Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26lat

Jak dziewczyna odbierze wyznanie, że jest moją pierwszą?

Polecane posty

Gość Inga87
Jeśli o mnie chodzi to miałabym opory przed wiązaniem się z prawiczkiem. Jeśli facet po 20-tce jeszcze z nikim nie spał to znaczy że coś z nim jest nie tak ;] Albo jest ortodoksyjnym katolikiem, albo jest nieśmiały lub ma fobie społeczną. Myślę że dla większości dziewczyn są to dosyć duże wady które mogłyby potem przeszkadzać we wspólnym życiu. No chyba że kobieta sama jest nieśmiała lub jest ultra -katoliczką ;] - w pierwszym wypadku nie ma prawa narzekać na faceta, w drugim byłaby takim zachwycona.

Gość Inga87
Istnieje jeszcze ryzyko że prawiczek po 20-tce jest aseksualny lub homoseksualny, tylko tego nie akceptuje więc wypiera to ze świadomości.

Gość 26lat
"Darker "Wielu mi mówi, że dziewczyny mnie nie szanują bo jestem dla nich za dobry, ale ja w to nie wierzę i nie rozumiem tego." Nie musisz tego rozumieć aby tak się działo." Tyle, że poddając się temu tylko stanę się kolejnym przykładem na to, że "faceci to świnie". Myślę, że sporo dziewczyn musi zrozumieć, że zamiast narzekać na te męskie świnie powinny szukać sobie facetów daleko od koryta, a nie tuż przy nim. Jeśli dziewczynie imponuje facet który potrafi się chamsko zachować, potrafi celowo sprawić im przykrość to same są sobie winne, że nie są później szczęśliwe. Szacunek to podstawa. Jeśli facet nie szanuje dziewczyny to powinna go skreślić już na wstępie bez względu na inne jego walory.

Gość prawiczy prawiczek 28
Faith na 200% nie znajdzie dziewczyny na stałe. Może jakaś na jakiś czas co ucieknie jak on zagrozi jej wydłubaniem oczu łyżką po tym jak zupa będzie za słona albo jak skrytykuje jego matkę. Przykre :(

"Jeśli facet po 20-tce jeszcze z nikim nie spał to znaczy że coś z nim jest nie tak ;] " Jak ja tego dokonałem... żadnego pocięcia się, skoku z dachu, prób powieszenia się... skoro tyle osób robi wszystko aby mnie utwierdzic w przekonaniu, że tylko zabieram tlen i nie jestem nikomu do niczego potrzebny... "albo jest nieśmiały lub ma fobie społeczną." A takich trzeba tępić albo co najmniej się nad nimi pastwić (pozdrawiam kolegów z liceum, wciąż o was pamiętam ostrząc swój nóż. "Istnieje jeszcze ryzyko że prawiczek po 20-tce jest aseksualny lub homoseksualny, tylko tego nie akceptuje więc wypiera to ze świadomości." Sama nie znasz znaczenia tych słów :D

Widze że niektórzy (Inga87) nie wyszli jeszcze z jaskini Oczywiście że coś jest nie tak. Ogólnie wygląd który nie pasuje do kanonów ale często jest tak ze wygląd też zmiania się na pozytyw i dlatego ktoś kto był baaaaaaardzo brzydki wieku 20 lat to potem jest tylko baaardzo brzydki

Gość 26lat
"Inga87 Istnieje jeszcze ryzyko że prawiczek po 20-tce jest aseksualny lub homoseksualny, tylko tego nie akceptuje więc wypiera to ze świadomości." Bardzo możliwe, że jestem aseksualny (skłonności homoseksualnych nie mam). Dla mnie to, że jestem prawiczkiem nie jest żadnym problemem. Nie marzę o swoim pierwszym razie ale o tym by ktoś mnie pokochał. Przyjdzie miłość to z czasem pewnie przyjdzie i chęć współżycia.

Widać że taki prawiczek 28 czy jak mu tam ma krótki mózg ale takim downem nie ma co się przejmować Zazdrości że ja będę miał dziewczynę a on nie

"Tyle, że poddając się temu tylko stanę się kolejnym przykładem na to, że "faceci to świnie"." One i tak maja taka rame rzeczywistości wdrukowana przez koleżanki i rodziców. Choćbyś ją na rękach nosił to ona 'wie', że siedzi w Tobie świnia. "Myślę, że sporo dziewczyn musi zrozumieć, że zamiast narzekać na te męskie świnie powinny szukać sobie facetów daleko od koryta, a nie tuż przy nim." Do tego potrzeba kolejnego szczebla ewolucji. Nie masz na co liczyć w najbliższym czasie. "W przeciwieństwie do niektórych mam dobre serce i dziewczyna to doceni" Widać jak Ci to wychodzi do tej pory :D

Gość Chłopak z Wawa_
wyjaśnienie prawictwa w wieku 20-30 lat jest proste - był zawsze ODTRĄCANY przez dziewczyny które mu sie podobały i do ktorych mogl cos poczuć a nie chciał tego robić z pasztetami

Zwykle po dostaniu kilku kopów to się ludziom zmienia podejście i już nie latają po imprezkach szukać księcia.

