Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominika1984.

Zapraszam mamy siedzące w domu :)

Polecane posty

hej dziewczyny :) My pozno dzis wstaliśmy po 10:) jestem w trakcie gotowania obiadu i robie milion innych rzeczy naraz hehe mały marudzi, bo musi sam leżeć :p po południu tez lece na zakupy do rosmanna tez zakupie jakies zupki :) i jeszcze do pracy ten wniosek wypisać o dalszy urlop, boże jak zleciało 12 stycznia kończy mi sie macierzyński :O monika jesli możesz --to mój mail kinpokk@interia.pl :) to wysli mi dane na nk :p narazie zmykam, miłego :)

Gość jestescie pasożytami
do pracy tłumoki !!

Am słodki ten Twój Filipek:) Kingull wysłałam Ci maila :) A ja mam chwile spokoju, bo mąż poszedł z małą na spacer, ale mnóstwo rzeczy do zrobienia, więc uciekam brać się za prasowanie .

Hej Dziewczyny! Ja dziś jestem u mamy z Filipem. Trochę pomagam jej sprzątać i planujemy co na Wigilię przyrządzimy... Dzisiaj ubrałam małego w różowe śpiochy (dostal od teściowej ;)) i pomyślałam sobie że fajnie byloby mieć też dziewczynkę... ;P

No ja juz zrobiłam to co mialam zrobic, a terraz czekam na chłopa i wyruszam w rejs:D Agnies --powiem Ci że ja marzyłam o córce, szyscy stawiali że bedzie dziewczynka jak byłam w ciąży, mama też bardzo chciała wnuczke, bo wnuka już ma , ale na usg wyszedł siurak i juz tak zostało :) ale nie zamieniłabym go nawet na 10 córek hehe jak bym wiedziała że by miała córe to moze bym sie zdecydowała na 2 ziecko, a tak to nie wiem...ale róznie moze byc :)

Monika--->>> Dziękuje :) A ja siedzę i dostaje do głowy z nudów!Filip tez ma dzis jakis podły dzień-chodzi i marudzi to chyba ta pogoda ;) Podpisuje sie pod tym co napisała Kingull sliczna ta Twoja córeczka,oczka ma takie piękne :)

Kingull ja chcialabym mieć też córeczkę, bo może bylaby chociaż trochę do mnie podobna, bo Filip ani trochę nie jest, tylko wykapany tatuś :) ale to prawda, ja też mojego szkraba nie zamienilabym, tak go kocham...

Monika ja też chętnie zobaczę tą Twoją śliczną córunię, więc proszę o dane na maila: agnrat8@wp.pl :)

mój szkrab tez cały tatuś:) a Wy planujecie jeszcze dziecko w przyszłości ? ja jak już cos to tak do 35 bym chciała, bo później to juz ryzyko większe, poza tym boje sie po tym co przeszłam, że znów ciąża zagrożona itp

hej. Ja dzis meza chyba zamorduje on sobie w pracy siedzi a ja sie po całym miescie uganiałam za choinka i to z dzieciakami.I co ? i głano nie ma choinek.Zywe kosztuja od 50zł w zwyz i wcale nie sa ładne a sztuczne to juz resztki.Takie te z postrzepionymi koncówkami juz sie sprzedały. Zadzwoniłam do mezusia i mu oswiadczyłam ze bez choinki do domu niech nie wraca ! a prosiłam kilka dni temu zeby choinke kupil ale on ma czas przeciez za szybko jeszcze mu było.O zesz .......! Ja palnełam dzis kapuste z grochem ,ma byc na wigilie ale chyba nie dotrwa.Kurna jaka pyszna mi wyszła /nieskromnie sie chwale/ Cały gar zrobiłam ale juz pol zjadłysmy z córką hihi jeszcze jak maz sie dosiadzie to na bank zniknie do jutra. a ja chciałam miec drugą dziewczynke.tak ekonomicznie myslac miałabym duzo ubranek i zabawek po Zuzi dla niej >no ale Bozia dała Filipka i teraz tez tak mysle ze nie zamieniałabym go na dziewczynke.Jest taki kochany.Mam nadzieje ze wyrosnie na madrego faceta.

