Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość ojtam
Ja 33, a siedziałam na kafeterii kiedyś jak miałam 25:)

Gość nianiadobraradahej
DO greyinno I co mówią kapsle ????????????????? No co ??????

Gość greyinno
Niania - kapsle przemówiły! Ale wiesz co, nawet nie będę interpretował ;) Pomyśl sama - po co było tyle walki? Bo przecież nie dla zabawy... Wiesz, że będzie dobrze :)

Gość greyinno
SuperMenel - to jest trudne. Ja też staram się pogodzić. Przyjąć los, karmę czy jak to tam zwał. A ten rok to całkiem niezły na to moment :)

Gość mam 32 lata siedze na kafe
od 4 lat jestem prawiczek ktos mnie przebije?

Spedzalam sylwestra z chlopakiem i jego znajomymi ale w trakcie powiedzial zebym sie odpierdolila i samotnie poszlam na miasto zobaczyc pokaz sztucznych ogni i teraz siedze sama.

Gość greyinno
Ania? A jakiego psa? ;]

Gość Romandsdw34
SuperMenel oj tak , ale przeszłość to tylko wspomnienia , obrazy w twej glowie Przeszłość nie istnieje. ...Jest tylko jej zapis w Twojej głowie,Dlaczego więc miałbyś tak bardzo się martwić czymś, co już minęło? Czego tak naprawdę w rzeczywistości nie ma? Po co miałbyś marnować swoje życie na skupianiu swojej uwagi na taśmie, na której jest zapisany kawałek przeszłości? Wracajac do rpzeszlosci znowu te same emocje przezywamy . A jesli twierdzicie z przeszlosc istnieje , to zapytam , kiedy myślicie o przeszłości ? ........myslicie TYLKO W TEJ CHWILI ! tak wiec jej nie ma

Gość Romandsdw34
rybka91 , jak to powiedzial odpierdol sie ? nie ogarniam...

Gość a jak tak czytam i czytam
jeszcze nie wiem-dużego,do domku z ogródkiem żeby pilnował mnie i córci-bo będzie dziewczynka-już wiem:)

Gość ojtam
Romandsdw34, może dlatego, że przeszłość "rzeźbi" nas takimi jakimi jesteśmy teraz?

Gość greyinno
Roman - mam prośbę :) Chętnie bym się odezwał. Zgadzam się z Tobą jak z nikim :) Ale mail mnie przerasta. Powiedz, że masz jakieś gg :)

Gość tak czytam i czytam
do nianidobraradahej-u mnie była podobna sytuacja z tym ze mój jak sie poznaliśmy nie byl już z byłą żona ,papiery były w sadzie i czekał na rozprawę.tez musieliśmy walczyć,łatwo nie byo-ale udało się nam.nie ma nic za darmo.

Gość Romandsdw34
no rzeźbi , np. teraz jestes juz inny niz przed 5 sekundami , ciagle sie zmieniamy . ale nie ma co sobie robic kuku wracajac do negatywnych emocji z przeszlosci , bo to zabiera energie do działania tu i teraz i dbania o swoją przyszłą :przeszłosc: . takie moje male przemyslenia..:)

Gość greyinno
A Rybka? Ja chyba bym odczekał. Chociaż po takim tekście trochę trudno. Na usprawiedliwienie - faceci to świnie, ale nie koniecznie mówią to co myślą.

Gość ojtam
Romandsdw34 negatywne emocje i doświadczenia trzeba niestety przetrawić, żeby nie zaśmiecały nam teraźniejszości. Nie da się ich tak po prostu wyrzucić, bo tak trzeba. Niektóre są naprawdę ciężkostrawne. Poza tym pamiętając o przeszłości, uczymy się na błędach, czyż nie?

Gość a ja tak czytam i czytam
oj tam j tam-faceci to nie świnie tylko ludzie-i jak ludzie sa i dobrzy i źli.

Gość greyinno
Ale przyjęło się, że facet to świnia... :) I ja się nawet nie uchylam. Coś w tym jest. Paskudne rzeczy robiłem, których teraz żałuję.

nie ma chyba nikogo na świecie kto nie żałowałby choć jednej rzeczy którą zrobił-bądz nie zrobił w życiu.

Gość echech
E tam facet może być świnią a kobieta suką.Nie ma iskry bez ognia.

Gość Romandsdw34
no .... jak tam zyjecie , bo ja spac idę , juz wymiękam ! Z racji tego , Składam Wszystkiego Najlepszego na Nowy rok, a co dla kogo było by najlepsze sam powinien wiedziec . do zobaczenia za rok , mam nadzieje ze nie 31 grudnia w sylwestra , ale później gdzie kazdy opisze jak go spędził :)

Gość greyinno
Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż tego, czego się nie zrobiło. Przynajmniej tak mówi teoria :)

Gość ojtam
Nie mam już sił się odnieść to powyższych postów. Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość echech
Przeszłość ma ogromny wpływ na terażniejszość.Tak naprawdę młody człowiek nabiera cech psycho-fizycznych w wieku dziecięcym i dojrzewania i to ma ogromny wpływ na dalsze jego cale dorosłe życie.Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał.To przysłowie jest bardzo prawdziwe.Przeszłość ma kolosalny wpływ na nasze życie.Można co najwyżej minimalizować straty powstałe w skutek zaniechań czy błędów.

no fakt zleciał mi czas z wami -nawet nie wiem kiedy,dziękuje że nie czułam się w tym dniu tak samotna jak się tego spodziewałam,bardzo miło mi było-może jak będziecie mieli chwilkę zajrzyjcie na ten topik i piszcie co u was? jeszcze raz-samych pozytywnych zmian w 2011,niech będzie przełomowym w naszym życiu i każdy nastęny niech będzie lepszy:):)ściskam was mocno.-zajrze tu jutro żeby zobaczyć wpisy tych najwytrwalszych.

Gość nianiadobraradahej
No tak ta walka nasza to była z wielkiej miłości :( Nie udało się ,nie udało tyle lat razem 7 i co ma inną ,dlaczego ???? Gdzie ten mój miś kochany się podział ????? Gdzie podziała się miłość ?Ech życie :(

Gość ojtam
greyinno aaaaaaaaaaaaaaa w praktyce to się nie zgadza. kierowałam się tym! :o

Gość ojtam
No to ja też tu jutro zajrzę. Spokojnej nocy Wszystkim. 💤

Gość greyinno
To ja też podsumuję tę noc, choć spać się jeszcze nie wybieram. Wiecie - spodziewałem się dołującego wieczoru. A tu... Naprawdę nie wiem, kiedy czas mi z Wami minął :) Było bardzo miło. Zajrzę tu jeszcze nie raz. Nie znikajcie moi drodzy :)

Gość jest tragedia
jest tragedia