Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość kolejna samotna
chodzi o to ze ja mu zawsze cos proponuje np.w tym roku wyjscie do moich znajomych ale on zawsze mowi nie bo on ich nie zna bo za daleko itd... pojechalam do niego wkurzona bo to juz 3 taki sylwek a on w dresie masakra wygarnelam mu ze mam dosc i wrocilam do domu .mamy znajomych ale raczej kazde z nas swoich chociaz ja sie wszedzie przystosuja a on nie

Gość Romandsdw34
No wlasnie , ale Sylwester symbolizuje pewna jakby przemiane , mowi sie ze jaki sylwester taki caly rok i to silnie zakorzenione w świadomosci jest . A ja lampie teraz na TV i patrze jak gwiazdy graja , nawet na rynek nie mogle pojsc bo w Lublinie zadnej gwiazdy nie ma . Lubelskie zepsolu budka , bajm graja tam gdzie kasa a nie na wschodzie:p

Gość greyinno
Właśnie tak sobie myślę, że tylko we dwoje czasem bywa o wiele lepiej niż na imprezie. Choć oczywiście, to zależy. @Romandsdw34 świetna nuta, choć po głowie chodzi mi coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=U6Hg5tnJ3OA Może znasz :)

Gość kolejna samotna
acha no i rozstalismy sie DZISIAJ po 4,5 roku zwiazku

Gość kolejna samotna
Romandsdw a dlaczego Ty siedzisz sam?

Gość Romandsdw34
greyinno ekstra dzieki nie znałem tego , a fajna nostalgiczna :D smutna muzyka kurwa nie slucham juz tego dzisiaj bo mnie zdoluje ... W sumie duzo slucham hard rock a, metalu ale dzisiaj sobie zapuscilem Dio i nie pasowalo mi do nastroju , a to znaczy ze jednak nastroj nie ten w tego sylwestra . takie cos jak zapodales jest fajne zeby pic w samotnosci z gwinta Kremlowskoje Igristroje...

Gość tak sobie czytam i czytam
mój wpadł na chwilkę do domku żeby o północy ucałować i chlapnąć -małego dorato kupił dla dwojga wystarczy,i to jest dla mnie lepsze niż bal na 100 par.....

Gość Romandsdw34
Ja siedze sam , bo znajomych niby mam , ale są to tylko znajomi , nie mam tak jakby przyjaciol..... W tym roku mialem duzo klopotów finansowych , studiuje zaocznie i ledwo mi starczalo na oplacenie czesnych .... Rodzice nie pomoga mi w tym ,zreszta sam by nie wzial od nich jesli by mi dawali ... przez to , finansowo nie moglem sobie pozwolic nawet na wyjscie na piwo ze znajomymi , kiedy oni imprezowali to ja nie mialem funduszy , liczylem kazdy grosz ..... , a jak wiadomo ,jesli ktos odmawia kilka razy to potem sie go nie bierze w planach na ktorys tam wypad . A nie jest tak , ze nie lubie spedzac czasu z innymi , lubie ... ale wyszlo jak wyszlo . http://www.youtube.com/watch?v=aBws-gApi0A Zajebista nuta , taki ze mnie samotny szepard

Gość Romandsdw34
Mowia ze pieniadze szczescia nie daja , ale bieda takze ...

Gość greyinno
@Romandsdw34 tak czytam i mam wrażenie jakbym czytał o sobie. Masa znajomych i żadnego przyjaciela. A podobno studenckie życie tak ocieka zaj*stością. Cóż. A skoro już tak wrzucamy fajne kawałki, to taki polski klasyk http://www.youtube.com/watch?v=K5gEmKN6CMQ

Gość tak czytam i czytam
kochani za 6 min nowy rok-nowe możliwości-nowe ,lepsze zycie:):):)

Gość Romandsdw34
Mała Wojna piekny kawałek na dzisiaj - "wciaz bardziej obcy "tez dopisuje do listy sylwester 2010:P Lady Pank potęga :) Powiem Ci ze sie chyba starzeje , albo zmienily mi sie proiorytety , jeszcze pary lat temu nie odczuwalem takich emocji jak brak 2giej polowki , ateraz takze chcialbym sie ustatkowac... Zycie studenckie to kto wiecej wypije , kto wiecej przelize na imprezie , pustostan..