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa :) Ja zawsze chciałam córeczke no i mam :) ( no i kazdy mowi ze podobna do mnie:)) i nie zamieniłabym jej nawet na 10 synków, hehe:) jak byłam w ciazy to od poczatku bylam pewna ze bedzie córcia, jeszcze zanim usg potwierdzilo. Za to kazdy mi powttarzal ze chlopak bedzie, bo podobno dobrze w ciazy wygladalam i takie tam przesady :) no ale moze jeszcze i synus sie trafi :) Kingull Twj synek to takie malenstwo:)Słodki:) A Ty bardzo mi przypominasz moja kuzynke, bardzo podobne jestescie, na ulicy nie wiem czy bym was nie pomylila:) agnies wyslalam Ci maila

Łapa widze ze Twój mąż z moim mogli by sobie reke podac, on tez ma zawsze na wszystko czas. Juz 3 tyg temu mowilam zeby kupil choinke przez allegro, bo byly ladne niedrogo, ale gdzie tam, przeciez jeszcze zdazy. No i dzisiaj dopiero kupil, i niestety musial przeplacic zeby cos ladnego kupic. U nas w tym roku pierwszy raz sztuczna, po nie chce zeby wszedzie sie igly walaly przy malej, a po za tym kupilam sobie piekny dywan z dlugim wlosem i nigdy z niego igiel bym sie nie pozbyla:P wiec szila rzeczy bedzie sztuczna:)

to sie nazywa monika ze cos musi nabrac mocy urzedowej :) tak np mocy nabiera juz drugi rok zyrandol zbity przez Zuzie.Nowy ajakze jest kupiony ale stary musi nabrac mocy zeby maz go sciagnał.Jak mnie to wkurza wrrrrrrrr .Ale ja czasem mu odpłacam ;) jak sie wieczorkiem przytula to ja ze dzis nici z sexu bo przeciez musi mocy urzedowej nabrac hhihihi no i na nast dzien mam to i owo zrobione. Jak byłam w ciazy z Zuzia to tez od pocztku wiedziałam ze to bedzie dziewczynka,jakos tak miałam przeczucie wtedy.Na usg to dop w 7 mies udało sie zobaczyc i wtedy był płacz,raz ze szczescia ja płakałam a dwa moja była tesciowa ze smutku ze sie urodzi dziewczynka bo ze niby dziewczyny maja gorzej w zyciu.Ona do tej pory małej nie lubi. A Filipek dosc szybko pokazał ogonek miedzy nozkami i juz było wiadomo ze to synek.A imie to wymyslił mu maz.Stwierdził ze jak bede wołac go przez okno jak bedzie na podwórku to Filip to tak dumnie brzmi hihihi

boze jak mnie brzuch teraz boli po tej kapuscie z grochem 😭 to był grzech łakomstwa a teraz cierpie :(

Dzięwczyny moj mąz tez taki jest na wszystko ma czas ;/ ale jak jest coś w domu do zrobienia to ja robie tak: Biorę sie za to w końcu sama i wtedy on mięknie i mowi "dobra zostaw to ja to zrobie":P to zawsze działa hehe...

Przed chwila był u nas Pan z cyfry + chciał przedstawic jakąs oferte więc zaprosilam go do środka siedzi przy stole gada to co musi a moje dziecko wychodzi z pokoju i mówi "mamusiu chce kupe" kurde dziewczyny myslałam,że sie ze wstydu spale :D:D

hahaha am// no to on moze tak specjalnie zeby gosc jakis obcy mamy nie naciagal na byle co,dzieci maja nosa hihi a moj mezulo własnie tynia za choinką,dzwonił mnie zawiadomic ze nigdzie nie ma.ma kupic i juz,nic mnie nie obchodzi skad ją wezmie. A jesli chodzi i tv to j mam N.nawet jest ok tylko dekoder mamy jakis hu.....bo sie czasem sam resetuje.Na N jest duzo fajnych bajek w pakiecie za 48zl a na innych tv tego nie ma.u mnie przeciez od rana bajki leca ihihi Ja lubie miec właczony tv cały czas.Ciagle jestem sama w domu i jakby była taka cisza tobym zwariowała a tak przynajmniej ludzie z tv cos gadaja.