Im jesteśmy starsi tym gorzej będzie. Cudów nie ma panowie. Nie w tym świecie.

"Zwykle po dostaniu kilku kopów to się ludziom zmienia podejście i już nie latają po imprezkach szukać księcia." Wtedy przychodzi czas na bankiera :D

Gość Chłopak z Wawa_
poza tym autorze BŁĘDNIE uważasz kobiety, że one są krzywdzone bo trafiają na świnie i drani one ich WYBIERAJĄ!!! przypomnij sobie jacy chłopcy mieli najwieksze powodzenie w liceum - ci najgorsi i najsilniejsi, najbardziej agresywni oni wlasnie są PROMOWANI przez kobiety dla kobiet dobry facet to nie facet

Gość Inga87
Jest subtelna różnica między facetem szanującym kobietę a pantoflarzem. Kobiety będą pogardzać facetem który ciągle za nimi łazi, skamle o miłość, który wyręczał by je na każdym kroku, pozwalał się wykorzystywać. My chcemy mieć partnerów, mężczyzn pewnych swojej wartości, a nie takich którzy się przed nami płaszczą. Pewny siebie to nie znaczy taki który pije i bije - żeby nie było wątpliwości, ten to dopiero jest ciapa niepewna swojej wartości skoro bije i poniewiera słabszych.

bumbumshoko, na pewno? bądź szczera? A może to kompleks że była miała większe cycki, ładnjejszą twarz, czero celulitu, ciasnejsza cipkę czy co tam sobie kobieta wymyśli?

Dla kobiety 'dobry facet' to taka pizda co ja można wykorzystać maksymalnie a potem wyrzucić jak chustkę w którą nasmarkano. Przydaje się taki gdy biedactwo pocieszenia potrzebuje, lub na starość jako koło ratunkowe posłuży gdy wszyscy 'źli chłopcy' już nie są zainteresowani.

autorze po prostu jesteś za dobry i za bardzo przewidywalny. Na doprawkę pewnie nie za atrakcyjny. Kobiety szukają emocji stąd są z gnojkami. Częste też żę bardziej niż faceci patrzą na wygląd. Prawiczek po 20 to normalny facet tylko że nie miał okazji żeby z jaką się przespać. Robił za tzw "przyjaciela"

Gość 26lat
"prawiczy prawiczek 28 Faith na 200% nie znajdzie dziewczyny na stałe. Może jakaś na jakiś czas co ucieknie jak on zagrozi jej wydłubaniem oczu łyżką po tym jak zupa będzie za słona albo jak skrytykuje jego matkę. Przykre" Może i ucieknie, ale na pewno nie z tego powodu. O "za słoną zupę" to prędzej wścieknie się taki typowy twardziel co nie szanuje kobiet. Natomiast co do mojej mamy to sam często miałbym ochotę ją skrytykować za to jak nie pozwala mi się usamodzielnić i za to jak za mnie chce decydować jak mam się ubierać, jak odżywiać itd. Dobrze wiem, że związki w których "kochany synek" zawsze bierze stronę "mamusi" zazwyczaj się rozpadają. Jeszcze raz powtarzam, że ja szanuję kobiety i tym bardziej będę szanował dziewczynę z którą się zwiążę, a co za tym idzie nie będę absolutnie w żaden sposób ograniczał jej prawa do wyrażania własnych opinii. Na koniec dodam, że jestem jedynakiem i wychowywałem się bez ojca wśród samych niemal kobiet. To może mieć duży wpływ na mój charakter. Proszę Was o rady i wsparcie. Pisząc, że nie mam szans założyć rodziny (czyli spełnić mojego największego, niezbyt przecież wygórowanego marzenia) nie pomagacie mi, a tylko dołujecie :(

Darker nie trzeba czekaćdo starości wystarczy jak dziewczyna dobije do granicy 30 latek wtedy to już wymagania lecą w dół. Wtedy to już każdy facet ma szanse...