Gość greyinno
Zostały nam 2 minuty :)

Gość Romandsdw34
hehe no , ide na dwór na pokaz strzałow z ruskim szapmanem!!

Gość jaspedzamsama
ja jestem sama, ale nie jest mi smutno z tego powodu, bo siedze w domu, nie dlatego ze nie mialam gdzie pojsc i z kim, tylko dlatego, ze pracuje jutro na 6 rano i nie mam wyboru, nie moge szalec. Co chwila ktos dzwoni, jakis sms przyjdzie. Za pare godzin bedzie po wszystkim. Na szczescie, w miejscu gdzie mieszkam, nie slychac fajerwerkow i bede mogla sie wyspac.

Gość greyinno
Zawsze byłem marny w składaniu życzeń ;) Ale za to szczerze i z serca :) Chciałem Wam wszystkim życzyć najlepszego na cały nowy rok :)

Gość Romandsdw34
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen , nie dlatego ze wypada ,a le ze chce . Wszystkiego Najlepszego !

Gość kolejna samotna
ale masakra komu ja mam zlozyc zyczenia?WAM drodzy nieznajomi zycze aby ten rok byl naprawde lepszy!

Gość kolejna samotna
i co kolejne piwko otwieramy?

Gość greyinno
Będzie lepszy! Zobaczycie. Takie przeczucie, ale mam nosa do tego :D

Gość a mnie tez zostawil
facet, po trzech latach zwiazku rok temu, w sylwestra. dokladnie o 22.30 sie wyprowadzil. I gnojkowi nigdy nie wybacze, chociaz po tygodniu wrocil. ale i tak dostal od razu kopa w dupsko. Balam sie ze ten sylwek bedzie mi sie zle kojarzyl, ale jest bardzo dobrze. Teraz mam kogos z kim jest mi naprawde dobrze, chociaz juz od 2 godzin spi bo ma na 2 rano do pracy :) ale przynajmniej spi obok mnie.....

Gość Romandsdw34
Dobra , kurwa kto sie ze mna napije ?:D Co pijecie , bo kurwa ja tego szampana wymecczylem ledwo jedna szklanice , za 4.99 co sie dziwic . Tera browca se otworze , zdrówko !

Gość greyinno
Roman - Sowietskoje wymiata :D

Gość Romandsdw34
no wlasnie , to moje kremlowskoje za 5 smakuje jak pomyje , za 10 jest moskiewskoje a za 15 sowieckoje :D nie chcialem oszedzac bo voltaże takie same miały :D Daj jeszcze fajną nutę dobry człowieku :)

Gość Fugazi
ja siedze ze starymi, chociaz oni teraz sa na dole. i z psem i kotem. buu :). ale ze mnie lamus. ale ja lubie patrzec na fajerwerki bo to jedyny dzien w roku gdy moze sie poczuc jak na wojnie ;P

Gość greyinno
To takie na nowy rok coś - jakoś pasuje. I w odróżnieniu od poprzednich jest na swój sposób optymistyczne :) http://www.youtube.com/watch?v=m_LjAtGTJ70 A ja właśnie zapaliłem pierwszą od paru miesięcy fajkę. A co mi tam! :D

Gość Fugazi
już zapomniałeś co to smak potraw??

Gość Romandsdw34
greyinno jedną można ! od sweita , gdzie mieszkasz ? Ekstra nuty masz , i nie slyszalem znowu tego a genialne Fugazi , ja tez sie czulem jak na wojnie . Moje zwierzaki za to biedne , po kątach się chowają .

Gość samotna-ja
Wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! a ja popijam czystą z Colą

Gość a ja tak czytam i czytam
no i poleciał:) wycałował mnie i brzuszek i usłyszałam najpiękniejsze słowa-dziekuję ci za ten rok.życzę wam takich słów podczas następnego sylwestra..