U mnie tez na okrągło gra tv;/ I tak nie dalam sie namowic bez przesady 400zl za aktywacje dekoder itp poxiej abonament 68zł a ja mam z UPS kablowka i internet za 59zł i te programy ktore mamy w zupelaności nam wystarczają :) my ogolnie mało oglądamy bo tak samo jak u Ciebie bardzo dużo bajek leci ;/

Ja mam podobnie tzn. telewizja gra na okrąglo, nie lubię ciszy, a tak zawsze jak coś robię (prasowanie. sprzątanie itp...) to tv włączony, przynajmniej nie czuję się tak samotnie ;) Etap bajek dopiero przede mną bo Filipcio jeszcze mały.. :)

A moj Filip ma kilka swoich ulubionych na mini mini i nagorsze jest to,że on wie jaka będzie następna bajka wiem,że duzo ich ogląda a raczej musza leciec a on w sumie malo na nie patrzy np bawi sie w między czasie ale nie da przełączyć :P Plus tego jest taki,że bardzo duzo słów poznaje i z kazdej bajki zna piosenkę hehe...

Gość madra mama
jak was tak czytam to jestem zalamana poziomem inteligencji polskich mam, tragedia, jestescie zalosne, zwykle, pasozytujace pospolstwo, jestescie jak wrzod na tylku naszego spoleczenstwa. No i telewizor najwazniejszy w domu, wlaczyc bachorowi bajki i tyle!!!!!! Jak juz nie pracujecie, to moze chociaz idzcie po rozum do glowy na jakis uniwersytet. Zal mi was.

"mądra mamo" jakim prawem obrażasz nas, kobiety w większości pracujące na urlopach macierzyńskich/wychowawczych? Rozumiem że ty w ogóle tv nie oglądasz? Na marginesie: to ty jesteś żałosna, a twoja wypowiedź świadczy o tym że chyba jednak zbytnio mądra to ty nie jesteś...

No babeczki uwazajcie z tym TV. Ciezko wychwycic moment kiedy dziecko juz jest w nałogu. Moj bratanek jest nalogowcem bajkowym. Nie potrafi inaczej spedzac czasu jak przed TV albo grajac na PS. "Madra mamo" to ze kobieta siedzi na urlopie wychowaczym nie znaczy ze jest głupia leniwa i niewyksztalcona. Decydujac sie na dziecko trzeba sie z tym liczyczyc ze dziecko trzeba troche odchowac. Nie wszytskie maja pod nosem cudowne babcie.

Nie komentuję wpisu "mądrej mamy" ;/ Jak juz napisalm wiem,że Filip ogląda dużo bajek ale nie napisalam,ze robi to bez przerwy potrafi sie bawic i ja tez dużo sie z nim bawie duzo z nim rozmawiamjak bym chciała zeby wcale ich nie oglądał to musiałabym pozbyć sie tv!

ignor dla tej"madrej mamy" Moj maz oczywiscie choinki nie kupił,jutro ma z rana wstac i jechac na taki targ bo ponoc tam beda.Zobaczymy. Filipcio juz wykapciany i spi a ja jeszcze po poludniu palnełam troszke bigosu bo mi kapusty sporo zostało.Chyba sobie zamroze i bede miała na kiedys. Jutro czeka mnie bieganie po sklepach.jeszcze wedlina i takie tam do kupienia.I chyba juz jutro kupie sobie ciasta bo w piatek bedą straszne kolejki w cukierniach Ogladam teraz tvn i uwage.Jak patrze na te biedne chore dzieci az mi łzy same płyna.Kazdego dnia dziekuje opatrznosci ze moje dziecko jest całe i zdrowe.

Agnies piekne masz te zdjecia :) u nas choinka juz ubrana i piekna stoi:) prezenty popakowane, jeszcze jutro 2 dojada bo siostra mi miala kupic, wiec juz bedzie wszystko gotowe, jedynie gotowanie i piczenie zostanie :) moze nie bedzie tak zle. Bałam sie ze z małą nic nie uda mi sie zrobic, ale troche maz sie nia zajmuje, troche sama sie bawi i jakos dajemy rade :)

Dzień dobry :) JAk tam dziewczyny przygotowania trawaja :p ja umieram tak mnie gardło boli, juz mam rope po jednej stronie, mam nadzieje że nie dojdzie do anginy twu twu twu ;) miłego dzionka:D