Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostatni_romantyk

Sympatyczna KOBIETO - porozmawiaj ze mna!!!

Polecane posty

romantyku Ty jestes ok koles,powiedz mi czy roznica wieku miedzy kobieta a mezczyzna wynoszaca 10 lat jest ok?

Nóz w wodzie ? nie poznałam? a znam doskonale ,ale bardziej pod względem muzyki............ Księzycowy chłopak czyli Komeda uwielbiam Go......szkoda ,ze gościa juz nie ma :(

starszym,starszym:P ale tego nie chcialam. Czasem mam wrazenie,ze los jest strasznie zlosliwy i robi nam na opak!!!!!!!

No bo mi głupio czasami przyznać,że lubie taką muzykę .........bo nikt tego nie słucha :( więc tym bardziej mi milo :) hurrraaaaaaa są jeszcze tacy jak ja !

mam 37 , ale kobiety mowia ze wygladam na 28-30 ! :) ....Kropeczko , to nie wstyd ze sluchasz tego !!! Mozesz sie tym szczycic ! jestes megaaawartosciowa !!!!!!!! Pat Metheny gora !!!!!

O tak ! W sumie to ja słucham wszystkiego co dobre. Komede kocham , Michael Buble'y to dla mnie cud,ale AC/DC równiez lubie nie licząc Kamelot ech ..........zresztą ze skrajności w skrajność !

ja wychodze z tego zalozenia,ze jak cos jest naprawde dobre to niewazne jaki gatunek..... trzeba sie czasem wyposrodkowac