Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Becia0308

Jak sobie radzimy na wyspach?

Polecane posty

Kashi ja kupiłam swojemu swetry talking ciepły i zapinany na guziki pod szyja i zestaw kosmetykow. Dla małej mam zestaw książek peppa pig i kuchnię. Nie kupowalam dużo bo dostanie dużo prezentów od rodziny. Ja jej bardzo często kupuje zabawki i moja mama sie smieje, ze mała ma swieta co drugi dzien. Ja jeszcze siedze w pracy i juz coś mnie trafia. Dzieciaki są tak mrudne, że oszaleje za chwile.

Sorki za te błędy ale mam nowy tel i jak pisze to sam zmienia mi wyrazy i nie zawsze sprawdze czy jest ok :)

Ale jestem padnięta! Mała przed chwilka dala mi taki koncert ze hej, ciągle chce być na rekach bo inaczej rykkk, już mam ręce jak małpica do pasa:( Teraz śpi, oby długo żebym zdążył naładować akumulatory, a jeszcze sałatka warzywna na mnie czeka w kuchni. Zdesperowana ja tez mam kota, jeśli można ja tak nazwać, ma 4,5 roku, dupy na dwór nie ruszy, a jak wystawie to się trzęsie jak gówno w galarecie, wszyscy sąsiedzi u znajomi już ją wyśmiali że koło kota to, to wogóle nie leżało, czasami musi zrobić dwa podejścia żeby na sofę wskoczyć, nie wspomnę że wiele razy po prostu uderza mordką o oparcie i spada na podłogę, a zimą ciągle leży koło kaloryfera w końcu się chyba odwodni:) Choinka ciągle na strychu, ponoć jutro przybędzie na dół? Ja małej kupiłam matę do zabawy, konika wodnego-przytulankę z fisher prica, jakiegoś śpiewająco-gadającego pieska i 3 zabawki z serii garden friends (kup dwie 3 gratis hehe) Mężusiowi nic, sama też nic nie dostanę, wystarczą nam wczorajsze zakupy w ikeii:)

Gość jojoooojo
Witam Was, Jestem w 7 tygodniu, dzisiaj rano jak jadlam zlamalam gorna 2, Pojechalam od razu do dentysty, i powiedzial ze trzeba kanalowo leczyc,;/ musialam wziac znieczulenie bo nie moglam wytzrymac bez, ;/ mysliucie ze nie zaszkodzilo ? Teraz mam odbudowana ta 2, ale i tak troche leczenia mnie jeszcze czeka;/

Hmm ja z tego co wiem dentyści w pierwszym trymestrze boją się robić cokolwiek z zębami, ale nie denerwuj się, są kobiety, które palą, piją zanim nie dowiedzą się że są w ciąży i dzieci są zdrowe jak ryby:)

No I dupa,odlaczyli mi neta! Co tam u Was? Ja za chwilke zabieram sie za pieczenie krowki,dodam troszke swoich udziwnien,ciekawe jak wyjdzie,pozniej jeszcze male zakupy a potem ubieranie choinki! Wczoraj maly sukces podjechalismy pod ta gorke,gdzie bedziemy mieszkac wiec jest szansa 9e sie przeprowadzimy w przerwie miedzy swietami ulala,3majcie kciuki,bede pisac rzadziej bo z komorki to nie to samo I sorki za bledy? Jakby co to wesolych swiat!

napisz jak udziwniasz ta krowke? moze jakis dzem jeszcze dodac? ja na wierzch sypie jeszcze mieszanke orzechowa. tym razem chce zrobic w malej tortownicy, ale to raczej jutro zeby na swieta bylo swieze. a dzisiaj rybe po grecku. dopiero co wrocilam z pracy, a i obkupilam sie w asdzie w zabawki..

witam zza patelni ;-) ufff,kapusta z grochem,ryba po grecku i sałatka juz... albo dopiero gotowe....z karpieM czekam na męża bo nie lubie za bradzo się babrać w rybach :D jutro nie będę miała juz czasu zajrzeć do WAS więc życzę WAM WESOŁYCH ŚWIĄT: http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

Gość Becia030
Hej ale Dzien szybko zlecial, krowke chciałam udziwnic serem mascarpone zamiast margaryny do masy ale stwierdziłem ze pierwszy raz robię to nie ryzykuje, ja dodalam na wierzch bezy, posiekane przeszli i rozpuscilam prawdziwe krowki;). Mi niestety nie było dane dotrzeć do asdy przed świętami ;( Dziewczynki życzę Wam wesołych świat, dużo zdrowka i radości ;) jutro pewnie nie dam rady tu zajrzeć pozdrawiam

Dziewczyny z okazji Swiat zycze wszystkim duzo zdrowka,spelnienia marzen i duzo radosci z dzieciaczkow.

witam jeszcze w starym roku.... a tu co? topik umiera bo taka ciiiisza jak makiem zasiał :( pozostaje więc mi zyczyć HAPPY NEW YEAR!! i odezwijcie się!

