi! No widzial to kto? Szczeka na mnie i nie podchodzi. A prezencik dostala taki sam jak i moje panienki. Ajska pileczke od razu polubila :D I wie ktora jest jej :D Ineczko, przyhamuj! Pamietaj ze to Ty jestes numero uno! Aneczko, mam nadzieje, ze jednak dzieciaki powiesily te zewnetrzne swiatelka i masz jak w bajce. Aaatko, facio to moj prywatny sekretarz :D Razem z telefonem kupiony :D Jak skonczy gadac bylo szepnac slowko ze dzwonilas. Powtorzylby ;) Do mnie Brodaty, w czerwonym ubranku nie przyszedl :( Znowu bylam niegrzeczna. Zastapie gada i sama sobie kupie to co ja chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 25, 2010 Zmusilam sie do spania, na dobre mi to wyszlo :D Pieski leniuszki tez pospaly ale dla nich to normalka bo jak jestem w pracy to co moga robic? No i patrzcie... pol swiat ja juz mam za soba. Znaczy nie do konca bo poniewaz swieta przypadly na sobote i niedziele to wszyscy maja wolne jeszcze poniedzialek i wtorek. Wszyscy jak wszyscy bo shoppingi teraz zaczynaja akcje obnizek. Wybieram sie w poniedzialek zeby cos sobie kupic. W tamtym domu sasiadka do klubu odchudzaczek to przyniosla i to jest naprawde dobre jesli sie uzywa a nie jak to robi za wiedzak do ciuchow lub podstawke na radio :P http://i53.tinypic.com/oh0qdi.jpg Maniu ano Twoja wina ale juz wybaczona :D Tak sie domyslalam ze to PT dziergala ta choineczke. Slicznie podziekuj Moje pieski tez nie przemowily :( chociaz tak sie slicznie Ajska do mnie tuli jakby chciala powiedziec ze mnie kocha. Ja jej to ciagle mowie. A Misia ktora ma u nas na troche byc mnie nie lubi! No widzial to kto? Szczeka na mnie i nie podchodzi. A prezencik dostala taki sam jak i moje panienki. Ajska pileczke od razu polubila :D I wie ktora jest jej :D Ineczko, przyhamuj! Pamietaj ze to Ty jestes numero uno! Aneczko, mam nadzieje, ze jednak dzieciaki powiesily te zewnetrzne swiatelka i masz jak w bajce. Aaatko, facio to moj prywatny sekretarz :D Razem z telefonem kupiony :D Jak skonczy gadac bylo szepnac slowko ze dzwonilas. Powtorzylby ;) Do mnie Brodaty, w czerwonym ubranku nie przyszedl :( Znowu bylam niegrzeczna. Zastapie gada i sama sobie kupie to co ja chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anecka17 Napisano Grudzień 25, 2010 Wesolych Swiat zycze !!!!!!!!!!!!!!!! obrzarstwo wszedzie, pogoda cudowna, prezenty wspaniale przyniosl Gwiazdor, ale kolorowych swiatelek na zewnatrz domu nie ma :( Wesolych Swiat dla wszystkich Kruszynek na calym Swiecie !!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka17 0 Napisano Grudzień 25, 2010 .............a moje psiaczki i rybki w akwarium juz sie szykuja do rozmowy ze mna :))))))) Za 15 minut pogadaja ze mna :))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka17 0 Napisano Grudzień 25, 2010 WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 25, 2010 Wesolych Swiat szkoda Aneczko, ze swiatelek nie ma :( Owocnych rozmow z pieskami i z rybkami (_)> (_)> (_)> (_)> A ja najedzona (rybka i surowka) i ogladam Milosc na d Rozlewiskiem Podoba mi sie Maniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 25, 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pmTZpesxa5A U mnie leje jak z cebra:( Tylko spać . Wypoczywajcie ;);););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka17 0 Napisano Grudzień 26, 2010 ..............oj, chetnie napije sie herbatki ziolowej :))))))))))) Dzis prawie caly dzien przespalam .......... wstaje tylko sie najesc i dalej do lozeczka............... Jak to milo w gronie rodzinnym tak juz na luzie, kazdy je co chce, pysznosci pelno, bez pospiechu, bez stresow :)))))))))) Pogoda za oknem tez wspaniala choc bez swiezego sniezku, tylko -5 bialo choc juz nie swiezo, slonko dzis nawet swiecilo ale jakies zamglone, pewnie tez przejedzone :)))))) Psiaczki tez dostaly zabawki od Gwiazdora i o dziwo zawsze wiedza ze to sa dla nich zabawki i od razu sie bawia. Dostaly nawet psie pszysmaki (ciasteczka) od moich sasiadow i takie fajne odblaskowe opaski na lapki ! Zabawy co