Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obfitakobieta

Poszukiwany ginekolog dla puszystej-kraków i okolice!!!

Polecane posty

Gość obfitakobieta

Hej dziewczyny, wlaśnie okazalo sie,ze jestem w ciazy...Bardzo sie ciesze, ale tez bardzo boję bo mam niestety sporą nadwagę. mam juz 1 dziecko, ma teraz 8 miesiecy, ta ciąża teraz to totalna wpadka...mam prosbe do Was, mieszkam teraz niedaleko krakowa, ale jestem tu od niedawna i nie znam zadnych dobrych lekarzy. Moze znacie jakiegos kulturalnego, madrego ginekologa z krakowa, ktory nie komentuje w sposob ironiczny wagi swojej pacjentki? moze sa tu jakies otyle ciezarne lub mamy, ktore moga mi polecic jakiegos lekarza? pozdrawiam was serdecznie

Gość obfitakobieta
90 kg, 165 cm wzrostu

Gość moja droga - to nie jest
nadwaga ale prawie II stopien otyłości!

aj nie przejmuj się ja byłam szczuplutka , tyłam pierwszą ciążą w oczach i przytyłam prawie 40 !

no i co??? to nie twoj problem tylko autorki wiec spadaj na beton ze swoim kalkularorem BMI...:D:D:D autorko,poszukaj na rankinglekarzy.pl albo znanylekarz.pl

Dajcie spokoj,dziewczyna spytala o kulturalnego ginekologa a nie ocene tuszy.Jak nie macie nic do powiedzenia w temacie to nic nie mowcie.A ty autorko nie przejmuj sie tak swoja tusza,wazne zebys zdrowo donosila teraz maluszka.

Gość obfitakobieta
dzięki dziewczyny, wiem,że ważę dużo za dużo, no ale teraz to i tak nic z tym nie zrobię...jeszcze dwa lata temu ważylam 60 kg :( pcos, hormony, zagrozona ciaza i jest 90 kg...no nic, mam nadzieje,ze nie przytyje zbyt duzo w ciazy i ze bedzie wszystko ok

pewnie u mnie przed ciąża 72 doszło prawie 40 , nie minęły dwa lata doszło prawie 30 , udało mi się " trochę " zgubić , ale nie za wiele , najważniejsze , żeby dzidzia zdrowa była

Ja Ci mogę dać namiary na świetnego ginekologa w Krakowie. Nie wiem ja reaguje na tusze kobiet w ciąży, ale na przykład moja ciocia ma ogromną nadwagę i leczyła się u niego, nawet jej robił zabieg, bo miała guza i super ja traktował. Zresztą nawet inni lekarze do niego odsyłają, bo ja leczyłam się u dwóch i mówili mi o nim, a ciocia się leczyła u innego, to jej powiedział, że nie ma lepszego niż ten, o którym pisze. Ja mam ciąże zagrożoną i do niego chodzę, bo lekarze z mojej okolicy nie umieli mi pomóc i sami mnie tam wysłali. Tyle, że wizyty kosztują...

Gość fok fok
i wazysz teraz 140 kg?

Wiesz autorko,moja szwagierka wazyla podobnie zachodzac w druga ciaze a potem wziela sie za siebie i pomomo ze w ciazy przytyla cos kolo 30kg to w 2 lata po schudla do 65kg.Takze wszystko przed toba,tzrymam kciuki zeby Tobie tez sie udalo a teraz powodzenia w szukaniu ginekologa i oczywiscie szczesliwego rozwiazania.

na szczęście teraz tak nie tyję - odpukać zacznie się zaraz 6 miesiąc a mi wskoczyło 3 kilo

Gość obfitakobieta
Kotka Mruczurotka jak ja Ci zazdroszczę :) Bardzo proszę o namiary na tego lekarza, kasa na lekarza bedzie, oby tylko dobry był.

Gość jesli chcesz dobrego gina
Dobry ginekolog zainteresuje sie twoaj waga i nie pozwoli ci tyc, nawet w ciazy. YWsle cie do dietetyka, bedzie dbal o twoja diete. Jesli chcesz gina, kotry ma w dupie twoje zdrowie i zdrowie twoejgo dizekca to idz do byel kogo!

Gość ja mogę polecić
dr Butryna z Krakowa przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w szpitalu MSWIA na ul. Galla. Fajny człowiek. Sama mam sporo dodatkowych kg, ale nie robi z tego żadnej tragedii. Po prostu każe się pilnować w ciąży i tyle.

Dam ci numer do rejestracji tel: 126487222.. On przyjmuje we wtorki i czwartki. Nazywa się Leszek Juszczyk. Wizyty są krótkie i konkretne, nie mydli oczu, mówi prawdę, nawet jak jest trudna... Ale w sposób kulturalny i miły można powiedzieć. Dużo trzeba pytać. Ja to pytam o nawet najdrobniejsze rzeczy. I w każdej chwili można zadzwonić do niego na komórkę jak coś się dzieje. Ja po pierwszej wizycie zadzwoniłam bo dostałam plamienia, to byłam bardzo zaskoczona, że natychmiast mnie skojarzył, bo ma masę pacjentek.

Gość obfitakobieta
jesli chcesz dobrego gina nie proszę o namiary na ginekologa, który ma "gdzieś" moje zdrowie, tylko o takiego, który jest kulturalny i nie jest hamem, a to różnica ps. leczę się w poradni endokrynologicznej i mam ułożoną dietę dla siebie, dzieki niej nie tyję, ale też niestety nie chudnę :(

Gość ja mogę polecić
a ja słyszałam o Juszczyku ze nie jest fajny. Pracuje na Ujastku no nie? Podobno prywatnie super a na NFZ to traktuje pacjentki nie za fajnie.

Gość obfitakobieta
Kotka Mruczurotka dzięki, czytałam o dr juszczyku na jakimś forum, on chyba pracuje w ujastku? a ile bierze za wizytę?

Gość obfitakobieta
ja mogę polecić dzieki, dr butrym przyjmuje na nfz? czy prywatnie? no,to się często słyszy, że lekarze jak przyjmują prywatnie to są super, a jak na nfz to masakra, niestety...z tego , co czytalam o juszczyku to lubi robic cc podobno :) ja mialam cc z powodu braku postepu porodu i teraz pewnie znowu mnie to czeka...

Gość ja moge polecić
Ja chodzę na NFZ bo jestem zdania że nie będę płacić za coś co mi się należy. Mogę sobie dodatkowo zapłacić za jakieś badania, USG itd ale nie za każdą wizytę bo niby po co? On pracuje też na Galla, a ja tam chce rodzić i powiem Ci, ze jak leżałam na patologii to miałam super opiekę na oddziale. No ale na Galla cesarek jak na razie wcale nie robią bo mają remont i nie wiadomo kiedy się skończy.

Gość ja Ci polece dobrego pryatnego
ja wazylam na poczatku 80 przy koncu prawie 100. Mily,kulturalny, uprzejmy. Przyjmuje w Sofimedzie, nazywa sie Mogiła-Komorowski To jest w ogole specjalistyczny gabinet lek. dla kobiet. http://www.sofimed.pl/