Witajcie! Widze ze forum pada,ja tez padam ze zmeczenia!przeprowadzka zakonczona,juz na koncu wszyscy byli tak zmeczeni ze zaczely sie klotnie,ale bylo warto!internet mi podlacza dopiero 17:( Pozdrawiam I najlepszego w Nowym Roku

Dziewczyny pobudka, Juz nowy rok 2011 nie moge w to uwierzyc. Ale ten czas leci.

Witam mile panie.. Z lekkim bolem glowki. Imprezka byla u nas. Dorosli na dole dzieci na gorze..No moze tak prawie :P Szczesliwego Nowego Roku !

Cześć! Mam nadzieję, ze topik nam nie padnie. Ja ostatnio malo jestem na necie bo mój kochany ma też wolne i chce z nim spędzić jak najwięcej czasu. Od wtorku powinno mnie być więcej tutaj :) Dobranoc :)

Rowniez witam w Nowym Roku!Widze tutaj pustki,chyba wszystkie poluja na wyprzedazach haha.Becia gratuluje skonczenia przeprowadzki!:)

Gość Becia0309
Elol, elol witam panie! U mnie w końcu troszkę spokoju można na tyłku usiąść ba nawet tv podłączony, jutro jeszcze tylko wykładziny do położenia a w piątek garderobę do złożenia z ikei przyjedzie i będzie wszystko;) już sie nie moge doczekać. Za to córka daje mi tak popalic ze szok, aż kupiłam herbatke uspskajajace z hippa oby podziałała. Dodam bo płacze znowu grr

Belcia jak tam urządzanie? Dochodzisz powoli do końca? Moja mala ostatnio też była troszkę marudna ale idą jej żeby i jeszcze nie spi już w dzień więc to też ze zmeczenia. Szukałam wczoraj tego topiku pół dnia i nie moglam znaleźć. Urzywalam nie swojego kompa i przeszłam tyle stron,ze już oczoplasu dostawalam. Na swoim kompuerach mam ten topik w ulubionych.

Sorki miało być becis . Mój tel płata mi figle zmienia litery i wychodzą inne wyrazy. Najsmieszniej jest gdy pisze po angielsku i tel wstawia mi polskie słowa hahaha

Hej Serenada chyba tylko my tu zostalysmy na zdechlym topiku. Moja mala ma dopiero 14tyg a tez jej zeby ida na dodatek 2 I 3 zeby bylo weselej I chyba z tego powodu mniej je I mnie stresuje. Ja nadal czekam na neta bedzie w ponied ulala w koncu bede mogla dzwonic do mamuski o kazdej porze dnia I nocy! Dom juz urzadzony na cacy ale padalismy na pysk ze zmeczenia ale warto bylo! Kurde maz siedzi calymi dniami w pracy chyba oszaleje sama w domu!

Hej Serenada chyba tylko my tu zostalysmy na zdechlym topiku. Moja mala ma dopiero 14tyg a tez jej zeby ida na dodatek 2 I 3 zeby bylo weselej I chyba z tego powodu mniej je I mnie stresuje. Ja nadal czekam na neta bedzie w ponied ulala w koncu bede mogla dzwonic do mamuski o kazdej porze dnia I nocy! Dom juz urzadzony na cacy ale padalismy na pysk ze zmeczenia ale warto bylo! Kurde maz siedzi calymi dniami w pracy chyba oszaleje sama w domu!

czesc dziewczyny! ja jakos nie mam weny i wogole pogoda taka nie sprzyja wogole mysleniu - u nas leje caly dzien, ciemno, wieje.. z tego wszystkiego mlody spal wczorajszej nocy prawie 15 godzin! a nie jest chory! nie moge sie doczekac wiosny, zima to po prostu wegetuje.. my dzisiaj wyszlismy na kolacje, bylo milo, niestety w drodze powrotnej zadzownili do mojego z pracy, ze alarm nie dziala no i siedzi teraz tam sam biedaczek od godziny 21:00 czeka na inzyniera co naprawi no i dzownil wlasnie ze inzynier przyjedzie dopiero o 24:00. a jeszcze musi naprawic.. ciekawa jestem jak to dlugo potrwa..

Witam po nocach:) U mnie córcia daje czadu po nocach, teraz akurat mąż ją karmi, mam nadzieję że mleko ją troszkę zamuli i pójdzie spać hee pomarzyć dobra rzecz nie? Zdesperowana nawet mi nie mów o pogodzie, u mnie dzisiaj tak wiało że myślałam że mi drzwi od kuchni wyper...doli wiatr, miałam w kartonie po pampersach kilka śmieci i małej zuzyte pampersy, bo w wczoraj w nocy lało i nie chciałam lecieć do smieci to dzisiaj te osikane pamki latały po całym ogrodzie, o tym że pada już nie wspomne, ciągle się kisze w domu zamiast z mała na spacer iść. Meża widzę od święta ahh szkoda gadać Pozdrawiam dziewczynki i piszta więcej

Gość Mandarynka___
?

Gość gdddddddddddddddd
dddsssssssssssssss

Gość juilja
widze że topik zamiera ... :( majóweczka -100 latek z okazji roczku dla młodszej pociechy!!my dziś 10 miesięcy kończzymy ;)