nie miara wieczorem ! Wszyscy dostali kupe drobnych prezentow i smiechy odchodzily do poznej nocy, tak ze dzis bardzo pozno bylo wstawanko. Piotr naszykowal wspaniale sniadanie, a pozniej caly dzien tylko podjadanie wszystkiego ! Jutro bede piekla indyka, choc to jeszcze nie pewne bo ogromne ilosci wszystkiego do zjedzenia, tak wiec moze indyka upieke dopiero w Sylwestra. Bardzo lubie taki poswiateczny luzik. Ten tydzien pomiedzy Swietami a Sylwestrem zawsze jest najlepszy i najbardziej leniwy z calego roku, choc to zaplanowane i zupelnie swiadome lenistwo po pracowitym roku. Ja takze nie czuje sie zle, nie mam zadnych nowych boli, oprocz tego ze czlowiek dziwnie sie czuje bedac lysym. Nie kupuje i nie chce zadnej peruki bo glowa caly czas tak jak przedtem strasznie mi sie poci wiec najwygodniej z gola glowa choc dziwnie. Oczywiscie wczoraj ladnie sie ubralam w nowiutka sukienke i czulam sie i tak ladnie. Musze Wam powiedziec moje Kruszynki ze ten moj raczek wcale nie wpedza mnie w depresje czy zly stan ducha, o nie. Na wszystko wlasciwie reaguje normalnie tak jak przedtem, tylko tyle ze czesciej ciagnie mnie do lozka zeby sie przespac. Po swiatach zaczne rzeczywiscie ograniczac wielkosc zjadanych posilkow, bo ilosc napewno jest wieksza. Czesciej czuje sie glodna, wstaje nawet bardzo glodna co kiedys mi sie nie zdarzalo. Drazni mnie jedynie ciagla opuchlizna wokol szyi, podobno to typowy objaw raka ze jest zle krazenie, no coz nic z tym nie moge zrobic, mowili ze biorac chemie to zniknie ale na razie trwa. Wczoraj dowiedzialam sie tez o mlodej znajomej, ktora juz w wieku 25 lat miala raka piersi i utracila piers, po czym 5 lat pozniej miala raka pluc z przerzutami do watroby i kosci i ........... po chemii wszystko zniknelo ! Tak wiec jednak cuda sie zdarzaja, wiec i ja moge miec nadzieje na taki cud, bo czemu nie ? :)))))))))))) Psychicznie nic nie jest w stanie mnie powalic :))))))))))) W nowym roku zrobie ogromny remont calego patreru i bede sobie mieszkac tak jak mi sie marzy - usune sciany ! Do wiosny tez juz nie daleko i tysiace szafirkow zakwitnie :) A ze zima ............. przeciez kocham zime ! Styczen i luty to bedzie u mnie cudowna zima, ogrom sniegu, mroz, a dopiero maj zmieni zime w lato :))))))) Mam czas, poczekam spokojnie i kazdziutkim dniem bede sie cieszyc, nikt i nic nie jest w stanie juz popsuc mi humoru, zycie jest piekne, a osoby ktore sa negatywnie nastawione do zycia nalezy omijac ! Oczywiscie luski od wigilijnego karpia juz kazdy ma w portmonetce aby zapewnic sobie doplyw swiezej gotowki na najblizsze 365 dni :)))))) Swieza kawka (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaata 0 Napisano Grudzień 26, 2010 Witam Jeszcze kilka godzin i będzie po świętach .I dobrze dość tego leniuchowania i obżerania się .Też prawie cały wczorajszy dzień przedrzemałam z przerwami na jedzenie ...........:):):):):):Dziś podobnie,ale mam zamiar iść na spacerek bo dzień dosyć ładny ,mrozik - 5 i świeży śnieg przysypuje brudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaata 0 Napisano Grudzień 26, 2010 Witam Jeszcze kilka godzin i będzie po świętach .I dobrze dość tego leniuchowania i obżerania się .Też prawie cały wczorajszy dzień przedrzemałam z przerwami na jedzenie ...........:):):):):):Dziś podobnie,ale mam zamiar iść na spacerek bo dzień dosyć ładny ,mrozik - 5 i świeży śnieg przysypuje brudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opty 0 Napisano Grudzień 26, 2010 Witam ! No.... to już po Świętach.... jutro do roboty. I baaardzo dobrze. Dość obżarstwa i lenistwa. A na temat młodego mam to samo zdanie co Atka o swoim. Niestety, to zupełnie inne fale na których nadajemy. Ciekawe jak Józi na wyspach, czy przywiozła ze sobą świąteczny klimacik ? A Koksik to jakiego Gościa gości ? Czyżby piernikowo się do Nowego Roku wybrało ? Miłego pobytu życzę ! Chyba wcześniej się zadekuje w sypialni, może trochę poczytam... Miłego poniedziałku ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach