Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26lat

Jak dziewczyna odbierze wyznanie, że jest moją pierwszą?

Polecane posty

Gość Macra
Oczywiście pisałem o poście Macry. Darker no coś Ty, nie chcesz na co dzień w garniaku śmigać?:(

"dziwnym trafem u tych mniej atrakcyjnych (czytaj pasztetów) decyzja na TAK przychodzi łatwo, można je bez problemu wyrwać" Nie powiedział bym.

Gość Macra
Ja w graniaku? Musiałbym go sobie wpierw kupić. No widzisz i tu jest pewnie problem, brak garniaka = prawictwo:D

"No widzisz i tu jest pewnie problem, brak garniaka = prawictwo" Rotfl :D

Gość ale żalowy koleś
chłopak z wawy te toż jakiś disco playboy który nic nie widzi. Jak ciebie cięzarówka potrąci i na wózku skończysz to zoabczymy co zostanie z twojej atrakcyjności :D. No i wtedy mó dalej że tak łatwo [podrywać pasztety jak się nie jest atrkacjynym.

Gość Chłopak z Wawa_
"ale żalowy koleś chłopak z wawy te toż jakiś disco playboy który nic nie widzi. Jak ciebie cięzarówka potrąci i na wózku skończysz to zoabczymy co zostanie z twojej atrakcyjności . No i wtedy mó dalej że tak łatwo [podrywać pasztety jak się nie jest atrkacjynym." to działa w dwie strony zreszta nie napisałem że mam powodzenie

No widzisz i tu jest pewnie problem, brak garniaka = prawictwo A ja mam garnitur, a jestem prawiczkiem. Trzymam go do trumny :classic_cool:

Gość jak nie masz powodzenia
to te twoje rady sa tym bardziej żałosne :classic_cool:

Gość Chłopak z Wawa_
a gdzie tu widzisz radę?

Gość to o wyrwanmiu pasztetów
które na cienbie nie leca to pies?

Gość Chłopak z Wawa_
to tylko stwierdzenie faktu, że mniej atrakcyjne łatwiej wyrwać chyba nie kwestionujesz, że tak jest

Gość to jest tylko pieprzenie
bo widać, że żadnej nie wyrwałes więc nie udzielaj rad jaką wyrwać bo na tym się nie znasz.

mniej atrakcyjne łatwiej wyrwać Niby łatwiej, tylko po co? To tylko żart, bo jeszcze ktoś sie oburzy, że śmiem wybrzydzać

Gość Macra
A ja mam garnitur, a jestem prawiczkiem. Trzymam go do trumny Korjonos to pewnie jakiś niemodny ten Twój garniak :D Darker zakupi sobie od Armaniego i wszystkie panny będą jego :classic_cool:

"Darker zakupi sobie od Armaniego i wszystkie panny będą jego" Bez przesady... :D

Korjonos to pewnie jakiś niemodny ten Twój garniak To garniaki mogą być modne i niemodne? Myślałem, że różnią sie tylko kolorem.

Gość Chłopak z Wawa_
"to jest tylko pieprzenie bo widać, że żadnej nie wyrwałes więc nie udzielaj rad jaką wyrwać bo na tym się nie znasz." bo nawet mi się nie chciało byłem w sobote na dysce i widziałem ich łakome spojrzenia niestety one były poniżej moich oczekiwań

Z cichych i małomównych raczej sie nie żartuje, tylko po prostu olewa. I tak nieźle, że cie ktoś zauwazył i jeszcze chciał wysmiać.

Gość a potem się obudziłeś
:classic_cool:

Jak wracałem wczoraj ze sklepu to też widziałem u jednej takiej babki łakome spojrzenie. Ale gapiła się reklamówke z żarciem, więc pewnie nie o mnie jej chodziło. Gruba była.

Gość Chłopak z Wawa_
"a potem się obudziłeś" wróciłem do domu bo mi przeszła ochota na podrywy, dziewczyna musi się podobać, inaczej lipa

Gość Macra
To garniaki mogą być modne i niemodne? Myślałem, że różnią sie tylko kolorem. Do dziś też tak myślałam ;) I tak nieźle, że cie ktoś zauwazył i jeszcze chciał wysmiać. Niezłe pocieszenie :D To ja może żakiecik se kupie Milena no wiesz Ty co? Nie mów że żakietu nie posiadasz :O

Gość PINA COLADA NR 1
normalnie autor to jak nowka sztuka .. Koles nie wiedzialam ze jeszcze tacy istnieja ,, ja pierdziele :) ale z ciebie romantyk a wiesz , co bedziesz miec ciezko w zyciu:( ja sama taka jestem i czesto napotykam na swojej drodze zozczarowanie , ale tak to jest jak pragniesz czegos wiecej niz tylko milosci ^^

Gość Chłopak z Wawa_
ale tak to jest jak pragniesz czegos wiecej niz tylko milosci ^^" chyba wiexcej niz seksu

Gość PINA COLADA NR 1
A wlasnie ,ze nie chlopczyku .Chodzi tu o milosc ponad wszytko taka najlepsza jak mozesz miec . Tylko ,ze takie sa tylko w filmach :)